Islamisti u Sarajevu planirali veliki napad!
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Islamisti u Sarajevu planirali veliki napad!
Srba u Krajini i Lici nije bilo sve do 60-tig g. 19.stoljeća. Oni se nikad nisu izjašnjavali kao Srbi,već kao Hrvati,a razlikovaše se samo po vjeri. Čak ih nitko drugi nije nazivao Srbi,već Vlasi,Rišćani i Rkaći.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je ona druga trećina. Šta sa trećom?jastreb wrote:Gle. Dio Srba iz Bosne je neupitno hrvatskog podrijetla. No velikosrpska propaganda koju su napose u 19.stoljeću započeli Srpska pravoslavna crkva , Vuk Karadžić i Ilija Garašanin,zauvijek su iz hrvatskog korpusa odalečili te pravoslavce koji su se uvijek osjećali Hrvatima,napose onima u Hrvatskoj.dzango wrote:Čekaj malo. Pa zar i Srbi iz Bosne nisu Hrvati? Zar ne bi bilo delotvornje i u njima probuditi hrvatska nacionalna osećanja i zaokružiti priču?jastreb wrote:Mislim da je to isto.dzango wrote:Kod Hrvata ili kod Muslimana?jastreb wrote:Da. Izvrsna ideja. A ja mislim da Hrvati imaju i još jedan adut kojeg bi trebali iskoristiti.epikur37 wrote:Zato je važno da Hrvati u FBiH budu zajedno s muslimanima kako bi amortizirali ove radikale a po potrebi zajedno s njima udarili na Srbe.
Zauzvrat im treba poslati malo pomoći oko folklora i reći da ne traže Treći..
Treba se pozvati na staro savezništvo između Hrvata i Muslimana u 2.svj.ratu,a po mogućnosti ići i na buđenje hrvatske nacionalne svijesti kod njih.
BH muslimani su Hrvati,i to najčišći. Oni se kroz vjekove nisu kao pravoslavci i katolici miješali međusobno i sa drugim elementima (Vlasi, Talijani,Ugari,Nijemci...).
Kad se to riješi gotovo je sa velikosrpskim snovima i propagandom iz Francuske 7 ,Humske 1 i Ljutice Bogdana 1A.
Mnogi od njih,a napose kalničko-bilogorski Srbi danas su osjetili tu zabludu,te se sve više njih vraća starim korijenima. Oni jesu pravoslavne vjere,ali su Hrvati i njihov materinji jezik je hrvatski. Naravno da to nije moglo proći nezapaženo kod velikosrpskih eksponenata koji su to popratili sa zlobnim napisima u Politici.
I oni na Sanđaku su isto Hrvati.jastreb wrote:Mislim da je to isto.dzango wrote:Kod Hrvata ili kod Muslimana?jastreb wrote:Da. Izvrsna ideja. A ja mislim da Hrvati imaju i još jedan adut kojeg bi trebali iskoristiti.epikur37 wrote:Zato je važno da Hrvati u FBiH budu zajedno s muslimanima kako bi amortizirali ove radikale a po potrebi zajedno s njima udarili na Srbe.
Zauzvrat im treba poslati malo pomoći oko folklora i reći da ne traže Treći..
Treba se pozvati na staro savezništvo između Hrvata i Muslimana u 2.svj.ratu,a po mogućnosti ići i na buđenje hrvatske nacionalne svijesti kod njih.
BH muslimani su Hrvati,i to najčišći. Oni se kroz vjekove nisu kao pravoslavci i katolici miješali međusobno i sa drugim elementima (Vlasi, Talijani,Ugari,Nijemci...).
Kad se to riješi gotovo je sa velikosrpskim snovima i propagandom iz Francuske 7 ,Humske 1 i Ljutice Bogdana 1A.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Pa njima ćemo zagarantirati sva prava temeljena na ustavu.dzango wrote:
To je ona druga trećina. Šta sa trećom?
Moći će slobodno ispovjedati svoju vjeru,osnivati stranke, zaklade,kulturna društva,pa čak i športske klubove.
U dogovoru sa Bošnjacima,mislim da će im se čak i omogućiti nekakva kulturna autonomija i dvojezični natpisi u mjestima gdje budu bili u većini.
2014-04-22
A ja mislio...jastreb wrote:Pa njima ćemo zagarantirati sva prava temeljena na ustavu.dzango wrote:
To je ona druga trećina. Šta sa trećom?
Moći će slobodno ispovjedati svoju vjeru,osnivati stranke, zaklade,kulturna društva,pa čak i športske klubove.
U dogovoru sa Bošnjacima,mislim da će im se čak i omogućiti nekakva kulturna autonomija i dvojezični natpisi u mjestima gdje budu bili u većini.
Eto ....upravo si isprorokovao šta će se desiti polovici Beiha muslimana.jastreb wrote:Srba u Krajini i Lici nije bilo sve do 60-tig g. 19.stoljeća. Oni se nikad nisu izjašnjavali kao Srbi,već kao Hrvati,a razlikovaše se samo po vjeri. Čak ih nitko drugi nije nazivao Srbi,već Vlasi,Rišćani i Rkaći.
2014-04-11
Pa veliki dio se osjećao tako i disao je hrvatski.RayMabus wrote:I oni na Sanđaku su isto Hrvati.
Čak su 1941. u travnju na minaret čuvene Altun Alem džamije i na staroj tvrđavi izvijesili hrvatske stjegove,ali su sve poremetili talijani.
Time se po tko zna koji put potvrdila ona stara narodna da su "Latini stare varalice".
2014-04-22
Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Jastrebe previše ti kompliciraš.
2014-04-11
Pazi da se to ne bi desilo tebi i tebi sličnima.RayMabus wrote:Eto ....upravo si isprorokovao šta će se desiti polovici Beiha muslimana.jastreb wrote:Srba u Krajini i Lici nije bilo sve do 60-tig g. 19.stoljeća. Oni se nikad nisu izjašnjavali kao Srbi,već kao Hrvati,a razlikovaše se samo po vjeri. Čak ih nitko drugi nije nazivao Srbi,već Vlasi,Rišćani i Rkaći.
Mislili ste zauvijek pokidati naše stoljetne veze sa Bošnjacima.
UDBA i dalje nesmetano dela i pokušava preko islamista stvoriti jaz između katolika i muhamedanaca,ali to im neće proći.
2014-04-22
Sandžaklije su i u prošlom ratu bile najveći Hrvati na prostorima bivše YU.jastreb wrote:Pa veliki dio se osjećao tako i disao je hrvatski.RayMabus wrote:I oni na Sanđaku su isto Hrvati.
Čak su 1941. u travnju na minaret čuvene Altun Alem džamije i na staroj tvrđavi izvijesili hrvatske stjegove,ali su sve poremetili talijani.
Time se po tko zna koji put potvrdila ona stara narodna da su "Latini stare varalice".
I Bunjevaca. Njih stalno zaboravljate.jastreb wrote:Pazi da se to ne bi desilo tebi i tebi sličnima.RayMabus wrote:Eto ....upravo si isprorokovao šta će se desiti polovici Beiha muslimana.jastreb wrote:Srba u Krajini i Lici nije bilo sve do 60-tig g. 19.stoljeća. Oni se nikad nisu izjašnjavali kao Srbi,već kao Hrvati,a razlikovaše se samo po vjeri. Čak ih nitko drugi nije nazivao Srbi,već Vlasi,Rišćani i Rkaći.
Mislili ste zauvijek pokidati naše stoljetne veze sa Bošnjacima.
UDBA i dalje nesmetano dela i pokušava preko islamista stvoriti jaz između katolika i muhamedanaca,ali to im neće proći.
Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Hrvatstvo nam je od svega preče. Isto kao što su i Albanci prije svega Albanci,a tek onda Mirdite,Toske i Gege, katolici,muslimani,pravoslavci...
I to vi Srbi više nikada nećete moći poremetiti.
2014-04-22
Bunjevci su Srbi katolici i mi smo ih otpisali.dzango wrote:I Bunjevaca. Njih stalno zaboravljate.
Naravno,ako neki od njih želi postati dijelom hrvatskog korpusa bujrum,ako ne...A Bože moj.
2014-04-22
Bošnjaci nisu Hrvati nego potomci islamiziranih južnoslavena.
2014-04-11
Ma da?RayMabus wrote:Bošnjaci nisu Hrvati nego potomci slaveniziranih muslimana.
Tko ti je to rekao Muhamed Filipović,ili dr Deretić?
2014-04-22
Rešićete i komuniste? I oni stalno rovare.jastreb wrote:Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Hrvatstvo nam je od svega preče. Isto kao što su i Albanci prije svega Albanci,a tek onda Mirdite,Toske i Gege, katolici,muslimani,pravoslavci...
NIje mi nitko rekao nego je to tako. Poturice.
2014-04-11
Vidi ovog što remeti. A lepo smo utvrdili doktrinu.RayMabus wrote:Bošnjaci nisu Hrvati nego potomci islamiziranih južnoslavena.
Bože ne znam šta mi je. Pale mi se džamije. Svake noći u mom snu, džamije u plamenu...RayMabus wrote:NIje mi nitko rekao nego je to tako. Poturice.
Last edited by dzango on 26/12/2015, 09:32; edited 1 time in total
Mi smo narod sa demokratskom tradicijom,te će se shodno tome moći osnivati i komunističke stranke,te kao takve i djelovati.dzango wrote:Rešićete i komuniste? I oni stalno rovare.jastreb wrote:Hrvati će se sami riješiti tih ekstrema u svojim redovima.dzango wrote:Nego, onda će za Zapad svi Hrvati da budu teroristi. Kada otkriju da su Hrvati iz Sarajeva i Maoče postavili neku bombu i pobili New Yorčane, svi ćete da budete talibani. A Srbi onda konačno pozitivni likovi u holivudskim filmovima.
Nama nije bitan ustroj države po tome da bi sistem morao biti kapitalistički.
Bože moj,ako narod htjedne komunistički sistem,tko smo mi da ga u tome priječimo??? :S:
Nama je bitna hrvatska država,a kakav će biti sistem,to će shodno našim demokratskim načelima odlučiti sam puk.
2014-04-22
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Tri islamistička terorista s Kosova uhićena u Veneciji, planirali veliki teroristički napad
» Kosovo puno džihadista, planirali napad i na NATO
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» Napad na hrvatsko veleposlanstvo u Sarajevu, potrgane zastave
» Jemenske Houthi snage izvele veliki napad na saudijsku naftnu infrastrukturu
» Kosovo puno džihadista, planirali napad i na NATO
» Talijanski neonacisti planirali bombaški napad na NATO bazu
» Napad na hrvatsko veleposlanstvo u Sarajevu, potrgane zastave
» Jemenske Houthi snage izvele veliki napad na saudijsku naftnu infrastrukturu
Page 2 of 4