Konferencija - prvo izdanje
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Konferencija - prvo izdanje
Nije ti Belko mlađem Mamiću ni do koljena po nogometnom znanju ... Ni igračkom, a bogami još manje po trenerskom znanju ...
Zeko- Posts : 6724
2015-08-26
pobjegulja je pokazao kolika je pičkica kad je nakon prodaje olma tražio izgovor da zbriše.Giorgio wrote:sitting_bull wrote:sad još kad i bjelica planski s osijekom ispadne opet će knjiga spasti na dva slova: rijeku i dinamo.
Boze kako tatticari ne mogu oprostiti bjelici sto je veci od tatte i bolji trener mlađeg daltona
korona mu je legla ko kec na cenera jer je pičkica znala da je on svoj maksimum u dinamu postigao.
ako se prisjetimo kako je majera držao na tribinama i niti jednu jedinu tekmu nije složio ekipu u kojoj bi olmo i majer igrali skupa, onda je razvidno da mu je cilj bio uzeti lovu i zbrisati.
uostalom, to mu je i modus operandi, jer niti u jednom jedinom klubu višeg ranga nije bio dulje od dvije godine, a dinamo mu je bio i ostati će najveći klub kojeg je trenirao.
lik koji je dobio nogu u klubovima u austriji i poljskoj nikada ne bi stao u istu rečenicu sa zokijem da nije neko vrijeme bio u dinamu.
zapravo je za proračunatog bjegunca ovaj prolazak poljaka neka vrsta hendikepa jer će sad morati gurati na dva fronta čime će izgubiti prošlogodišnju prednost zbog igranja samo na jednom kolosijeku.
sitting_bull-
2015-09-28
Shitting imas li ikakve informacije kako su dva pravomocno osudjema kriminalca i sluzbeno predvodnici zlocinacke organizacije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
pričekaj odluku ustavnog suda glede presude, a zločinačku organizaciju hdz zna se tko vodi.FRANK wrote:Shitting imas li ikakve informacije kako su dva pravomocno osudjema kriminalca i sluzbeno predvodnici zlocinacke organizacije
sitting_bull-
2015-09-28
Jos se nadas da ce se osudjeni kriminalac potkupljivac i pripadnik hfza vratiti u dinamositting_bull wrote:pričekaj odluku ustavnog suda glede presude, a zločinačku organizaciju hdz zna se tko vodi.FRANK wrote:Shitting imas li ikakve informacije kako su dva pravomocno osudjema kriminalca i sluzbeno predvodnici zlocinacke organizacije
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Zeko wrote:Nije ti Belko mlađem Mamiću ni do koljena po nogometnom znanju ... Ni igračkom, a bogami još manje po trenerskom znanju ...
Au zeko, ovo već zaslužuju da ti podrigušu u sendviču zameni pečenica…
Guest- Guest
Ne odustaju ova dvojica mamicevih PIZZONA. sendvici jos stizuPrinc od Čaira wrote:Zeko wrote:Nije ti Belko mlađem Mamiću ni do koljena po nogometnom znanju ... Ni igračkom, a bogami još manje po trenerskom znanju ...
2015-09-13
karlitovnačin wrote:hajduku je ispod renomea igrati ovo natjecanje konferencijsku ligu
darth_vader-
2014-04-17
Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Nije ti Belko mlađem Mamiću ni do koljena po nogometnom znanju ... Ni igračkom, a bogami još manje po trenerskom znanju ...
darth_vader-
2014-04-17
ne znam hoće li se vratiti niti razmišljam o tome, ali nakon gotovo dvije godine otkako je otišao dinamo i dalje napreduje.
dakle, nije više bitna fizička prisutnost mamića, jer uspostavljeni sustav funkcionira.
znamo tko je taj i takav sustav ustrojio u dinamu, htjeli to priznati, ili ne.
dakle, nije više bitna fizička prisutnost mamića, jer uspostavljeni sustav funkcionira.
sitting_bull-
2015-09-28
jasambrend wrote:karlitovnačin wrote:hajduku je ispod renomea igrati ovo natjecanje konferencijsku ligu
Guest- Guest
jasambrend wrote:Princ od Čaira wrote:Zeko wrote:Nije ti Belko mlađem Mamiću ni do koljena po nogometnom znanju ... Ni igračkom, a bogami još manje po trenerskom znanju ...
Guest- Guest
HDZ?sitting_bull wrote:ne znam hoće li se vratiti niti razmišljam o tome, ali nakon gotovo dvije godine otkako je otišao dinamo i dalje napreduje.
Ipak je nasmrkani kriminalac njihova marioneta…
;)
Guest- Guest
sitting_bull wrote:ne znam hoće li se vratiti niti razmišljam o tome, ali nakon gotovo dvije godine otkako je otišao dinamo i dalje napreduje.
Sve je to zoki zasluzan...grande...cudi me sto trenerski mag nije preuzeo reprezentaciju kad ocito nije sa ovoga svijeta
Guest- Guest
sitting_bull wrote:pobjegulja je pokazao kolika je pičkica kad je nakon prodaje olma tražio izgovor da zbriše.Giorgio wrote:sitting_bull wrote:sad još kad i bjelica planski s osijekom ispadne opet će knjiga spasti na dva slova: rijeku i dinamo.
Boze kako tatticari ne mogu oprostiti bjelici sto je veci od tatte i bolji trener mlađeg daltona
korona mu je legla ko kec na cenera jer je pičkica znala da je on svoj maksimum u dinamu postigao.
ako se prisjetimo kako je majera držao na tribinama i niti jednu jedinu tekmu nije složio ekipu u kojoj bi olmo i majer igrali skupa, onda je razvidno da mu je cilj bio uzeti lovu i zbrisati.
uostalom, to mu je i modus operandi, jer niti u jednom jedinom klubu višeg ranga nije bio dulje od dvije godine, a dinamo mu je bio i ostati će najveći klub kojeg je trenirao.
lik koji je dobio nogu u klubovima u austriji i poljskoj nikada ne bi stao u istu rečenicu sa zokijem da nije neko vrijeme bio u dinamu.
zapravo je za proračunatog bjegunca ovaj prolazak poljaka neka vrsta hendikepa jer će sad morati gurati na dva fronta čime će izgubiti prošlogodišnju prednost zbog igranja samo na jednom kolosijeku.
Covjek bi pomislio da ovdje prica o sauronu
Guest- Guest
Ne znam zasto bi majer i olmo igrali zajedno ...nigdje nisam vidio da ekipe igraju sa dva playmakera/desetke
A ocito je tko je klasa,a kome je kapacitet hnl
A ocito je tko je klasa,a kome je kapacitet hnl
Guest- Guest
vratimo se na temu
samaranje tovarskih tobolčara
samaranje tovarskih tobolčara
End- Posts : 21177
2015-08-25
I ti se razumiješ u nogomet k'o marica u krivi kurac ... Je, Majer je play, ali Olmo to nije i nikada nije ni bio ... On je i u Dinamu daleko više utakmica odigrao na krilu i kao druga špica nego kao play ... Itekako je bilo prostora da Olmo i Majer igraju zajedno ... Za pravog trenera, naravno, a ne za ovakve šarlatane k'o Belko ... Pa Belku je čak i Gojak odigrao više utakmica za Dinamo nego Majer i Ivanušec zajedno i to valjda sve govori o Belkovoj trenerskoj klasi ... Zoki je od igrača koji su Belku bili škart za par mjeseci složio ekipu kvalitete kakvu Belko nikada nije imao i bez Olma i More ...
Zeko-
2015-08-26
Boze dragi ..daj niche pokazi mu formacije iz fm-a sad svi igraju sa jednim ili cak dva dmc/cma destroyera/anchora ..bez trcanja nema pobjeda
Guest- Guest
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Tisućito izdanje emisije "More"
» Uživo: Pelješki most, noćno izdanje
» Tiskano izdanje britanskog Independenta otišlo u povijest
» Ovo će se prvo rezati
» Što prvo vidiš?
» Uživo: Pelješki most, noćno izdanje
» Tiskano izdanje britanskog Independenta otišlo u povijest
» Ovo će se prvo rezati
» Što prvo vidiš?