Korona je krepala prije 15 minuta, poručio je Bulj.
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Korona je krepala prije 15 minuta, poručio je Bulj.
Umrijet će zdrav i neshvaćen, jučer je tu hodao ko muva bez glave i ganjao koga god, samo da mu objasnimutava baštarda wrote:Umrit će skroz zdrav...T. wrote:Ero na preparatima...veber wrote:ero na aparatima
I s duplom maskom...
Živit će 200 godina...
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Ekipa od sinoć
6 ujitra, uz velike gubitke još se drže položaji...
ovi trumpetaši šire geometijskom progresijom na te njihove trahture.
to ide po bernoulijevoj jednadžbi.
u pm ovak kreten bosanski bu dobil slom živaca od čestica virusa u zraku.
to ide po bernoulijevoj jednadžbi.
u pm ovak kreten bosanski bu dobil slom živaca od čestica virusa u zraku.
2014-12-30
Sad sam ja skužio zašto je moj Ša_ić jučer ujutro dao otkaz i oša kući u Sinj... Ja mislio čoviku nije dobro, krv u mokraći i tako to, a on otišao po boostermutava baštarda wrote:
Ekipa od sinoć
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Sve se vrti oko R faktora. A on je povoljan...michaellcmacha wrote:Sad sam ja skužio zašto je moj Ša_ić jučer ujutro dao otkaz i oša kući u Sinj... Ja mislio čoviku nije dobro, krv u mokraći i tako to, a on otišao po boostermutava baštarda wrote:
Ekipa od sinoć
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» Krepala vještica
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
» Krepala vještica
» KORONA VLADA, A SINJ BEZBRIŽNO UŽIVA NA MASOVNOJ KAVI: 61 posto testiranih je pozitivno, a Sinjani tvrde; ‘Za pola svita ovde, korona je laž‘
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» CUTILIERO: Mir je bio postignut 1992-e godine, prije Srebrenice, prije Markala, a onda je Alija povukao potpis…
Page 3 of 3