Francuska Ligue 1
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 11
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
Re: Francuska Ligue 1
karlitovnačin wrote:u svakom slučaju koliko god da je smiješan izazov bit će mu teže igrati nego protiv huesce, elchea i ekipe iz ešalona primere
Nadimak mu je bio Eibarman
A posto su oni pali u segundu je shvatio da vise nema kome puniti mreze
Guest- Guest
Surjak.
kic wrote:karlitovnačin wrote:usudio bih se reći bolji i kvalitetniji igrac od messia
Guest- Guest
Ima san bija jednu situaciju sa Šurinom kćeri, al nije za javnost...
:D
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ima san bija jednu situaciju sa Šurinom kćeri, al nije za javnost...
Sad je jasno zasto nisi uspia u baluna
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:kic wrote:karlitovnačin wrote:usudio bih se reći bolji i kvalitetniji igrac od messia
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:Ima san bija jednu situaciju sa Šurinom kćeri, al nije za javnost...
sad moraš do kraja ispričati nu
Giorgio wrote:fridrih-niche wrote:Ima san bija jednu situaciju sa Šurinom kćeri, al nije za javnost...
Sad je jasno zasto nisi uspia u baluna
Guest- Guest
Nije to šta mislis...kic wrote:fridrih-niche wrote:Ima san bija jednu situaciju sa Šurinom kćeri, al nije za javnost...
sad moraš do kraja ispričati nu
Guest- Guest
Nepostoji ljepsa slika iz Parizakarlitovnačin wrote:
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Nepostoji ljepsa slika iz Parizakarlitovnačin wrote:
Ne postoji gluplji čovek od tebe…
Guest- Guest
To svi znamo.volinoPrinc od Čaira wrote:FRANK wrote:Nepostoji ljepsa slika iz Parizakarlitovnačin wrote:
Ne postoji gluplji čovek od mene
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Nepostoji ljepsa slika iz Parizakarlitovnačin wrote:
2015-09-13
Princ od Čaira wrote:FRANK wrote:Nepostoji ljepsa slika iz Parizakarlitovnačin wrote:
Ne postoji gluplji čovek od tebe…
Guest- Guest
Page 2 of 11 • 1, 2, 3, ... 9, 10, 11
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 11