Škoro podnio ostavku sa svih funkcija u DP
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Škoro podnio ostavku sa svih funkcija u DP
https://www.jutarnji.hr/vijesti/hrvatska/skoro-vise-nije-predsjednik-domovinskog-pokreta-podnosim-neopozivu-ostavku-15089425
Ne da mu se više sad kad se nije dočepa vlasti a idući izbori tek za tri godine. Dugo je to. Bolje se prodat kao žetončić HDZu.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Škoro podnio ostavku sa svih funkcija u DP
Naglu i u Domovinskom pokretu očito neočekivanu ostavku osnivača i predsjednika stranke za Jutarnji list kratko je komentirao Igor Peternel, član Predsjedništva DP-a i šef Škorina potpredsjedničkog kabineta u Saboru.
- Iznenađen sam. Nisam to uopće očekivao, niti je bilo naznake da će Škoro to napraviti - rekao je
.
ke ???
- Iznenađen sam. Nisam to uopće očekivao, niti je bilo naznake da će Škoro to napraviti - rekao je
.
ke ???
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Mislio uhvatiti bilo koju funkciju, iapušio sva tri izbora.... tko će se baviti strankom nema tu leba.
ZDS i zbogom...
ZDS i zbogom...
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
vraća se dite materi!
hard hdz ide opet pod okrilje majke svih zločinačkih organizacija - hdz-u anemičnog đubreta.
la commedia e finita.
kaptol je govorio. haugh!
hard hdz ide opet pod okrilje majke svih zločinačkih organizacija - hdz-u anemičnog đubreta.
la commedia e finita.
kaptol je govorio. haugh!
sitting_bull-
2015-09-28
skoro aut , dopizdilo ili po gasu do najblize granice svejedno
top tri zamjene
1. jedan jedinstven , hasan , garant stabilnosti na 1% podrske
2. dostojna kristo poznata kao gdje-sam-parkirala-metlu straca , 0.8
3. bartulica , ako nauci hrvatski , 0.3 justo
top tri zamjene
2014-04-12
debotoijusto wrote:skoro aut , dopizdilo ili po gasu do najblize granice svejedno
nit dopizdilo nit ovo drugo nego je htio kadrovirat po stranci i voditi je stvarno a ne samo kao figura
a zna se ko vodi dp
Hasan je jedini u zemlji necijepljenih na brdovitom Balkanu na javnoj tv rekao da se neće cijepiti i vjeruj mi da mu je popularnost u hr skočila, kao i kod mene koji sam se sprdao s njim od kada se pojavio.debotoijusto wrote:skoro aut , dopizdilo ili po gasu do najblize granice svejedno
top tri zamjene
Također mi je drago da se jedino tu jasno politički odredila ljevica hdz, SDP, možemo koja gura cijepljenje, nasuprot desnice koja je skeptična prema cijepljenju dp i most.
sve po ps-u.mutava baštarda wrote:Hasan je jedini u zemlji necijepljenih na brdovitom Balkanu na javnoj tv rekao da se neće cijepiti i vjeruj mi da mu je popularnost u hr skočila, kao i kod mene koji sam se sprdao s njim od kada se pojavio.debotoijusto wrote:skoro aut , dopizdilo ili po gasu do najblize granice svejedno
top tri zamjene
Također mi je drago da se jedino tu jasno politički odredila ljevica hdz, SDP, možemo koja gura cijepljenje, nasuprot desnice koja je skeptična prema cijepljenju dp i most.
kaptol dirigira i ekipa se drmusa.
u poljskoj je njihov kaptol pozvao poljake da se cijepe.
kod nas košić, bozanić i ekipa kontra svih.
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:debotoijusto wrote:skoro aut , dopizdilo ili po gasu do najblize granice svejedno
nit dopizdilo nit ovo drugo nego je htio kadrovirat po stranci i voditi je stvarno a ne samo kao figura
a zna se ko vodi
Aha, jel možeš ponoviti notorno znanje za nas par koji ne znamo?
Tko stvarno vodi DP?
niels-
2021-04-26
niels wrote:marcellus wrote:debotoijusto wrote:skoro aut , dopizdilo ili po gasu do najblize granice svejedno
a zna se ko vodi
Aha, jel možeš ponoviti notorno znanje za nas par koji ne znamo?
Tko stvarno vodi DP?
2014-04-12
"Ovaj potez znači raspad DP, i više nikakve šanse da budemo Hrvatska, država više nema šanse pod čizmom povampirenih likova koji nas nose na krilima šišmiša."
"Po ovom znam da je kraj za sve nas. Dali ste sve od sebe, ali glupi narod ne vidi. Neka sad uživaju u užičkom kolu i neka čuvaju glave od flaša."
"Sram te bilo, tako je najlakše, podviti rep i crta, koje razočaranje..."
https://www.index.hr/vijesti/clanak/skorini-fanovi-ocajni-nakon-ostavke-ovo-je-kraj-za-sve-nas-glupi-narod-ne-vidi/2291930.aspx?index_tid=133882
placu majke placu zene
2014-04-12
škoro nije bio za politiku
ne možeš s 50 godina otkriti tu strast nakon što si bio pevaljak
neka se on vrati u note
milo moje
ne možeš s 50 godina otkriti tu strast nakon što si bio pevaljak
neka se on vrati u note
milo moje
Ova glupa politička avantura nije mu trebala.
Kao ni ono pojavljivanje u Večernjoj školi kod Pervana.
Kao ni ono pojavljivanje u Večernjoj školi kod Pervana.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...pisete gluposti...radi se o tome da je skoro i - pjevac...a evo godinu i pol kako nije odrzao ni jedan koncert a nekoliko koncerata mu je otkazano u mjestima gdje je hdz na vlasti...skoro na koncu konca je izvorno pjevac kao sto je modric nogometas..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Daklem zlochinachka 2.0 nastavlja kontinuitet vlasti o 45-te. skori hvala. Sada , sa naknadnom pamechi , koji mu je kurac ovo sve trebalo. Bilo kako bilo trebao je uchiti, uchiti, bitka za bitkom(poliichka) a vremena nema. Godine stisle, umor, srce hoce ali drugo ne slijedi. Moras biti krmak vechi od drugih ako hoches biti baja u kaljuzi. Kila mozga....
2014-04-14
vuksadinare wrote:...pisete gluposti...radi se o tome da je skoro i - pjevac...a evo godinu i pol kako nije odrzao ni jedan koncert a nekoliko koncerata mu je otkazano u mjestima gdje je hdz na vlasti...skoro na koncu konca je izvorno pjevac kao sto je modric nogometas..
ma daj sam reci kak je bil smešan onaj njegov izraz face
kad je ljut i izmišlja razloge poraza
plač plač
a usne naškubi ko pičkousti
ne ide s poltikom puno emocija
Pa kog vraga se isao bavit politikom?vuksadinare wrote:...pisete gluposti...radi se o tome da je skoro i - pjevac...a evo godinu i pol kako nije odrzao ni jedan koncert
Kad vec spominjes Modrica,zar ne bi bilo suludo da se ostavio lopte i kandidirao za Predsjednika države i gradonačelnika Zadra,pa poslije kukao kako ga treneri i izbornik ne zovu u sastav?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Škorina sestra kaže da je ostavka neprihvatljiva za članove.
"Ostavka Miroslava Škore na mjesto Predsjednika Domovinskog pokreta me iznenadila kao i većinu članova i simpatizera koji me cijelo popodne zovu. Ne smijemo zaboraviti kako je u dvije godine Miroslav Škoro prošao tri ciklusa vrlo zahtjevnih izbora u kojima je on i njegova obitelj bio izložen napadima i objedama. Unatoč svemu 10000 članova, 400 vijećnika i saborski zastupnici njegovu odluku ne mogu i ne žele prihvatiti. Uvjerena sam da će Predsjedništvo njegovu ostavku odbaciti, a da će on svoju odluku povući", napisala je.
place sestra
"U principu mantra je nekakva da, eto, ja sam gubitnik, ja sam čovjek koji je ustvari razlog zašto se napada taj Domovinski pokret i ti ljudi. Onda sam nakon jednog razgovora sa svojom obitelji zaključio da je možda najbolje da se nastavim baviti politikom, ostanem u saboru, ali da se maknem s mjesta predsjednika DP-a"
za sigurnu kintu bez obveze i imunitet spremni
2014-04-12
NAKON Miroslava Škore stranku je napustio i glavni tajnik Darijo Žepina.
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-skore-ostavku-dao-i-glavni-tajnik-domovinskog-pokreta/2291962.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/nakon-skore-ostavku-dao-i-glavni-tajnik-domovinskog-pokreta/2291962.aspx
2014-04-12
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Karamarko podnio ostavku
» Crnoja podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Dragan Lozančić podnio ostavku!
» Zoran Zaev podnio ostavku
» Crnoja podnio ostavku
» Johnson podnio ostavku
» Dragan Lozančić podnio ostavku!