Dodik upravo prijavio samoga sebe Tužiteljstvu BiH
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Dodik upravo prijavio samoga sebe Tužiteljstvu BiH
Milorad Dodik se danas sam prijavio Tužilaštvu BiH
[url=safari-reader://avaz.ba/media/2021/07/28/1565411/thumbs/873x400.jpg][/url]
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik danas se sam prijavio Tužilaštvu BiH, saznaje SRNA.
Dodik je potvrdio ovoj novinskoj agenciji da je to uradio sam "da tako rastereti Bošnjake koji bi mogli biti izloženi pritisku i zahtjevima svojih političkih vođa da protiv njega podnesu krivičnu prijavu".
- Da ne bi bilo pregrijanih emocija i niskih strasti iz sarajevske zagušljive političke kuhinje u kojoj se prema Srbima svakodnevno proizvodi mržnja, odlučio sam da se sam prijavim - izjavio je Dodik.
S obzirom na posljednja dešavanja i okolnosti pretpostavka je da se prijavio zbog negiranja genocida, a iz Tužilaštva BiH ova informacija još nije potvrđena.
[url=safari-reader://avaz.ba/media/2021/07/28/1565411/thumbs/873x400.jpg][/url]
Član Predsjedništva Bosne i Hercegovine Milorad Dodik danas se sam prijavio Tužilaštvu BiH, saznaje SRNA.
Dodik je potvrdio ovoj novinskoj agenciji da je to uradio sam "da tako rastereti Bošnjake koji bi mogli biti izloženi pritisku i zahtjevima svojih političkih vođa da protiv njega podnesu krivičnu prijavu".
- Da ne bi bilo pregrijanih emocija i niskih strasti iz sarajevske zagušljive političke kuhinje u kojoj se prema Srbima svakodnevno proizvodi mržnja, odlučio sam da se sam prijavim - izjavio je Dodik.
S obzirom na posljednja dešavanja i okolnosti pretpostavka je da se prijavio zbog negiranja genocida, a iz Tužilaštva BiH ova informacija još nije potvrđena.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Re: Dodik upravo prijavio samoga sebe Tužiteljstvu BiH
dodik bosna, rep srpska, rep srpska krajina, republika srpska, herceg srpska, alija, izet, satralo nas
AssadNaPodmornici wrote:dodik bosna, rep srpska, rep srpska krajina, republika srpska, herceg srpska, alija, izet, satralo nas
ea, tosu preostala otvorena pitanja od nacionalne važnosti
kako skiperaža?
Sezona sad za sad rastura
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
odlično so far. evo švabe doručkovali, čiste brod, idemo negdje na kupanje, bacit ću sidro.. a vjerojatno noćenje večeras na šipanuepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:dodik bosna, rep srpska, rep srpska krajina, republika srpska, herceg srpska, alija, izet, satralo nas
kako skiperaža?
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
[size=30]Dodik sa mađarskim ambasadorom[/size]
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primiće danas u Banjaluci ambasadora Mađarske u BiH Kristijana Pošu.
Milorad Dodik
Sastanak će biti održan u zgradi Vlade Republike Srpske sa početkom u 11.30 časova, najavljeno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva.
Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik primiće danas u Banjaluci ambasadora Mađarske u BiH Kristijana Pošu.
Milorad Dodik
Sastanak će biti održan u zgradi Vlade Republike Srpske sa početkom u 11.30 časova, najavljeno je iz Kabineta srpskog člana Predsjedništva.
2018-04-10
AssadNaPodmornici wrote:odlično so far. evo švabe doručkovali, čiste brod, idemo negdje na kupanje, bacit ću sidro.. a vjerojatno noćenje večeras na šipanuepikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:dodik bosna, rep srpska, rep srpska krajina, republika srpska, herceg srpska, alija, izet, satralo nas
kako skiperaža?
Možeš ih sad provesti i ispod pelješkog mosta... :)
2015-08-06
epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:dodik bosna, rep srpska, rep srpska krajina, republika srpska, herceg srpska, alija, izet, satralo nas
kako skiperaža?
Lijep potez od Plenkija
Povezan Pelješki most, svečanosti prisustvovao i Dragan Čović
2018-04-10
HRT ponovo potpisao Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH
Hrvatska radio-televizija (HRT 1) potpisala je Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH, tokom prijenosa njegove izjave.
Hrvatska radio-televizija (HRT 1) potpisala je Dragana Čovića kao člana Predsjedništva BiH, tokom prijenosa njegove izjave.
2018-04-10
.Hektorović wrote:[size=48]Dodik sa mađarskim ambasadorom[/size]
[size=40]Milorad Dodik[/size]
Lijepoj plete, zabio je nogu i probilo vrata.... Ne ide nazad, sad sam o cementira ovaj iskorak. Korak po korak... državnički genij
2015-08-06
epikur37 wrote:.Hektorović wrote:[size=48]Dodik sa mađarskim ambasadorom[/size]
[size=40]Milorad Dodik[/size]
Lijepoj plete, zabio je nogu i probilo vrata.... Ne ide nazad, sad sam o cementira ovaj iskorak. Korak po korak... državnički genij
Dodine su zasluge i za Pelješki, bez njegovog veta ovi bi krenuli u međudržavne tužbe.
2018-04-10
Dodik ide u zatvor, genicidna republika srpska se raspada i Hrvatska u savezu s islamskom državom uspostavlja prirodne granice.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Dodik ide u zatvor, genicidna republika srpska se raspada i Hrvatska u savezu s islamskom državom uspostavlja prirodne granice.
Eto i tebe u pravašiji
2015-08-06
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Dodik ide u zatvor, genicidna republika srpska se raspada i Hrvatska u savezu s islamskom državom uspostavlja prirodne granice.
Eto i tebe u pravašiji
Unutar crvenkastog leži mali Haso
2018-04-10
epikur37 wrote:crvenkasti wrote:Dodik ide u zatvor, genocidna republika srpska se raspada i Hrvatska u savezu s islamskom državom uspostavlja prirodne granice.
Eto i tebe u pravašiji
Pa rekao si da si Hrvat i hadezeovac. Što sad sereš?
crvenkasti-
2014-04-17
Od čovjeka koji ima hrvatsku putovnicu to je za očekivati...eh da, i pozamašnu imovinu u srcu hrvatskeHektorović wrote:epikur37 wrote:.Hektorović wrote:[size=48]Dodik sa mađarskim ambasadorom[/size]
[size=48]Milorad Dodik[/size]
Dodine su zasluge i za Pelješki, bez njegovog veta ovi bi krenuli u međudržavne tužbe.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
glupost, sam protiv sebe ne može dići kaznenu prijavu. možda misli da se došetao u PU poslje ručka da ispadne heroj što srbi puše. da nije, pozvonili bi mu na vrata pa opet isto.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaya wrote:glupost, sam protiv sebe ne može dići kaznenu prijavu. možda misli da se došetao u PU poslje ručka da ispadne heroj što srbi puše. da nije, pozvonili bi mu na vrata pa opet isto.
ma kurči se dok mu neko ne izvuče uši, po običaju, i onda će se vratit janjetini i ćevapima do iduće prilike za kurčenje
kaya wrote:glupost, sam protiv sebe ne može dići kaznenu prijavu. možda misli da se došetao u PU poslje ručka da ispadne heroj što srbi puše. da nije, pozvonili bi mu na vrata pa opet isto.
Ne vidim zašto me bi mogao?
Koliko puta si pročitala da je netko ubio ženu ili susjeda, i poslije se sam prijavio policiji.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srpska podignula optuznice protiv Gotovine,Krsticevica i predala tuziteljstvu BiH
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Prijavio je 63 nekretnine
» Teenager prijavio oca da je sudjelovao u napadu na Capitol
» Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Prijavio je 63 nekretnine
» Teenager prijavio oca da je sudjelovao u napadu na Capitol
» Riječki gradonačelnik prijavio Torcidu policiju
Page 1 of 2