Prof. dr. sc. Krešimir Pavelić: ‘Iznio sam točne, istinite i stručne podatke‘
Page 1 of 1
Prof. dr. sc. Krešimir Pavelić: ‘Iznio sam točne, istinite i stručne podatke‘
Re: Prof. dr. sc. Krešimir Pavelić: ‘Iznio sam točne, istinite i stručne podatke‘
1:03:10
Re: Prof. dr. sc. Krešimir Pavelić: ‘Iznio sam točne, istinite i stručne podatke‘
O čemu se radi jer ne želim klikavati na jutarnji. Mozes i kopirati cijeli link da i drugi ne moraju klikavati na jutarnji
Ovo je stara objava od jutarnjeg kada su objavili demanti...AssadNaPodmornici wrote:O čemu se radi jer ne želim klikavati na jutarnji. Mozes i kopirati cijeli link da i drugi ne moraju klikavati na jutarnji
Ne znam koliko si u toku... Numberg2
Uglavnom Njemačko Američki odvjetnik već više od godinu ipo priprema materijal za suđenje za pandemiju.
Jednog dana kad ovo sve završi izjave se tu, a na ovom linku ima svjedočenje Krešimira Pavelića koje počinje na 1:03:10
Similar topics
» U Crnoj Gori dogovoreno stvaranje stručne vlade
» Pavelić
» lažne vijesti se šire dosad neviđenom brzinom s namjerom da se istinite činjenice zamijene specijalno konstruiranom stvarnošću
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» hitler, pavelic, kukasti krst
» Pavelić
» lažne vijesti se šire dosad neviđenom brzinom s namjerom da se istinite činjenice zamijene specijalno konstruiranom stvarnošću
» Krešimir Milanović moli: 'Oprostite nam 15 milijuna kuna duga!'
» hitler, pavelic, kukasti krst
Page 1 of 1