Otac sinu zanat ostavio: Ono što je Tuđman nečasno radio u ratu, to Milanović u miru odlikuje
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Otac sinu zanat ostavio: Ono što je Tuđman nečasno radio u ratu, to Milanović u miru odlikuje
Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
Maggie19- Posts : 6791
2019-01-30
Re: Otac sinu zanat ostavio: Ono što je Tuđman nečasno radio u ratu, to Milanović u miru odlikuje
FRANK, Tudjmana su Amerikanci zajebali. Washingtonski sporazum je izvorno bio nesto sasvim drugo od onoga sto je kasnije uradjeno.
Jebi ga, prevarili ga kako bi pristao na ustupke I ukidanje Herceg Bosne.
Pogrijesio je sto im je vjerovao. Jer njima se vjerovati ne moze nista.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo10 wrote:FRANK, Tudjmana su Amerikanci zajebali. Washingtonski sporazum je izvorno bio nesto sasvim drugo od onoga sto je kasnije uradjeno.
Konfederalni odnosi BiH i HR.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
A, ti bi da sam tebe?! ;-Dzganci_i_jetrica wrote:Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
Ja ni svoje ne perem. Bacim na zid pa ako se prilijepe, izmrvim među dlanovima i istresem te su ko nove iz butigeMaggie19 wrote:A, ti bi da sam tebe?! ;-Dzganci_i_jetrica wrote:Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
2021-06-05
;-^^zganci_i_jetrica wrote:Ja ni svoje ne perem. Bacim na zid pa ako se prilijepe, izmrvim među dlanovima i istresem te su ko nove iz butigeMaggie19 wrote:A, ti bi da sam tebe?! ;-Dzganci_i_jetrica wrote:Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
Ahaaa. Nesto nudis. Pitanje je samo zid ili ruku. ;-P
držim da ih i staviš na lice umjesto maske, ono ne može ti baš toliko smrditi iz usta bez da pojedeš još ponešto nusprodukata iz nečijeg ili vlastitog šupka.zganci_i_jetrica wrote:Ja ni svoje ne perem. Bacim na zid pa ako se prilijepe, izmrvim među dlanovima i istresem te su ko nove iz butigeMaggie19 wrote:A, ti bi da sam tebe?! ;-Dzganci_i_jetrica wrote:Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
usamljen je dok jede govna pa nudi svakome da mu se pridruži na svakodnevnom slavlju.Maggie19 wrote:;-^^zganci_i_jetrica wrote:Ja ni svoje ne perem. Bacim na zid pa ako se prilijepe, izmrvim među dlanovima i istresem te su ko nove iz butigeMaggie19 wrote:A, ti bi da sam tebe?! ;-Dzganci_i_jetrica wrote:Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
Biž' od mene, silo nečista! Čim joj spomeneš skorene muške tjelesne izlučevine, ona se sva obeznani i odma' bi tu umakala svoje pohotljive pipkeMaggie19 wrote:;-^^zganci_i_jetrica wrote:Ja ni svoje ne perem. Bacim na zid pa ako se prilijepe, izmrvim među dlanovima i istresem te su ko nove iz butigeMaggie19 wrote:A, ti bi da sam tebe?! ;-Dzganci_i_jetrica wrote:Njega si našla da ga pitaš da ti opere gaće?Maggie19 wrote:Omg ,-^^Šandor Winnetou wrote:ali baš strogoMaggie19 wrote:SA ConfidentialŠandor Winnetou wrote:sjećanje jedne gejše, pardon, sjećanje jedne sore :)Maggie19 wrote:Sad ce i Sora;-))
;-D
2021-06-05
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» stan od 95 kvadrata u Splitu koji mu je još sedamdesetih dala vojska bivšeg režima ostavio je sinu
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Nije Hrvatska vec Australija!Otac joj u oporuci ostavio 60 ali uvjet je da nadje bilo kakav posao.Ona to ne zeli
» Index se dohvatio Nikolića:Što je radio u ratu u Hrvatskoj?"Opio se,pa pobio desetak ljudi da bi dokazao da je Srbin"
» Otac mi je ubijen u ratu, ekstremno sam mrzeo Srbe i sve srpsko, a onda sam vas zavoleo: Pismo i lekcija jednog Hrvata
» Manolić za Nacional: Tuđman je do 1942. radio za ustaše
» Nije Hrvatska vec Australija!Otac joj u oporuci ostavio 60 ali uvjet je da nadje bilo kakav posao.Ona to ne zeli
» Index se dohvatio Nikolića:Što je radio u ratu u Hrvatskoj?"Opio se,pa pobio desetak ljudi da bi dokazao da je Srbin"
» Otac mi je ubijen u ratu, ekstremno sam mrzeo Srbe i sve srpsko, a onda sam vas zavoleo: Pismo i lekcija jednog Hrvata
Page 3 of 3