Islamisti u Sarajevu planirali veliki napad!
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Islamisti u Sarajevu planirali veliki napad!
Mi smo narod sa demokratskom tradicijom,te će se shodno tome moći osnivati i komunističke stranke,te kao takve i djelovati.dzango wrote:Rešićete i komuniste? I oni stalno rovare.jastreb wrote:Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Hrvatstvo nam je od svega preče. Isto kao što su i Albanci prije svega Albanci,a tek onda Mirdite,Toske i Gege, katolici,muslimani,pravoslavci...
I to vi Srbi više nikada nećete moći poremetiti.
Nama nije bitan ustroj države po tome da bi sistem morao biti kapitalistički.
Bože moj,ako narod htjedne komunistički sistem,tko smo mi da ga u tome priječimo??? :S:
Nama je bitna hrvatska država,a kakav će biti sistem,to će shodno našim demokratskim načelima odlučiti sam puk.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sve ih rastjerat. Bosnu podijelit i mir bozji.
2014-12-30
A i u ostalome wehabdije treba pobit.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Bosnu neće dijeliti nitko.veber wrote:Sve ih rastjerat. Bosnu podijelit i mir bozji.
Niti jedan pedalj svete zemlje kralja Stjepana , kraljice Katarine i Kulina bana,te Kosače nećemo dati Srbima.
2014-04-22
Uostalom vama Srbima je i boljševička Hrvatska ustaška Hrvatska.
2014-04-22
To ćemo mi sami riješiti.RayMabus wrote:A i u ostalome wehabdije treba pobit.
Svatko tko bude ugrožavao mir i sigurnost države za to će odgovarati.
2014-04-22
Ovu trojicu s pocetka teme treba streljati u jarku.
2014-04-11
I onda se popišat na njh.RayMabus wrote:Ovu trojicu s pocetka teme treba streljati u jarku.
2014-04-11
Ne može. Tu se već nazire propast. Komunistima nije važna nacija. Oni su anacionalni. Njima je na prvom mestu ideologija i u nacionalnoj državi su velika smetnja. Naročito u tako nacionalno osetljivoj državi sa jednim narodom i tri veroispovesti. Komunistička jeres mora nastrožije da se suzbije.jastreb wrote:Mi smo narod sa demokratskom tradicijom,te će se shodno tome moći osnivati i komunističke stranke,te kao takve i djelovati.dzango wrote:Rešićete i komuniste? I oni stalno rovare.jastreb wrote:Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Hrvatstvo nam je od svega preče. Isto kao što su i Albanci prije svega Albanci,a tek onda Mirdite,Toske i Gege, katolici,muslimani,pravoslavci...
Bože moj,ako narod htjedne komunistički sistem,tko smo mi da ga u tome priječimo??? :S:
Nama je bitna hrvatska država,a kakav će biti sistem,to će shodno našim demokratskim načelima odlučiti sam puk.
Manje, više.jastreb wrote:Uostalom vama Srbima je i boljševička Hrvatska ustaška Hrvatska.
Pa naravno da će se voditi računa o tome da ti komunisti budu domoljubi.dzango wrote:Ne može. Tu se već nazire propast. Komunistima nije važna nacija. Oni su anacionalni. Njima je na prvom mestu ideologija i u nacionalnoj državi su velika smetnja. Naročito u tako nacionalno osetljivoj državi sa jednim narodom i tri veroispovesti. Komunistička jeres mora nastrožije da se suzbije.jastreb wrote:Mi smo narod sa demokratskom tradicijom,te će se shodno tome moći osnivati i komunističke stranke,te kao takve i djelovati.dzango wrote:Rešićete i komuniste? I oni stalno rovare.jastreb wrote:Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Kao Andrija Hebrang st.,kao Ante Ciliga,kao Franjo Tuđman,ili Janko Bobetko.
Nikakvi Dragosavci,nikakvi Baltići,nikakvi Blaževići ,ili Belinići tu neće proći.
2014-04-22
Pa to je to.dzango wrote:Manje, više.jastreb wrote:Uostalom vama Srbima je i boljševička Hrvatska ustaška Hrvatska.
Niste vi u Hrvatskoj digli barikade zbog HDZ-a niti zbog Tuđmana.
Vama je u genima nepomirljivost prema bilo kakvoj hrvatskoj državi.
Vi biste digli pobunu i da je na vlast u Hrvatskoj došao i Nikola Tesla.
2014-04-22
Jeste. Komunisti domoljubi i islamisti patriote. Mnogo si ti mekan za ovakve stvari i stalno praviš neke kompromise. Nikada ideologa od tebe.jastreb wrote:Pa naravno da će se voditi računa o tome da ti komunisti budu domoljubi.dzango wrote:Ne može. Tu se već nazire propast. Komunistima nije važna nacija. Oni su anacionalni. Njima je na prvom mestu ideologija i u nacionalnoj državi su velika smetnja. Naročito u tako nacionalno osetljivoj državi sa jednim narodom i tri veroispovesti. Komunistička jeres mora nastrožije da se suzbije.jastreb wrote:Mi smo narod sa demokratskom tradicijom,te će se shodno tome moći osnivati i komunističke stranke,te kao takve i djelovati.dzango wrote:Rešićete i komuniste? I oni stalno rovare.jastreb wrote:Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Kao Andrija Hebrang st.,kao Ante Ciliga,kao Franjo Tuđman,ili Janko Bobetko.
Nikakvi Dragosavci,nikakvi Baltići,nikakvi Blaževići ,ili Belinići tu neće proći.
Pa svi znamo da je Tesla bio Hrvat. To je već dokazano. Sumnja se i da je bio veliki hrvatski domoljub.jastreb wrote:Pa to je to.dzango wrote:Manje, više.jastreb wrote:Uostalom vama Srbima je i boljševička Hrvatska ustaška Hrvatska.
Niste vi u Hrvatskoj digli barikade zbog HDZ-a niti zbog Tuđmana.
Vama je u genima nepomirljivost prema bilo kakvoj hrvatskoj državi.
Vi biste digli pobunu i da je na vlast u Hrvatskoj došao i Nikola Tesla.
Internacionalizam ?
To smiju samo kapitalisti . Međunarodne transnacionalne kompanije ..su sve najveće kompanije, koncerni u svijetu, pocev od sta ja znam MICROSIFTA do NUTELE .
Komunisti su anacionalni ako se postave na isti nacin .. Jel blento dzango ?
Nego jastrebe imas volje s tim bedakom gubiti vrijeme .
To smiju samo kapitalisti . Međunarodne transnacionalne kompanije ..su sve najveće kompanije, koncerni u svijetu, pocev od sta ja znam MICROSIFTA do NUTELE .
Ma ja to shodno demokratskim tradicijama.Sora wrote:Internacionalizam ?
Neka vidi što je uljudba i demokracija.
Za razliku od bizantizma i čaršijskog ophođenja.
2014-04-22
Ne znam kakve veze imaju wehabdije sa povijesno nacionalnim temama ?!?!
Wehabdije treba pobit. Kraj price.
2014-04-11
Ti si još na slobodi? Nisu te zatvorili? Treba razlikovati internacionalizam i mundijalizam. Majkrosoft nema nikakve veze sa internacionalizmom, već je njegova filozofija mundijalizam. Ma koliko to tebi bilo isto, reč je o dve potpuno različite priče.Sora wrote:Internacionalizam ?
Ništa nisi razumeo. Srbe treba pobiti, ako neće da budu Hrvati. A vehabije treba hrvatizirati.RayMabus wrote:Ne znam kakve veze imaju wehabdije sa povijesno nacionalnim temama ?!?!
Nema labavo prema wehabdijama.
To šta se skrivaju iza Bošnjaka tj tog simbola itd itd itd to NE VRIJEDI.
Wehabdije pobit a sve simpatizre protjerat , oduzet državljanstvo i imovinu.
Srbi su bježali na traktorima a ovi ce avionima za Istanbul.
BEZ POVRATKA.
To šta se skrivaju iza Bošnjaka tj tog simbola itd itd itd to NE VRIJEDI.
Wehabdije pobit a sve simpatizre protjerat , oduzet državljanstvo i imovinu.
Srbi su bježali na traktorima a ovi ce avionima za Istanbul.
BEZ POVRATKA.
2014-04-11
Sve je to u redu, Samo još da rešimo ono oko komunaca.jastreb wrote:Ma ja to shodno demokratskim tradicijama.Sora wrote:Internacionalizam ?
Neka vidi što je uljudba i demokracija.
Za razliku od bizantizma i čaršijskog ophođenja.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tri islamistička terorista s Kosova uhićena u Veneciji, planirali veliki teroristički napad
» Kosovo puno džihadista, planirali napad i na NATO
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» Napad na hrvatsko veleposlanstvo u Sarajevu, potrgane zastave
» Jemenske Houthi snage izvele veliki napad na saudijsku naftnu infrastrukturu
» Kosovo puno džihadista, planirali napad i na NATO
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» Napad na hrvatsko veleposlanstvo u Sarajevu, potrgane zastave
» Jemenske Houthi snage izvele veliki napad na saudijsku naftnu infrastrukturu
Page 3 of 4