ŠKORO PREDSJEDNIK -DOMOLJUBLJE JEDINA OPCIJA! BOG, ALLAH, I HRVATI, OBITELJ NA PRVOM MJESTU!
Page 3 of 6
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: ŠKORO PREDSJEDNIK -DOMOLJUBLJE JEDINA OPCIJA! BOG, ALLAH, I HRVATI, OBITELJ NA PRVOM MJESTU!
Kila mozga il' kako ono?
Muahahahaha... drž'te Škoru, jebeš Borgovce...
Muahahahaha... drž'te Škoru, jebeš Borgovce...
darth_vader- Posts : 19759
2014-04-17
abraham and Maggie19 like this post
Re: ŠKORO PREDSJEDNIK -DOMOLJUBLJE JEDINA OPCIJA! BOG, ALLAH, I HRVATI, OBITELJ NA PRVOM MJESTU!
Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:Uznemirujuće je da sad ispadaju polupoznata i nepoznata imena, za koje ispada da su vodili DP, ili bilo koju drugu stranku i skrivali se iza Škore.
Čovjek jest antitalent za politiku, nije to nuklearna fizika. Politika je tehnologija moći i umijeće manipuliranja ljudima i događajima. Ali sav takav, iako jest izgubio sve izbore vjerojatno će biti najuspješniji predsjednik DP-a u povijesti.
Ne mislim da je Karamarko, a posebno u tandemu s Brkićem, bio antitalent za politiku, i zato mu se čudim. Čovjek koji je vodio POA, SOA, MUP, je ispao tako nježan da je zbog jedne aferice na koju bi se Bandić nasmijao - podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a, a prije toga rasturio vlastitu Vladu.
Ali naravno da je HDZ preživio, ti bi preživjeli i Apokalipsu :) a možda bi ju i predvodili :)
2014-04-14
Hektorović wrote:
Lik je čak uzimao lovu bolesnih preko onog parkinga
bolesni imaju bolnički parking, besplatan, a parking se plaća oko svih bolnica u hrvatskoj, grad isto uzima lovu za parkiranje oko bolnica
za razliku od zločinačke koja pljačka i zdrave i bolesne i bolnice i doktore i državu
Ma Skoro je kitomir ...kakav on ...e bas on da vam bude Predsjednik
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ja sam oduvijek bio pizda. Nikad nisam imao hrabrosti ni varati, ni krasti, ni pljačkati.
Divim se lopovima i kriminalcima koji to rade bez straha i bojazni od posljedica.
Znam da nikad neću biti kao oni.
Međutim, zato na izborima glasujem uvijek za najveće kriminalce.
Kad poslije vidim da su se obogatili, to mi dođe kao da sam ja postigao nešto i uspio u životu.
Divim se lopovima i kriminalcima koji to rade bez straha i bojazni od posljedica.
Znam da nikad neću biti kao oni.
Međutim, zato na izborima glasujem uvijek za najveće kriminalce.
Kad poslije vidim da su se obogatili, to mi dođe kao da sam ja postigao nešto i uspio u životu.
crvenkasti-
2014-04-17
Maggie19 likes this post
abraham wrote:Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:
Ali naravno da je HDZ preživio, ti bi preživjeli i Apokalipsu :) a možda bi ju i predvodili :)
Operacija Škoro iza sebe je imala jaku medijsku i financijsku potporu, jedan dio izdajnika iz samog HDZ-a, što otvorenih to i tajnih.
Na koncu nisu uspjeli u svome naumu uzimanja najvećeg dijela proračunskog kolača i političke kastracije Plenkija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Zašto me ne iznenađuje da je maznuo lovicu, trebici dio prebacio na račun, prodao stranci svoje vino malo skuplje nego u maloprodaji i još ga nije isporučio
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Daklem , kladim se da je ova najnovija afera izmisljena. Mozda je gazio ovu malu u to ne ulazima ali da je maznjavo lovu. Nije toliko glup jer je znao da je u fokusu i da mu se trazi najmanji gaf. Sada u mirovinu , lagano.... Hrvti su zadovoljni. Od druge najperspektivnije tranzicijske zemlje do druge najlosije. I na kraju se svijet ubijedi da je Skoro gubitnik. Mislim, stvarno kila mozga.....
2014-04-14
abraham wrote:Daklem , kladim se da je ova najnovija afera izmisljena. Mozda je gazio ovu malu u to ne ulazima ali da je maznjavo lovu. Nije toliko glup jer je znao da je u fokusu i da mu se trazi najmanji gaf. Sada u mirovinu , lagano.... Hrvti su zadovoljni. Od druge najperspektivnije tranzicijske zemlje do druge najlosije. I na kraju se svijet ubijedi da je Skoro gubitnik. Mislim, stvarno kila mozga.....
neka visi skoro
prckov- Posts : 34547
2014-04-19
abraham wrote:Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:Uznemirujuće je da sad ispadaju polupoznata i nepoznata imena, za koje ispada da su vodili DP, ili bilo koju drugu stranku i skrivali se iza Škore.
Čovjek jest antitalent za politiku, nije to nuklearna fizika. Politika je tehnologija moći i umijeće manipuliranja ljudima i događajima. Ali sav takav, iako jest izgubio sve izbore vjerojatno će biti najuspješniji predsjednik DP-a u povijesti.
Ne mislim da je Karamarko, a posebno u tandemu s Brkićem, bio antitalent za politiku, i zato mu se čudim. Čovjek koji je vodio POA, SOA, MUP, je ispao tako nježan da je zbog jedne aferice na koju bi se Bandić nasmijao - podnio ostavku na mjesto predsjednika HDZ-a, a prije toga rasturio vlastitu Vladu.
Abrahame, ako je itko ovdje imun na propagandu režima, to sam ja.
Čudi me reakcija kolega. Nije prestrašno ni ako je mažnjavao ni lovicu ni malu.
Prestrašno je što je ispalo da je eksponent u izlogu, a dućan su vodili neki drugi, koji za to nisu bili ni izabrani na kongresu stranke. To ne govori skoro pa ništa o Škori (odnosno, govori, ali nije to bitno), a sve o načinu na koji DP funkcionira.
Pa neka sad ti radeljići, radići…se lijepo late toga da vode stranku i kandidiraju se pred biračima na slijedećim izborima.
Kakav bio da bio, Škoro od toga nije bježao.
niels-
2021-04-26
Eh, i uz standardnu pandemiju, izgleda da imamo pandemiju ljubavnica koje imaju 30-40 godina manje.
Mene zanima što je u glavi konju od 60 godina, pa da povjeruje da je neodoljiv djevojci od 25 godina. Njoj je stalo do para i utjecaja, a do njega joj je stalo kao do lanjskog snijega. Nema para, nema moći, doviđenja i nemoj me pozdravljati ako se sretnemo u gradu.
Svaka uličarka je poštenija i iskrenija od ovakvih “suradnica”.
Mene zanima što je u glavi konju od 60 godina, pa da povjeruje da je neodoljiv djevojci od 25 godina. Njoj je stalo do para i utjecaja, a do njega joj je stalo kao do lanjskog snijega. Nema para, nema moći, doviđenja i nemoj me pozdravljati ako se sretnemo u gradu.
Svaka uličarka je poštenija i iskrenija od ovakvih “suradnica”.
niels-
2021-04-26
Noor likes this post
svakom rvackom političaru dati 7 pički od 18-25 godina koje će biti zaposlene i plaćene iz državnih zaliha za hitne potrebe da političarima prazne jaja.
hercegbosnu zaprašit zyklonom-B.
hercegbosnu zaprašit zyklonom-B.
Guest- Guest
Hektorović wrote:abraham wrote:Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:
Operacija Škoro iza sebe je imala jaku medijsku i financijsku potporu, jedan dio izdajnika iz samog HDZ-a, što otvorenih to i tajnih.
Na koncu nisu uspjeli u svome naumu uzimanja najvećeg dijela proračunskog kolača i političke kastracije Plenkija.
Nije neobično da neki političko-medijski projekt zasja, pa gasne.
Netko je spomenuo Mesića, ali bilo ih je još, Pernar, Jurčić, evo sad Tomašević i Možemo. Duga je to lista…
U konačnici, HDZ je osnovan od strane 30-ak ljudi u opskurnom restoranu u lipnju 1989. Ni godinu dana nakon toga postali su apsolutno vladajuća stranka u Hrvatskoj, ma čista spontanost.
niels-
2021-04-26
Kolega u istom tekstu radite dupli salto mortale. Nieste podlozni proapgandi i onda izbiflate sve pretpostvke "novisnih" medija. Skoro nije "nevin" u cijeloj prici jer se , po meni, zaletio u nesta za sto nije bio spreman i nije imao izlaznu strategiju. Vec na izborima za gradonacelnika sam pisao da je fulao. Osim toga i ljubavnica i sve to. Malo je onih koji ce odbiti 25-godisnju zenu da se podmece pod tebe. Rijetki se zaljube, nije da ih nema ali velika vecina je pragmaticna tj svugdje mu je bolje nego u gacama. Da se grubo izrazim. Svi su takodjer svijesni da to sve kosta. Kakova crna ljubav. Da i to je rekla kazala......Da se drzimo fakti. Svi i "desni" a i "lijevi" su na sve nacine pokusale i uspjele srusiti novi koncept. Tko je sve iskoristio??? Mozemo , koji ce SDP jebati mater i napokon ga otjerati u povijest. Da, mozemo je jako pametan sa zapada instruiran i finaciran projekt. Na domacem planu je uspio sa jednostavnom geslom, mi necemo krasti i tu se vidi sav jad politike i politicara u DNRH.niels wrote:abraham wrote:Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:Uznemirujuće je da sad ispadaju polupoznata i nepoznata imena, za koje ispada da su vodili DP, ili bilo koju drugu stranku i skrivali se iza Škore.
Prestrašno je što je ispalo da je eksponent u izlogu, a dućan su vodili neki drugi, koji za to nisu bili ni izabrani na kongresu stranke. To ne govori skoro pa ništa o Škori (odnosno, govori, ali nije to bitno), a sve o načinu na koji DP funkcionira.
Pa neka sad ti radeljići, radići…se lijepo late toga da vode stranku i kandidiraju se pred biračima na slijedećim izborima.
2014-04-14
abraham wrote:Kolega u istom tekstu radite dupli salto mortale. Nieste podlozni proapgandi i onda izbiflate sve pretpostvke "novisnih" medija. Skoro nije "nevin" u cijeloj prici jer se , po meni, zaletio u nesta za sto nije bio spreman i nije imao izlaznu strategiju. Vec na izborima za gradonacelnika sam pisao da je fulao. Osim toga i ljubavnica i sve to. Malo je onih koji ce odbiti 25-godisnju zenu da se podmece pod tebe. Rijetki se zaljube, nije da ih nema ali velika vecina je pragmaticna tj svugdje mu je bolje nego u gacama. Da se grubo izrazim. Svi su takodjer svijesni da to sve kosta. Kakova crna ljubav. Da i to je rekla kazala......Da se drzimo fakti. Svi i "desni" a i "lijevi" su na sve nacine pokusale i uspjele srusiti novi koncept. Tko je sve iskoristio??? Mozemo , koji ce SDP jebati mater i napokon ga otjerati u povijest. Da, mozemo je jako pametan sa zapada instruiran i finaciran projekt. Na domacem planu je uspio sa jednostavnom geslom, mi necemo krasti i tu se vidi sav jad politike i politicara u DNRH.niels wrote:abraham wrote:Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:Uznemirujuće je da sad ispadaju polupoznata i nepoznata imena, za koje ispada da su vodili DP, ili bilo koju drugu stranku i skrivali se iza Škore.
Gledajte, da li sam ja pristran ili je na djelu grčevita obrana neobranjivog?
“OK, Škoro je griješio, ALI…”
“DP je jedan projekt koji je trebao…”
Čista apologetika.
No kakav bio da bio, DP nije dobio prigodu da dokaže da se može, pored SDP/HDZ duopola (odnosno slabo prikrivenog HDZ monopola), a mjesto im se nudilo. Zašto nisu uspjeli (14 zastupnika, treće mjesto na predsjedničkim izborima, drugi krug na gradonačelničkim izborima su u tom kontekstu ipak porazi), uzroke i krivce moraju potražiti najprije u vlastitom Predsjedništvu i vlastitim redovima, pa tek onda dolazi u obzir političko-medijski pogrom mafije za koji su uostalom ionako trebali biti spremni.
niels-
2021-04-26
Kolega , meni prodajete svoje stoseve????? Lupate ovdje totalno neprovjerene vijesti, lazi, pretpostavke i ja branim neobranjivo. Ma bravo. Kao stariji i ozbiljan covjek otporan na propagandu vodecih struktura bi trebali znati bolje. Skoro je svoju politicku pricu zavrsio. Sto i kako je bilo ce se saznati. Skoro ce i nakon ovoga nastaviti zivjeti(kvalitetno) i raditi ili ce u mirovinu ili bilo sto a DNRH ce nastaviti svoj put u samonestanak (moja tvorevina). Indoktrinacija i politcka zapustenost puka u DNRH je za mene neshvatljiva. No svako svoje zna. Ja ovdje iskacem jer daljna rasprava nece donijeti nista konstruktivno , tako da ugodno popodne vam zelim.niels wrote:abraham wrote:Kolega u istom tekstu radite dupli salto mortale. Nieste podlozni proapgandi i onda izbiflate sve pretpostvke "novisnih" medija. Skoro nije "nevin" u cijeloj prici jer se , po meni, zaletio u nesta za sto nije bio spreman i nije imao izlaznu strategiju. Vec na izborima za gradonacelnika sam pisao da je fulao. Osim toga i ljubavnica i sve to. Malo je onih koji ce odbiti 25-godisnju zenu da se podmece pod tebe. Rijetki se zaljube, nije da ih nema ali velika vecina je pragmaticna tj svugdje mu je bolje nego u gacama. Da se grubo izrazim. Svi su takodjer svijesni da to sve kosta. Kakova crna ljubav. Da i to je rekla kazala......Da se drzimo fakti. Svi i "desni" a i "lijevi" su na sve nacine pokusale i uspjele srusiti novi koncept. Tko je sve iskoristio??? Mozemo , koji ce SDP jebati mater i napokon ga otjerati u povijest. Da, mozemo je jako pametan sa zapada instruiran i finaciran projekt. Na domacem planu je uspio sa jednostavnom geslom, mi necemo krasti i tu se vidi sav jad politike i politicara u DNRH.niels wrote:abraham wrote:Kolega, smanjite citanje adz propagande. Skoro izgubio a oni kolosalno dobili. Izgubila stranaka koja prije dvije godine nije postojala?????? Drugi krug predsjednickih izbora i 14 zastupnika?????niels wrote:Uznemirujuće je da sad ispadaju polupoznata i nepoznata imena, za koje ispada da su vodili DP, ili bilo koju drugu stranku i skrivali se iza Škore.
Gledajte, da li sam ja pristran ili je na djelu grčevita obrana neobranjivog?
“OK, Škoro je griješio, ALI…”
“DP je jedan projekt koji je trebao…”
Čista apologetika.
No kakav bio da bio, DP nije dobio prigodu da dokaže da se može, pored SDP/HDZ duopola (odnosno slabo prikrivenog HDZ monopola), a mjesto im se nudilo. Zašto nisu uspjeli (14 zastupnika, treće mjesto na predsjedničkim izborima, drugi krug na gradonačelničkim izborima su u tom kontekstu ipak porazi), uzroke i krivce moraju potražiti najprije u vlastitom Predsjedništvu i vlastitim redovima, pa tek onda dolazi u obzir političko-medijski pogrom mafije za koji su uostalom ionako trebali biti spremni.
2014-04-14
nemaju druge nego hasanče da digne stijeg i krene u boj...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
epikur37 wrote:nemaju druge nego hasanče da digne stijeg i krene u boj...
2018-04-10
Hektorović wrote:epikur37 wrote:nemaju druge nego hasanče da digne stijeg i krene u boj...
taj rad....
2015-08-06
niels wrote:Nije neobično da neki političko-medijski projekt zasja, pa gasne.
Netko je spomenuo Mesića, ali bilo ih je još, Pernar, Jurčić, evo sad Tomašević i Možemo. Duga je to lista…
U konačnici, HDZ je osnovan od strane 30-ak ljudi u opskurnom restoranu u lipnju 1989. Ni godinu dana nakon toga postali su apsolutno vladajuća stranka u Hrvatskoj, ma čista spontanost.
Dr. Franjo Tuđman je bio sve samo ne opskuran.
Lider, vizionar, pravi čovjek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
2018-04-10
Hektorović wrote:niels wrote:Nije neobično da neki političko-medijski projekt zasja, pa gasne.
Dr. Franjo Tuđman je bio sve samo ne opskuran.
Lider, vizionar, pravi čovjek na pravom mjestu u pravo vrijeme.
Jasno, a HDZ nacionalni pokret, te i danas kičma državnosti i praktični jedini sposobni za njeno vođenje.
2015-08-06
Page 3 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» Hrvati su na prvom mjestu u Europskoj Uniji po...
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Škoro: Domoljublje je floskula
» Nova stranka, "Jedina opcija", ulazi u sabor sljedeći tjedan
» HSP opet postaje jedina stožerna pravaška opcija,nestanak hdzovih 'pravaških' podrepaša
» Škoro predsjednik,Škoro premijer,Škoro gradonačelnik ?
» Škoro: Domoljublje je floskula
» Nova stranka, "Jedina opcija", ulazi u sabor sljedeći tjedan
» HSP opet postaje jedina stožerna pravaška opcija,nestanak hdzovih 'pravaških' podrepaša
Page 3 of 6