da mi komentarisemo kako se zovu deca milanovica
Page 1 of 1
da mi komentarisemo kako se zovu deca milanovica
https://www.novosti.rs/vesti/politika/1020276/Suljo-napadima-hrvatskih-medija-vukana-zamislite-kakav-skandal-bio-komentarisemo-kako-zovu-deca-milanovica
2020-04-21
Re: da mi komentarisemo kako se zovu deca milanovica
ma,
ludaci !
ludaci !
2020-04-21
Jutarnji list je u privatnom vlasništvu. A inače je liberalna tiskovina zbog čega ga ni mnogi Hrvati ne vole.
Uglavnom slažem se s Vučicem ovdje.
Uglavnom slažem se s Vučicem ovdje.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
jutarnji nije tabloid a prvorodjeni je lik koji srbe dovede u beogradski pasaluk okvire ako se ne opamete
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
- Opsesivna fokusiranost na SRB i AV prešla u domen parapsihologije – pored uobičajene srbofobije stigli su do Vukana. Očekujem uskoro korišćenje telekineze, telepatije i metodu manipulacije energijom. Sada mi je žao što mi se sin ne zove Zmaj Ognjeni Vuk.... - napisala je premijerka na svom Tviter profilu.
ovo ludilo za unutarnje potrebe odrzavanja na vlasti uvali srbe u gadne nevolje
2014-04-12
sta da se opametedebotoijusto wrote:jutarnji nije tabloid a prvorodjeni je lik koji srbe dovede u beogradski pasaluk okvire ako se ne opamete
koju picku materinu
sta hocete koji gurac
ma samo vas treba naguziti
pa se zalite
2020-04-21
O cemu je ovo laprdanje? Kolko vas je sad pobilo meleon il dva, jel srbosekom ili hrdjavom kasikom? Kusajte lekove za opci boljitak.
omni-
2014-04-12
Želiš reči da su oni ozbiljna novina ?debotoijusto wrote:jutarnji nije tabloid
Jel to neki vic ?
2014-04-11
ima agendu i podlozan trenutnoj vlasti neovisno boji no nije tabloid , zapadnog ili srpskog tipaRayMabus wrote:Želiš reči da su oni ozbiljna novina ?debotoijusto wrote:jutarnji nije tabloid
Jel to neki vic ?
2014-04-12
Sad nam se i Srbi smiju zbog tog jutarnjeg i neoliberalne žgadije kojoj je taj medij sredstvo za napad na svakoga tko ne misli kao i oni.
https://www.google.com/amp/s/www.alo.rs/vesti/politika/527287/neoprostivi-greh-predsednika-vucica-sinu-dao-ime-vukan-a-ne-hrvoje/amp
Majko Božja.
https://www.google.com/amp/s/www.alo.rs/vesti/politika/527287/neoprostivi-greh-predsednika-vucica-sinu-dao-ime-vukan-a-ne-hrvoje/amp
Majko Božja.
2014-04-11
Jutarnji moze lose da prodje ako im spree jednu cestitku na Sudu. Koriste maloletnu decu u politicke svrhe. Sta je sledece, Pedofilija?
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
tekst je potpuno ispravan u dijelu gdje piše da svi ti srbi ne bi bili dio političkog života srbije tj Beograda nego instrument za potrebe Vučićevog režima te kao prijetnja za destabilizaciju susjednih zemalja kad Vučiću padne na pamet pizončićupizzon wrote:ma,ludaci !Hrvati pravičan i pametan narod !!!
2014-04-16
Pa Vučic je vožd svih Srba.mortal wrote:tekst je potpuno ispravan u dijelu gdje piše da svi ti srbi ne bi bili dio političkog života srbije tj Beograda nego instrument za potrebe Vučićevog režima te kao prijetnja za destabilizaciju susjednih zemalja kad Vučiću padne na pamet pizončićupizzon wrote:ma,ludaci !Hrvati pravičan i pametan narod !!!
Vulin je njegov trbuhozborac koji je prije par dana izjavio da je vojska Srbije tu da sačuva Srbe van Srbije pa mu je jučer uletili od strane visokog predstavnika u BiH da će se svatko tko negira genocid u Srebrenici i velića ratne zločince kazniti od strane suda BiH s šest mjeseci do pet godina zatvora.
2014-04-11
Jutarnji list treba spalit. Koje je to smece ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Similar topics
» Tko je, kako i zašto namagarčio zeku Milanovića?
» ''TETE U SPLITSKIM VRTIĆIMA ŠOKIRANE, SIROMAŠNE MALIŠANE DJECA ZOVU ‘LIDLIĆIMA’: ‘Možete zamisliti kako se osjećaju…’''
» Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Deca uništila srpske tablice, tata rekao da su "zločesti auti"
» ''TETE U SPLITSKIM VRTIĆIMA ŠOKIRANE, SIROMAŠNE MALIŠANE DJECA ZOVU ‘LIDLIĆIMA’: ‘Možete zamisliti kako se osjećaju…’''
» Mesić rovari protiv Plenkovica i Milanovica : Pisao sam Bidenu kako da BiH ustroji po građanskom a ne nacionalnom principu
» Teške optužbe na račun Milanovića navodno postoji zbog toga i istraga.Milanovića na vlast dovela Rusija i albanska mafija
» Deca uništila srpske tablice, tata rekao da su "zločesti auti"
Page 1 of 1