A kao, korona je problem
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: A kao, korona je problem
Sve ce to dr Music dovesti u red.
Da nema nje zoka bi izgledao ovako
Srecom ona je tu pa je samo obicni debeli usaljeni prasac, bas kao i plenki.
dijagram- Posts : 18912
2015-08-09
Ova teška artiljerija u politici, tu nema makrobiotike. Samo pečeno...dijagram wrote:Sve ce to dr Music dovesti u red.
debilizam :)dijagram wrote:mutava baštarda wrote:dijagram wrote:ja nekako vjerujem da je cura ustvari zgodna kao na casi, a sama casa projicira debeljucu koja ustvari ne postoji.
treba samo osmisliti naocale da sve izgleda bolje;)
Ako se ona osjeća kao mršavica zašto bi bili homofobi da je uspoređujemo s zadnjom gumom od traktora.
i ako se debela osjeca zdravo, tko ima pravo nazvati je bolesnom
znam da to nije rasizam ali neki klinac jest, debelizam, koji vrag;)
Noor wrote:debilizam :)dijagram wrote:mutava baštarda wrote:dijagram wrote:ja nekako vjerujem da je cura ustvari zgodna kao na casi, a sama casa projicira debeljucu koja ustvari ne postoji.
treba samo osmisliti naocale da sve izgleda bolje;)
Ako se ona osjeća kao mršavica zašto bi bili homofobi da je uspoređujemo s zadnjom gumom od traktora.
i ako se debela osjeca zdravo, tko ima pravo nazvati je bolesnom
znam da to nije rasizam ali neki klinac jest, debelizam, koji vrag;)
to je vec poznato, ali patentiram debelizam kao oblik diskriminacije ugodno popunjenih od zlobnih koje treba strogo i nermilosrdno kaznjavati za svaki ispad debelizma
uz ostale manjince valja stititi i opvu ranjivu skupinu od nasrtaja rasista, fasista, nacionalista, debelista
dijagram-
2015-08-09
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Korona?Kakva korona ovo je pravi razlog zasto se zemlje ex yu stavljaju na crvenu listu i izoliraju!Srbija postaje sve veci sigurnosni problem u regiji
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
» DSS: Mičite tu ploču iz Jasenovca nije samo problem ZDS problem je i HOS kao ekstremistička organizacija
» Incident u Rijeci:Djeca tvrdim predmetima gađala turiste vičući 'korona,korona'
» U mojoj zemlji postoji problem a taj problem je Židov
» Ljevičarska i neoliberalna istina:'Barišić nije jedini problem ni meta,problem je HDZ na vlasti tj.desničarska struja unutar HDZ-a i njihovi programi
Page 2 of 2