Bit ce svega.Dinamo izvukao Crvenu zvezdu ali prvo mora proci Legiju
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Bit ce svega.Dinamo izvukao Crvenu zvezdu ali prvo mora proci Legiju
Ja ću za Šerif i Legiju.jastreb wrote:Mamic ce navijati za Zvezdu. Jucer je izjavio u Vecernjaku.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Ja cu za Zvezdu i Dinamo.dzango wrote:Ja ću za Šerif i Legiju.jastreb wrote:Mamic ce navijati za Zvezdu. Jucer je izjavio u Vecernjaku.
Ukoliko oba prođu,za Dinamo.
Dinamo dugo nisam mogao smisliti zbog sranja koja su priređivali Rijeci,ali onda ove godine nakon odličnih partija na euro sceni,naprosto su me očarali.
Partizan?
Partizana oduvijek volim.
Zvezdu nisam nikada volio,osim sto sam jako simpatizirao Pižona. Piksija osim u dresu reprezentacije nisam mogo smislit,a onda me ocarala ekipa iz 91. Jedna od najboljih ekipa koje sam gledao.
Hajduk?
Od ispadanja na penale od Varegema ,Hajduk kao da više nije Hajduk.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
https://www.itasportpress.it/calcio/pippo-falco-rete-da-champions-esposito-non-si-ferma-piu-e-balotelli-il-weekend-degli-italiani-allestero/4/
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
jastreb wrote:Ja cu za Zvezdu i Dinamo.dzango wrote:Ja ću za Šerif i Legiju.jastreb wrote:Mamic ce navijati za Zvezdu. Jucer je izjavio u Vecernjaku.
Ukoliko oba prođu,za Dinamo.
Dinamo dugo nisam mogao smisliti zbog sranja koja su priređivali Rijeci,ali onda ove godine nakon odličnih partija na euro sceni,naprosto su me očarali.
Partizan?
Partizana oduvijek volim.
Zvezdu nisam nikada volio,osim sto sam jako simpatizirao Pižona. Piksija osim u dresu reprezentacije nisam mogo smislit,a onda me ocarala ekipa iz 91. Jedna od najboljih ekipa koje sam gledao.
Hajduk?
Od ispadanja na penale od Varegema ,Hajduk kao da više nije Hajduk.
Navijao sam za Dinamo, i to je to.
Nikakva me daljnja gradacija nije zanimala. Nisam imao antagonizam prema drugim klubovima, a OFK Beograd je uvijek imao zanimljivih igrača.
Rijeka je imala uspone i padove, ali se kroz desetljeća, malo po malo, podizala. Naročito u zadnjih 10-ak godina, postao je pravi gradski/regionalni klub.
Hajduk je u istom intervalu imao točno obratan trend, zanimljivo.
niels-
2021-04-26
OFK,?
Ma...imali su Petkovica,Skoblara,Santraca i Vucicevica.
Nisu mi bas bili zanimljivi.
Puno vise zanimljiviji bili su mi Sloboda,Zeljo,Velez,Radnicki,Rad,Rijeka,pa i Buducnost.
Ma...imali su Petkovica,Skoblara,Santraca i Vucicevica.
Nisu mi bas bili zanimljivi.
Puno vise zanimljiviji bili su mi Sloboda,Zeljo,Velez,Radnicki,Rad,Rijeka,pa i Buducnost.
2014-04-22
Da, Zvezda ‘91 je bila fenomenalna.
Ali opet, par dana nakon osvajanja titule prvaka Europe, naletjeli su na Hajduk u finalu Kupa.
Ali opet, par dana nakon osvajanja titule prvaka Europe, naletjeli su na Hajduk u finalu Kupa.
niels-
2021-04-26
Sjecam se.niels wrote:Da, Zvezda ‘91 je bila fenomenalna.
Da nije doslo do rata vjerujem da bi Hajduk i Partizan harali Europom.
2014-04-22
Foto: Shutterstock/Nanashiz, Shutterstock/Minoli, Printscreen/Wikipedia
BURA U KOMŠILUKU
DINAMO ZAGREB VEĆ OBJAVIO KAKO DO ULAZNICE ZA ZVEZDU I RAZBESNEO SVOJE NAVIJAČE: Kako vas nije sramota! Jeste li vi normalni?!FUDBAL
[size=11]03.08.2021. 14:10h
14:32h
Fudbalski klub Dinamo Zagreb objavio je da će prednost u kupovini karte za meč plej-ofa kvalifikacija za Ligu šampiona ili Lige Evrope imati navijači koji budu kupili kartu za utakmicu protiv Legije u trećoj rundi kvalifikacija za plasman u grupnu fazu Lige šampiona.
Kako je potencijalni rival zagrebačkog tima u poslednjoj rundi kvalifikacija za Ligu šampiona srpski šampion Crvena zvezda, navijači su odmah pohrlili na Maksimir po ulaznice, je ne žele da propuste potencijalni sudar ljutih eks-ju rivala.
[/size]
[size][size]
Odluka hrvatskog kluba razbesnela je najvatrenije pristalice.
"Kako vas nije sramota? Zaista? Imate gotovo 10.000 vlasnika godišnjih ulaznica iz prošle sezone i pretprošle, koji nisu zbog kovida mogli da idu na utakmice, a nisu dobili nikakvu satisfakciju od kluba. Nismo je ni tražili, jer nije klub kriv. Imate ne znam ni koliko hiljada ljudi koji su članovi kluba, plaćaju članarinu svake godine - godinama. I pored toga, vi odlučite da za potencijalno najveću utakmicu sezone ne date prednost kupovine ulaznica onim najvernijim navijačima, ne date prednost čak ni članovima kluba, nego date ljudima koji su došli na jednu utakmicu pre te? I to usred sezone godišnjih odmora objavite danas u 12.00 sati za ulaznice koje se mogu kupiti samo uživo na kiosku kod stadiona, samo danas i sutra? Pa jeste li vi normalni? Evo, ne verujem. Na stadionu na kojem verovatno još uvek stoji stolica sa mojim imenom kao vlasnika godišnje ulaznice, verovatno neću moći da kupim kartu" napisao je jedan ogorčeni navijač Dinama ispod objave kluba na društvenim mrežama.
Naravno, nije jedini besan zbog ove odluke šampiona Hrvatske. Mnogi se pitaju kako je moguće da prednost nad najvernijim navijačima imaju oni koji godišnje možda odu samo na jednu utakmicu.
Dinamo u sredu igra protiv Legije na Maksimiru prvi meč treće runde kvalifikacija, dok Crvena zvezda večeras dočekuje Šerif iz Moldavije.
Kurir sport/Index[/size][/size]
2014-08-25
.i dinamo i zvezda prave razanj a zec u sumi...s obzirom kako igraju trenutno i nisu neki bas veliki favoriti protiv legije i sheriffa(protiv koga se dinamo vec opekao a bio veliki favorit sa modricem u momcadi)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.....inace ne sumnjam da nece biti ponekih bbbovaca u beogradu ili delija u zagrebu..
2015-09-08
BBB u beogradu 1989
https://youtu.be/aA0YfUnFeHw
https://youtu.be/aA0YfUnFeHw
2015-09-08
Cigani kraj osamdesetih
https://youtu.be/Wvwbx8in1u4
https://youtu.be/Wvwbx8in1u4
2015-09-08
Grobari kaljavi...tssss
2015-09-08
BBB kraj osamdesetih..i popularne fudbalerke
https://youtu.be/JciH_VAlEmI
https://youtu.be/JciH_VAlEmI
2015-09-08
Opet je počeo s tim divljacima i pijancima
2014-04-22
vuksadinare wrote:.....inace ne sumnjam da nece biti ponekih bbbovaca u beogradu ili delija u zagrebu..
Pa to je dio obvezatnog folklora. :)
Dođeš na stadion, obučeš dres ili pokažeš tetovaže…bakljada, stolice na drotove, preskočiti ogradu, uletiti na teren i oteti transparent mrske navijačke skupine.
Dok ga drugi pale na baklji i šibicama na tribini, blaženo ispijaš pivo kao novi heroj ulice.
Doduše nekad je milicija bila žešća, nije to dobro završavalo.
Ja gledam utakmice iz svojeg naslonjača - najbolji pogled i najudobnije je, tako već nekih 35 godina.
niels-
2021-04-26
2014-08-25
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Glupo primljen gol i zuti korner Sanoga valjda. Ne treba tu u sredini faulirati, sa strane i ajde, ovako je gol sirok i lakse je iz slobodnjaka ubaciti, Borjan se lose postavio. Drzi se Serif, imaju dobru kontrolu lopte, dobar tim, nije Dinamo slucajno ispao. Dobar sdkauting imaju ili trenera, jer Grci da vrede, bili bi u Olimpijakosu, Pao, AEK i slicno, sto znaci da je trener dobar. Dionia su ispljuvali kao i ostale prilikom dolaska, on ih elegantno utisao po drugi put. Zvezda solidna, samo je pritisak jaci Serifa, nakon 5:0 i Kairata, igraju na zivot ili smrt. Sta mozes u Denveru kad si mrtav prica.
2014-08-25
2014-08-25
Šandor Winnetou-
2017-12-31
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Jedini Holandjanin se vraca u Crvenu Zvezdu
» Prvi Rus u Istoriji potpisao za Crvenu Zvezdu
» Stigla Sfera u Crvenu Zvezdu, Evropa se zali da nije fer
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
» Malo vesti iz besvesti!Kujtim Shalla:Zbog srpskog terora nad Albancima nisam htio u Crvenu Zvezdu
» Prvi Rus u Istoriji potpisao za Crvenu Zvezdu
» Stigla Sfera u Crvenu Zvezdu, Evropa se zali da nije fer
» Mamić:Ja sam oduvijek navijao za Zvezdu. Dinamo nije favorit
» Malo vesti iz besvesti!Kujtim Shalla:Zbog srpskog terora nad Albancima nisam htio u Crvenu Zvezdu
Page 2 of 3