Makarska
Page 4 of 10
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Makarska
On se navika na nas od malih i nitko ga ne dira i onda ovako spava i neće uopće makne.
Ne šljivi te nula posto.
Ne šljivi te nula posto.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A da dođe netko treći nema šanse da će ti on ovako spavat
Kad on ovako spava ja znam da nema nikoga.
Čim dođe netko nema teorije da će ostat.
Kad on ovako spava ja znam da nema nikoga.
Čim dođe netko nema teorije da će ostat.
2014-04-11
Najpametnije kopirat mačku. Sve zatvoriti i ić spavat
Najpametnija beštija koja postoji.
Najpametnija beštija koja postoji.
2014-04-11
Vrijeme je za spavanje.
Najbolja rješenja su ona najjednostavnija.
Najbolja rješenja su ona najjednostavnija.
2014-04-11
Ma nije izletište. Plaža je plaža. Možeš donjeti rekvizite za plažu ako nećeš iznajmiti. I smoki, kroki, vode, sendvić. Ako baš obitavaš tamo cijeli dan. Nemoš vući stol i stolice i rajnglu punjenih papirika. Jebiga.dzango wrote:I plaža je izletište. Kome smeta porodica koja ruča?kaya wrote: nisu normalni. Pa nije plaža izletište uz rijeku.
Poljaci. Još će ih nositi na hitnu od sunčanice
Fali još toi toi wc da dovuku i produžni za tv.
Al znam ja riješenje za ovo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:Ma nije izletište. Plaža je plaža. Možeš donjeti rekvizite za plažu ako nećeš iznajmiti. I smoki, kroki, vode, sendvić. Ako baš obitavaš tamo cijeli dan. Nemoš vući stol i stolice i rajnglu punjenih papirika. Jebiga.dzango wrote:I plaža je izletište. Kome smeta porodica koja ruča?kaya wrote:: cerekanje: nisu normalni. Pa nije plaža izletište uz rijeku.
Poljaci. Još će ih nositi na hitnoj od sunčanice
Fali još toi toi wc da dovuku i produžni za tv.
Al znam ja riješenje za ovo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Lako je za mene. Ja nisam kulturan.Noor wrote:a šta se ti kupaš u čakširama? :)dzango wrote:A ovi gologuzi okolo sve kulturni?Noor wrote:kulturedzango wrote:Šta fali ako ima mesta i ne smeta im da klopaju na suncu.RayMabus wrote:Možda jer su stol stavili nasred plaže. Znaju oni di kad tako al onda se smjeste u šumarak do plaže u lad a ne ovo.dzango wrote:Ljudi uzeli da ručaju. U čemu je problem?
Ovi su bezobrazni.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
znači..gologuzdzango wrote:Lako je za mene. Ja nisam kulturan.Noor wrote:a šta se ti kupaš u čakširama? :)dzango wrote:A ovi gologuzi okolo sve kulturni?Noor wrote:kulturedzango wrote:Šta fali ako ima mesta i ne smeta im da klopaju na suncu.RayMabus wrote:Možda jer su stol stavili nasred plaže. Znaju oni di kad tako al onda se smjeste u šumarak do plaže u lad a ne ovo.dzango wrote:Ljudi uzeli da ručaju. U čemu je problem?
Ovi su bezobrazni.
Da. Ko od majke rođene. A ti?Noor wrote:znači..gologuzdzango wrote:Lako je za mene. Ja nisam kulturan.Noor wrote:a šta se ti kupaš u čakširama? :)dzango wrote:A ovi gologuzi okolo sve kulturni?Noor wrote:kulturedzango wrote:Šta fali ako ima mesta i ne smeta im da klopaju na suncu.RayMabus wrote:Možda jer su stol stavili nasred plaže. Znaju oni di kad tako al onda se smjeste u šumarak do plaže u lad a ne ovo.dzango wrote:Ljudi uzeli da ručaju. U čemu je problem?
Ovi su bezobrazni.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
nije javna obala nečija prčvarnicapizzon wrote:u cemu je problem ?
u cemu je problem i mala
vatra uz more ?
treba da postoji distanca
od mase na plazi.
barem 5 ili 10 m
mora se znati red što se smije , što ne
2014-04-16
Spava san priko devet sati u komadu ko top. Maloprije se pronudija a iša leć u šest popodne.
Sad kava i fino nije vruće i triba prominit dan za noć i onda te brige za temperature.
Sad kava i fino nije vruće i triba prominit dan za noć i onda te brige za temperature.
2014-04-11
Dobro jutro Dzezeri
https://ibb.co/nwcjts3
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Malu vatru uz more su zapalili u grčkoj. Pa vidi sada što imajumortal wrote:nije javna obala nečija prčvarnicapizzon wrote:u cemu je problem ?
u cemu je problem i mala
vatra uz more ?
treba da postoji distanca
od mase na plazi.
barem 5 ili 10 m
mora se znati red što se smije , što ne
2015-08-15
Dobro jutro, jel se spremaš za grčku?Serbinho-3 wrote:Dobro jutro Dzezeri
2015-08-15
RayMabus wrote:Spava san priko devet sati u komadu ko top. Maloprije se pronudija a iša leć u šest popodne.
Ti si kralj... : D
darth_vader-
2014-04-17
Maggie19 likes this post
Satra ga je dan e ;)jasambrend wrote:RayMabus wrote:Spava san priko devet sati u komadu ko top. Maloprije se pronudija a iša leć u šest popodne.
Ti si kralj... : D
2015-08-15
kaya wrote:Dobro jutro, jel se spremaš za grčku?Serbinho-3 wrote:Dobro jutro Dzezeri
Dobro jutro Kajo,
izgleda da ti nedostaje Grcko Ostrvo i iznad svega Ajvar.
Grcka nakon Green Pass nista. Hteo sam, dugo nisam bio, ali odustao. Sada bih bio vec tamo, pek'o ajvar, klopao fetu, masline i gledao gomilu Ostrvskih macaka lutalica. Tamo da odem i sa njima da se razvlacim oko PCR, zakazivanje, redovi, izgubim let, 48 sati, nisam pao sa kruske. Znam ih kakvi su, pisao sam i ovde, zato ako nije bas sigurno, zaboravi. Mozda odem do Kanarskih Ostrva, sigurnije je, testiranje odmah na svim AENA Aerodromima.
Last edited by Serbinho-3 on Tue 10 Aug - 11:29; edited 1 time in total
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Page 4 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Na šta to liči Makarska?
» Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
» Makarska, od 01. lipnja cijena parkinga 20 kn/sat...
» Makarska uvozi pedijatricu iz Bosne
» Makarska: rasistički ispadi naspram švedske turistkinje...
» ''Bura razvaljuje Dalmaciju: Split, Omiš, Makarska, Brač... Šteta je ogromna''
Page 4 of 10