BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
Page 5 of 13
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Re: BIH podigla optužnicu protiv hrvatskig general i časnika zbog Bljeska
Tko to sad vodi probošnjačku politiku?epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sad nitko nije glasao.epikur37 wrote:Nisam glasao za Mesića. Čisto da se zna.
I nađi gdje sam ikad nekog nazivao kiflar.
Molim lijepo.
Ja znam da ja nisam :-^^
Ne, ja nisam niti sam ikad rekao da jesam. Marc jest i rekao je ali kaze da se zahebao.
Kiflar ne koristim, to je izraz koji koriste general i ringo.
Da se slažem kako RH vodi probošnjačku politiku ali i većina populacije u RH, lijeve ili desne... to se slažemslažem.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Šandor Winnetou wrote:Tko to sad vodi probošnjačku politiku?epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sad nitko nije glasao.epikur37 wrote:Nisam glasao za Mesića. Čisto da se zna.
Molim lijepo.
Ne, ja nisam niti sam ikad rekao da jesam. Marc jest i rekao je ali kaze da se zahebao.
Da se slažem kako RH vodi probošnjačku politiku ali i većina populacije u RH, lijeve ili desne... to se slažemslažem.
Sad se to nešto pomalo mijenja, to sam odmah pozdravio. Ali 25 godina i katastrofalan Dayton... učinili su svoje. Glede tebe nemam nikakve dvojbe, ali većina je kontra... politike i naroda.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
I zanimljivo Zoki prednjači, prvi je imao muda lupit nogom u vrata. Respekt. Nakon Tuđmana prvi državni.
2015-08-06
Lupila je i KGK samo to nije napravila ovako kao našmrkani zox, inače dok je bio premjer puhao je u istu frulu kao i njegovi predhodnici što se tiče politike u BiH.epikur37 wrote:I zanimljivo Zoki prednjači, prvi je imao muda lupit nogom u vrata. Respekt. Nakon Tuđmana prvi državni.
Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
Nije to ozbiljno, ni vazno.
Neko unosi razdor među bosanske Srbe i Hrvate. Neko ko je zaključio da tak triba s obzirom na trinutno stanje, jel
nakaza likes this post
Nije to probosnjacka politika. To je proeu politika vladajucih.epikur37 wrote:Maggie19 wrote:Sad nitko nije glasao.epikur37 wrote:Nisam glasao za Mesića. Čisto da se zna.
Molim lijepo.
Narod je drugo, da.
Za Mesica ne bih glasala ni...
;-)
Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
Stvarno je ispalo sranje. Nije se on za ovo borio. Ne čudim se što je u kurcu.
crvenkasti-
2014-04-17
A, cujes, nije lako. Samo treba ostat pozitivan.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
Maggie19 wrote:A, cujes, nije lako. Samo treba ostat pozitivan.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
Svi su pošteni hrvatski branitelji već odavno počinili samoubojstvo.
crvenkasti-
2014-04-17
Ovo je bitno negdje kao kada su srbi osudili clintona na zatvor.
Ono možemo ispitati ima li elemenata i zaključiti da nema.
I to bi bilo ono maksimum da ne ispadne baš da ih ne hebemo pol suhe šljive. Ako i to.
Ono možemo ispitati ima li elemenata i zaključiti da nema.
I to bi bilo ono maksimum da ne ispadne baš da ih ne hebemo pol suhe šljive. Ako i to.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Čuj njega mučenika. On čeka da hrvati zažale jer osnovali državu i ne hebu srbiju pol posto.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
To ti se može desiti ..a ne znam. Prije će ledeno doba 2.
2015-08-15
Četnik uzme pola viagre i pokušava podjebavati, mora pojačati dozukaya wrote:Čuj njega mučenika. On čeka da hrvati zažale jer osnovali državu i ne hebu srbiju pol posto.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
On čeka da propadne amerika, eu i hrvatska. I da pitamo srbe jel bi se vratili i da bude velka srbija jer su ekonomski tigar . . I ubijamo se jer nećemo hrvatsku.Šandor Winnetou wrote:Četnik uzme pola viagre i pokušava podjebavati, mora pojačati dozukaya wrote:Čuj njega mučenika. On čeka da hrvati zažale jer osnovali državu i ne hebu srbiju pol posto.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
Pa jbt....
To kao da ja čekam da me proglase za kraljicu engleske.
2015-08-15
heheheheh.Šandor Winnetou wrote:ringo i epi i ostatak ekipe ne jedite govna. Mi kiflari smo izginuli za vas bosance i to protiv srba i protiv mujaga i bez nas bi vas sve srbi satrali. Epi ti si prvi glasovao za mesića kao i masa bosanaca tipa dingo dok kiflari kao ja nisu to ni u snu napravili, mi kiflari smo se potukli sa svim vladama radi pogrešnih poteza, mi kiflari smo opet spremni pofajtati se za sve hrvate a vi mudri ste spremni iz daljine navijati. S tobom epi sam se zakačio na noževe jer si glasovao ili htio dati glas josipoviću i nastavku mesićeve politike. I sad se vi takvi usuđujete zvati nas u Hrvatskoj KIFLARI?? Pa odjebati ćete sve oko sebe svojim gadostima i glupostima i dovesti hrvatski narod u situaciju u kojoj će vam reći ko vam jebe mater a sad vi nastavite prozivati i srati po nama kiflarima koji smo vam sve dali
kolega. dobrodošli u klub.
nije bilo tako davno kada si mi rekao;
-veberu!
zašto to uzimaš tako ozbiljno?
sjeti se rupice u podlaktici. zato uzimam to za ozbiljno, ali eto i tebe u klubu.
veber-
2014-12-30
E al svaki jebeni dan se budi i zaspe sa istim mislima-dokle će više trajati ova ustašija!kaya wrote:On čeka da propadne amerika, eu i hrvatska. I da pitamo srbe jel bi se vratili i da bude velka srbija jer su ekonomski tigar . . I ubijamo se jer nećemo hrvatsku.Šandor Winnetou wrote:Četnik uzme pola viagre i pokušava podjebavati, mora pojačati dozukaya wrote:Čuj njega mučenika. On čeka da hrvati zažale jer osnovali državu i ne hebu srbiju pol posto.crvenkasti wrote:Maggie19 wrote:Svi imaju neke svoje traume i valjda im tako dođe lakse. Usput i sebe opravdaju.Šandor Winnetou wrote:Grob ih hebo i njih i njihovo generaliziranje. Nek okrive realnog krivca za propuste i sranja a ne da vrijeđaju cijeli narod i državu.Maggie19 wrote:Tre, ne opterecuj se.
Ne nerviraj se.
Pa jbt....
To kao da ja čekam da me proglase za kraljicu engleske.
Pa moraš malo reagirati kad vidiš koliko ih se skupilo i seru po zemlji koja ih hraniveber wrote:heheheheh.Šandor Winnetou wrote:ringo i epi i ostatak ekipe ne jedite govna. Mi kiflari smo izginuli za vas bosance i to protiv srba i protiv mujaga i bez nas bi vas sve srbi satrali. Epi ti si prvi glasovao za mesića kao i masa bosanaca tipa dingo dok kiflari kao ja nisu to ni u snu napravili, mi kiflari smo se potukli sa svim vladama radi pogrešnih poteza, mi kiflari smo opet spremni pofajtati se za sve hrvate a vi mudri ste spremni iz daljine navijati. S tobom epi sam se zakačio na noževe jer si glasovao ili htio dati glas josipoviću i nastavku mesićeve politike. I sad se vi takvi usuđujete zvati nas u Hrvatskoj KIFLARI?? Pa odjebati ćete sve oko sebe svojim gadostima i glupostima i dovesti hrvatski narod u situaciju u kojoj će vam reći ko vam jebe mater a sad vi nastavite prozivati i srati po nama kiflarima koji smo vam sve dali
-veberu!
sjeti se rupice u podlaktici. zato uzimam to za ozbiljno, ali eto i tebe u klubu.
@kayo
nemreš biti proglašena kraljicom engleske.
prvo ide čarls
onda jedan od sinova koji se nije odrekao trona.
ako oni kihnu prije ide netko od braće
tako da se i sada udaš za nekog od prijestolonasljednika male su ti šanse
nemreš biti proglašena kraljicom engleske.
prvo ide čarls
onda jedan od sinova koji se nije odrekao trona.
ako oni kihnu prije ide netko od braće
tako da se i sada udaš za nekog od prijestolonasljednika male su ti šanse
2014-12-30
pa nikaj ja ne velim.Šandor Winnetou wrote:Pa moraš malo reagirati kad vidiš koliko ih se skupilo i seru po zemlji koja ih hraniveber wrote:heheheheh.Šandor Winnetou wrote:ringo i epi i ostatak ekipe ne jedite govna. Mi kiflari smo izginuli za vas bosance i to protiv srba i protiv mujaga i bez nas bi vas sve srbi satrali. Epi ti si prvi glasovao za mesića kao i masa bosanaca tipa dingo dok kiflari kao ja nisu to ni u snu napravili, mi kiflari smo se potukli sa svim vladama radi pogrešnih poteza, mi kiflari smo opet spremni pofajtati se za sve hrvate a vi mudri ste spremni iz daljine navijati. S tobom epi sam se zakačio na noževe jer si glasovao ili htio dati glas josipoviću i nastavku mesićeve politike. I sad se vi takvi usuđujete zvati nas u Hrvatskoj KIFLARI?? Pa odjebati ćete sve oko sebe svojim gadostima i glupostima i dovesti hrvatski narod u situaciju u kojoj će vam reći ko vam jebe mater a sad vi nastavite prozivati i srati po nama kiflarima koji smo vam sve dali
-veberu!
samo sam ti zaželio dobrodošlicu u klub.
veber-
2014-12-30
veber wrote:pa nikaj ja ne velim.Šandor Winnetou wrote:Pa moraš malo reagirati kad vidiš koliko ih se skupilo i seru po zemlji koja ih hraniveber wrote:heheheheh.Šandor Winnetou wrote:ringo i epi i ostatak ekipe ne jedite govna. Mi kiflari smo izginuli za vas bosance i to protiv srba i protiv mujaga i bez nas bi vas sve srbi satrali. Epi ti si prvi glasovao za mesića kao i masa bosanaca tipa dingo dok kiflari kao ja nisu to ni u snu napravili, mi kiflari smo se potukli sa svim vladama radi pogrešnih poteza, mi kiflari smo opet spremni pofajtati se za sve hrvate a vi mudri ste spremni iz daljine navijati. S tobom epi sam se zakačio na noževe jer si glasovao ili htio dati glas josipoviću i nastavku mesićeve politike. I sad se vi takvi usuđujete zvati nas u Hrvatskoj KIFLARI?? Pa odjebati ćete sve oko sebe svojim gadostima i glupostima i dovesti hrvatski narod u situaciju u kojoj će vam reći ko vam jebe mater a sad vi nastavite prozivati i srati po nama kiflarima koji smo vam sve dali
-veberu!
samo sam ti zaželio dobrodošlicu u klub.
pa ne može
tre je pro hb
a ti si anti
ostani sam s gnječom
2015-08-06
nije tre za hb, varaš se gadno.
kao i onaj kreten.
kao i onaj kreten.
2014-12-30
Page 5 of 13 • 1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Srbija podigla optuznice protiv hrvatskih casnika zbog Oluje
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» DORH diže optužnicu protiv Plenkovića zbog korupcije
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
» Republika Srpska podigla optužnicu protiv Gotovine, Krstičevića i još 14 generala!?
» DORH diže optužnicu protiv Plenkovića zbog korupcije
» Nizozemska podigla optužnice protiv Rusa zbog obaranja MH17
» Bih-podigla-optuznice-protiv-900-hrvatskih-branitelja
Page 5 of 13