Kotromanović: Napuštam politiku i idem raditi u Washington
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Kotromanović: Napuštam politiku i idem raditi u Washington
niti kockar nije nikakav kad je tolku lovu zgubil
Tony Soprano- Posts : 1370
2015-08-15
Pa to samo govori o tome koliko on, kao ministar obrane, poštuje i drži do vlastite zemlje koju bi, navodno trebao, khm, braniti.Ero wrote:HV je u NATO, njen sastavni dio...dužnosti i obaveze itd. Neupitno.debotoijusto wrote:ocigledno takva odredba ne postoji u ugovoru , slucaj ili namjera nebitno , lik jednostavno nema moralnu odgovornost a gradjani svijest o svojoj politickoj moci , dakle legalno nemoralnoEro wrote:Mislim da bi ipak morao imati zabranu zapošljavanja u drugim "firmama" na određeno vrijeme.
Takav je običaj u svim većim korporacijama, a kamo li kad si ministar obrane.Samo usput, u mojoj
individualnoj pogodbi je bio navedeno niz zabrana (poslovne tajne itd), kokjih sam se morao
pridržavati čak i onda kad nisam više bio zaposlen u toj firmi.
isto vazi i za tvoju ljubimicu/nato , ne diskriminiram
No, uvijek postoji nešto o čemu ne treba NATO baš sve znati.
Ljubavnicu se može imati, ali se ne treba odmah k njoj preseliti, zaboga.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
I kakva mu je to glupa priča da ide raditi za odvjetnički ured u Washington?melkior wrote:Pa to samo govori o tome koliko on, kao ministar obrane, poštuje i drži do vlastite zemlje koju bi, navodno trebao, khm, braniti.Ero wrote:HV je u NATO, njen sastavni dio...dužnosti i obaveze itd. Neupitno.debotoijusto wrote:ocigledno takva odredba ne postoji u ugovoru , slucaj ili namjera nebitno , lik jednostavno nema moralnu odgovornost a gradjani svijest o svojoj politickoj moci , dakle legalno nemoralnoEro wrote:Mislim da bi ipak morao imati zabranu zapošljavanja u drugim "firmama" na određeno vrijeme.
Takav je običaj u svim većim korporacijama, a kamo li kad si ministar obrane.Samo usput, u mojoj
individualnoj pogodbi je bio navedeno niz zabrana (poslovne tajne itd), kokjih sam se morao
pridržavati čak i onda kad nisam više bio zaposlen u toj firmi.
isto vazi i za tvoju ljubimicu/nato , ne diskriminiram
No, uvijek postoji nešto o čemu ne treba NATO baš sve znati.
Ljubavnicu se može imati, ali se ne treba odmah k njoj preseliti, zaboga.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Tekst je, sudeći po velikom broju podjela u društvenim mrežama, bio vrlo čitan, a onda je nestao s portala. Povučen je na zamolbu autora, Index se ispričao čitateljima, a Maštruko je na Facebooku pojasnio motive povlačenja teksta. “Ljudi, ne pitajte me više “što je bilo s tekstom”, cijela priča je masovni let down, jako sam osobno razočaran zbivanjima danas, ali nije svako zlo za zlo, pojačalo mi je odlučnost u vezi nekih drugih, ne izravno vezanih medijskih projekata, o kojima razmišljam.
Rekao sam da ću o tome samo uživo a ne na Fejsu, jer je to tako…. a onda sam počeo dobivati pozive na pive i ćevape, što je naravno okej…. ali u principu priča je jadna i razočaravajuća…. nema priče…. tko očekuje neki špijunski triler ili uzbudljivu štoriju razočarat će se…..
Rekao sam da ću o tome samo uživo a ne na Fejsu, jer je to tako…. a onda sam počeo dobivati pozive na pive i ćevape, što je naravno okej…. ali u principu priča je jadna i razočaravajuća…. nema priče…. tko očekuje neki špijunski triler ili uzbudljivu štoriju razočarat će se…..
2015-08-08
marcellus wrote:brod štakori
E da . Hrvatska .dodaj jos .
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Iz hrvatske u ameriku idu najbolji
Iz Kanade u hrvatsku stižu najgori
Iz Kanade u hrvatsku stižu najgori
kamo sreće da to tvoje najbolje sve do jednoga ode...skupa s tobom...
2015-08-08
makar i u tuzlu
2015-08-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Vlatka Pokos odlucila - ne raditi.'Ne moze mene nitko toliko platiti koliko ja mogu malo raditi'
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» idem
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'
» Srpski mediji:Još jedan ustaša u hrvatskoj Vladi:Napuštam hotel kad su u njemu Srbi
» idem
» Idem u RS, ne priznajem ucene
» Kotromanović ko 'pale sam na svijetu'
Page 4 of 4