Malo vesti iz besvesti!Kujtim Shalla:Zbog srpskog terora nad Albancima nisam htio u Crvenu Zvezdu
Page 1 of 1
Malo vesti iz besvesti!Kujtim Shalla:Zbog srpskog terora nad Albancima nisam htio u Crvenu Zvezdu
https://www.kurir.rs/sport/fudbal/3251517/zbog-srpskog-terora-nad-albancima-nisam-hteo-da-idem-u-crvenu-zvezdu-ispovest-bivseg-fudalera-partizana-i-dinama-iz-zagreba-psovali-su-mi-majku-zvali-me-ustasom-teroristom-video
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Malo vesti iz besvesti!Kujtim Shalla:Zbog srpskog terora nad Albancima nisam htio u Crvenu Zvezdu
Mi imamo novog kralja on je Kujtim Salja
2015-09-08
Re: Malo vesti iz besvesti!Kujtim Shalla:Zbog srpskog terora nad Albancima nisam htio u Crvenu Zvezdu
Puše li i u Srbiji jutros ili samo kod nas?
9 i po je jesu se i oni digli...?
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Ja sam mnogim Srbima govorio kad je krenuo teror nad Albancima nakon ukidanja autonomije - e sad se mozete lijepo i definitivno pozdravit sa Kosovom.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
jesi cuo ti za kralja salja kujtima...mislim dinamovac si je'lepikur37 wrote:Puše li i u Srbiji jutros ili samo kod nas?
2015-09-08
vuksadinare wrote:jesi cuo ti za kralja salja kujtima...mislim dinamovac si je'lepikur37 wrote:Puše li i u Srbiji jutros ili samo kod nas?
ja navijam za Slaven Belupo.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mjenjas boje dresova ko carape...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:jesi cuo ti za kralja salja kujtima...mislim dinamovac si je'lepikur37 wrote:Puše li i u Srbiji jutros ili samo kod nas?
ja navijam za Slaven Belupo.
2015-09-08
epikur37 wrote:Puše li i u Srbiji jutros ili samo kod nas?
Đe-hudim da te nesto pitam..jesi obozavao kralja salja kujtima...Yehudim wrote:epikur37 wrote:Puše li i u Srbiji jutros ili samo kod nas?
2015-09-08
dobro da nije poganio zvezdnin dres.
toliki je teror bio da ih ima
za izvoz.
toliki je teror bio da ih ima
za izvoz.
Guest- Guest
Similar topics
» Srbija: Udarne vesti do besvesti (TpyxaNews)
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prvi Rus u Istoriji potpisao za Crvenu Zvezdu
» Jedini Holandjanin se vraca u Crvenu Zvezdu
» Stigla Sfera u Crvenu Zvezdu, Evropa se zali da nije fer
» Suljo o fotki iz Davosa:'Molili su me da sjednem u prvi red,nisam htio.Nisam jadnik..
» Prvi Rus u Istoriji potpisao za Crvenu Zvezdu
» Jedini Holandjanin se vraca u Crvenu Zvezdu
» Stigla Sfera u Crvenu Zvezdu, Evropa se zali da nije fer
Page 1 of 1