Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
Page 3 of 10
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Re: Kadetkinja koja je snimala užičko kolo izbačena iz policijske akademije
Sovak, koji je tebi kurac da si tako pun bijesa?Sovak wrote:Ra wrote:Da sam se našla na trgu neki dan zaplesala bih ga i ja. I moravac.
Jednako bih bez zadrške zaplesala usred Srbije naš drmež.
U Zagrebu iz svakog noćnog kluba vrište Cece i Karleuše, a sad je problem što je KUD iz Srbije došao na smotru folklora.
Pa pleši jebate ... tko ti brani plesati ta srbijanska kola? Nisu zabranjena zakonom, pa pleši.
To kaj bi ti njima plesala drmež me zaboli kurac. To je njihov problem.
Ne radi se tu o zakonu ili slobodi .... nego o osjećaju za ispravno na određenom mjestu u određenom trenutku.
Ili ga imaš ili nemaš pa si totalni kreten.
To čak nije kolo srpske manjine u Hrvatskoj nego kolo iz Užica u Srbiji. Otkad su Užičani Srbijanci manjina u Hrvatskoj majku mu jebem.
A plešu ga kadeti hrvatske policijske akademije u samoj policijskoj akademiji koja nosi policajca koji je poginul braneći Hrvatsku od četnika.
Pa majku mu odi pjevati Juru i Bobana 27. srpnja u Srb kad si tako jebeno tolerantna na sve.
Daj zamisli da kadeti izraelske policijske škole počnu pjevati njemačke pučke melodije ... ili iranske?
Ili obrnuto?
Pa koji je vama kurac u glavi?
Ti isti kadeti slušaju cajke i nitko nepravi dramu.
To su djeca koja nemaju veze s ratom u kojem ste vi zaglavili i ne mrdate ni milimetra... oni samo žele živjeti, pjevati, veseliti se.
Razapnite ih zbog toga.
Juru i Bobana nisam nikad pjevala ni u Hr, to prepuštam vama Velikim hrvatima.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Meni je najdraže pivat onu od Baje malog Kninđe : Vrati se vojvodo đe si ratovo
Utekli svi na traktorima.
Utekli svi na traktorima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Kada neki branitelj piva uspješnice supruge četnika arkana da li bi mu trebalo oduzeti činove, odlikovanja za vid ljudi koji su poginuli od četnika.Sovak wrote:Ra wrote:Da sam se našla na trgu neki dan zaplesala bih ga i ja. I moravac.
U Zagrebu iz svakog noćnog kluba vrište Cece i Karleuše, a sad je problem što je KUD iz Srbije došao na smotru folklora.
Pa pleši jebate ... tko ti brani plesati ta srbijanska kola? Nisu zabranjena zakonom, pa pleši.
Ne radi se tu o zakonu ili slobodi .... nego o osjećaju za ispravno na određenom mjestu u određenom trenutku.
To čak nije kolo srpske manjine u Hrvatskoj nego kolo iz Užica u Srbiji. Otkad su Užičani Srbijanci manjina u Hrvatskoj majku mu jebem.
A plešu ga kadeti hrvatske policijske akademije u samoj policijskoj akademiji koja nosi policajca koji je poginul braneći Hrvatsku od četnika.
Pa majku mu odi pjevati Juru i Bobana 27. srpnja u Srb kad si tako jebeno tolerantna na sve.
Daj zamisli da kadeti izraelske policijske škole počnu pjevati njemačke pučke melodije ... ili iranske?
Ili obrnuto?
Zamisli da zatočenik nekog nacilogora zapjeva lili marlen, na njemačkom.
Bio sam jučer na piru, mlada hrvatica iz Bosne. Njeni svi ušli u kolo i zaplesali, na njihovu muziku. Lijepo za viditi, ne toliko koreografija koliko to da su ti ljudi spontano odrade nešto što je ovdje u nas ostalo jedino u rijetkim folklornim društvima.
Ne kužiš me kaj sam napisal.
Nije to kolo ili uspješnicu supruge četnika Arkana zakonski zabranjeno pjevati.
Ne govorim o zakonu.
Ali mi reci iskreno koliko je osjećaj za ispravno pa i inteligencija sjebani u tom mozgu branitelja koji pjeva Cecu?
Totalni kupus majku mu.
Guest- Guest
Tko pjeva zlo ne misli.
Već smo sve razradili. Ova pedala pa nauči pravila. Sutra bi snimala kolege kako kopaju nos pa to stavljala na internet. Em njih sramoti em policiju.
Ove ostale će educirati i idemo dalje.
Već smo sve razradili. Ova pedala pa nauči pravila. Sutra bi snimala kolege kako kopaju nos pa to stavljala na internet. Em njih sramoti em policiju.
Ove ostale će educirati i idemo dalje.
2014-04-11
Kojoj simbolici Noor?Noor wrote:unutar akademije, u uniformama, pobogu Ra, ne ide to takoRa wrote:Znam, bila je to čista ironija.Noor wrote:ne možeš ništa od toga, jedino se zapitati kako će takve budale obavljati svoj posaoRa wrote:Zapalit, prognat, užgat.Noor wrote:ae..i šta sad s ovima koji su ga plesali i javnost to vidjela?RayMabus wrote:U hrvatskoj policiji užičko kolo nije primjereno
Gdje je Brend s onim svojim pečurkama?
Noor, stvarno ne razumijem kakav grijeh su počinili da su se obrušili na njih?
Nisu se napili, nisu ništa razbili, nisu se potukli, samo su zaplesali kolo i to je sve.
A mala je sve to snimila i stavila na net. Pa to rade svi mladi. Sve što rade snime i odmah šibaju na Instagram.
Pa to su devetnaestogodišnji zelembaći
vani nek rade što hoće
radi se o simbolici, ali simbolici dubokih korijena i velikih razmjera
naravno, o folkloru na trgu mislim da je posve benigna stvar, nikakva provokacija
Pa nisu pjevali vojvodu Sinđelića, zaplesali su kolo koje su plesali njihovi roditelji i koje su vjerojatno doma naučili.
Neka se uvede u pravilnik da je zabranjeno slušati Arkanovu udovicu, plesati užičko kolo i pričati viceve na ekavici.
Imamo i luđih pravilnika, neće nam biti prvi.
I stvar riješena. :)
2020-06-01
Pa simbolici šta je dva dana prije to užičko plesalo na trgu bana Jelačića pa valjda umislili da je to in.
Eto sad znaju.
Eto sad znaju.
2014-04-11
Ovdje kod mene u Sinju nije bilo cajki prije 95... Ja sam se šokirao kad mi je mala susjeda pivala na ekavici , a mater njena se žalila da koristi eekavicu i u govoru.Sovak wrote:mutava baštarda wrote:Kada neki branitelj piva uspješnice supruge četnika arkana da li bi mu trebalo oduzeti činove, odlikovanja za vid ljudi koji su poginuli od četnika.Sovak wrote:Ra wrote:Da sam se našla na trgu neki dan zaplesala bih ga i ja. I moravac.
Ili obrnuto?
Zamisli da zatočenik nekog nacilogora zapjeva lili marlen, na njemačkom.
Bio sam jučer na piru, mlada hrvatica iz Bosne. Njeni svi ušli u kolo i zaplesali, na njihovu muziku. Lijepo za viditi, ne toliko koreografija koliko to da su ti ljudi spontano odrade nešto što je ovdje u nas ostalo jedino u rijetkim folklornim društvima.
Ne kužiš me kaj sam napisal.
Nije to kolo ili uspješnicu supruge četnika Arkana zakonski zabranjeno pjevati.
Ne govorim o zakonu.
Ali mi reci iskreno koliko je osjećaj za ispravno pa i inteligencija sjebani u tom mozgu branitelja koji pjeva Cecu?
Totalni kupus majku mu.
Što da kažem, pošast kakva nije bila upamćena, a za to nije kriva kadetkinja.
tko želi i osjeća, razumije o čemu pišemRa wrote:Kojoj simbolici Noor?Noor wrote:unutar akademije, u uniformama, pobogu Ra, ne ide to takoRa wrote:Znam, bila je to čista ironija.Noor wrote:ne možeš ništa od toga, jedino se zapitati kako će takve budale obavljati svoj posaoRa wrote:Zapalit, prognat, užgat.Noor wrote:ae..i šta sad s ovima koji su ga plesali i javnost to vidjela?RayMabus wrote:U hrvatskoj policiji užičko kolo nije primjereno
Nisu se napili, nisu ništa razbili, nisu se potukli, samo su zaplesali kolo i to je sve.
A mala je sve to snimila i stavila na net. Pa to rade svi mladi. Sve što rade snime i odmah šibaju na Instagram.
vani nek rade što hoće
naravno, o folkloru na trgu mislim da je posve benigna stvar, nikakva provokacija
Pa nisu pjevali vojvodu Sinđelića, zaplesali su kolo koje su plesali njihovi roditelji i koje su vjerojatno doma naučili.
Neka se uvede u pravilnik da je zabranjeno slušati Arkanovu udovicu, plesati užičko kolo i pričati viceve na ekavici.
zašto bi bilo zabranjeno, pa nisu to kaznena djela...ali, puno govori o osobi
u stvari, dovoljno.
darth_vader likes this post
:)Noor wrote:tko želi i osjeća, razumije o čemu pišemRa wrote:Kojoj simbolici Noor?Noor wrote:unutar akademije, u uniformama, pobogu Ra, ne ide to takoRa wrote:Znam, bila je to čista ironija.Noor wrote:ne možeš ništa od toga, jedino se zapitati kako će takve budale obavljati svoj posaoRa wrote:Zapalit, prognat, užgat.Noor wrote:ae..i šta sad s ovima koji su ga plesali i javnost to vidjela?RayMabus wrote:U hrvatskoj policiji užičko kolo nije primjereno
vani nek rade što hoće
zašto bi bilo zabranjeno, pa nisu to kaznena djela...ali, puno govori o osobi
u stvari, dovoljno.
Ma govori samo to da su to mladi ljudi (kadeti) i da još nemaju pojma o ničemu, a kamoli o simbolici koja muči starije.
Bilo bi puno puno gore da su se napili, nadrogirali i stvarno napravili neko sranje.
Jebeš kolo i Cecu.
Svo zlo bilo u tome.
2020-06-01
Pa eto sad imaju.
Nema srpskih plesova u rvatckoj policijskoj akademiji.
Idi u Srbiju pa se prijavi za pandura ako ti se pleše moravac u uniformi i za vrijeme trajanja dužnosti.
Nema srpskih plesova u rvatckoj policijskoj akademiji.
Idi u Srbiju pa se prijavi za pandura ako ti se pleše moravac u uniformi i za vrijeme trajanja dužnosti.
2014-04-11
previše krvi smo se nagledali i pustili zbog ovih što plešu užičko i pjevaju biće mesa. Apsolutno je nemoralno i neprimjereno takvo što vidjeti u državnim institucijama koje su i nastale zbog terora četnika i njihovih saveznika. Privatno ko im hebe mater dok nikoga ne uznemiravaju, javno je posve neprihvatljivo.Ra wrote:Sovak, koji je tebi kurac da si tako pun bijesa?Sovak wrote:Ra wrote:Da sam se našla na trgu neki dan zaplesala bih ga i ja. I moravac.
Ili obrnuto?
Ti isti kadeti slušaju cajke i nitko nepravi dramu.
To su djeca koja nemaju veze s ratom u kojem ste vi zaglavili i ne mrdate ni milimetra... oni samo žele živjeti, pjevati, veseliti se.
Razapnite ih zbog toga.
Juru i Bobana nisam nikad pjevala ni u Hr, to prepuštam vama Velikim hrvatima.
Ra wrote:Zapalit, prognat, užgat.Noor wrote:ae..i šta sad s ovima koji su ga plesali i javnost to vidjela?RayMabus wrote:U hrvatskoj policiji užičko kolo nije primjereno
Sad sam u nekoj zen fazi. Samo napalm...
darth_vader-
2014-04-17
aben wrote:Policiju i državu tribo odvojiti. Država ni sposobna viditi tako delikatan poso. Srbi se bes problijema infiltriraju, ko da je 71, a ne 21. Isusa mi krista, dica u skuli za policijote znaju za folklor iz nojzabačenijega dela mordora.
Policiju tribo privatizirati, hitno.
darth_vader-
2014-04-17
Njih će ostaviti da hebu hr narod kad im se pruži mogućnostNoor wrote:ae..i šta sad s ovima koji su ga plesali i javnost to vidjela?RayMabus wrote:U hrvatskoj policiji užičko kolo nije primjereno
2014-04-16
Zašto je cura koja je slušala Marka Perkovića Tomsona dobila otpust iz policije prije dvije godine?Ra wrote:Da sam se našla na trgu neki dan zaplesala bih ga i ja. I moravac.
2014-04-16
Kad bi Hrvati nekako mogli da zabrane Srbiju, Srbe, srpsku glazbu, filmove, TV serije, Srpske zabavne emisije, srpske knjige, zabraniti komunikaciju i seks sa Srbima i Srpkinjama, izbrisati Srbiju na geografskoj mapi...kad bi Srbija nekako nestala ...ili bar neki zid na granici visok bar pol kilometra
Ali ne moze jebi ga...ne moze
Hrvati I Ukrajinci su dva najiskompleksiranija naroda na svijetu. Boze sacuvaj koji iskompleksirani jadovi
Pokusali zabraniti cajke i cajke im eksplodirale u Hrvatskoj
Sad brane Srpska kola a kola se sad igraju na sve strane
E tugo hrvatska ...za vrijeme Juge toga nije bilo
Zabrane su kontraproduktivne ..Ali Hrvati su preglupi da to skontaju
Ali ne moze jebi ga...ne moze
Hrvati I Ukrajinci su dva najiskompleksiranija naroda na svijetu. Boze sacuvaj koji iskompleksirani jadovi
Pokusali zabraniti cajke i cajke im eksplodirale u Hrvatskoj
Sad brane Srpska kola a kola se sad igraju na sve strane
E tugo hrvatska ...za vrijeme Juge toga nije bilo
Zabrane su kontraproduktivne ..Ali Hrvati su preglupi da to skontaju
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Šandor Winnetou dislikes this post
Zbog kolega im policajaca kojima su u logoru gazeci im po tijelima mucitelji igrali uzicko kolo
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Kakve veze kolo ima sa time. To isto ko kad Srbi kazu da sahovnica sa prvim bijelim poljem ima veze sa Jasenovcem ...
Gluposti ...postoji nesto sto se zove ZLOUPORABA.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Ringo glup si. Toliki si kreten da ne kužiš šta je policija.
Da imamo toliki pik na užičko kolo onda ne bi nikidan u Zagrebu foklorna grupa zaplesala i još sa srpskom zastavom.
Hrvatska tolerira puno al neke stvari ipak ne.
Da imamo toliki pik na užičko kolo onda ne bi nikidan u Zagrebu foklorna grupa zaplesala i još sa srpskom zastavom.
Hrvatska tolerira puno al neke stvari ipak ne.
2014-04-11
a sto mislis o pozdravu ZDS?Ringo10 wrote:Kakve veze kolo ima sa time. To isto ko kad Srbi kazu da sahovnica sa prvim bijelim poljem ima veze sa Jasenovcem ...
zasto je toliko prijepora oko njega i koga i zasto taj pozdrav smeta?
De ključaj ovu temu
Šta ja ima raspravljat s nekim tko ne zna šta je policija i kako se ista triba ponašat.
Ključ.
Šta ja ima raspravljat s nekim tko ne zna šta je policija i kako se ista triba ponašat.
Ključ.
2014-04-11
Page 3 of 10 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10
Similar topics
» Rijaliti učesnica zbog prostitucije izbačena sa Policijske akademije
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Hrvati slavili uz Uzicko kolo
» Užas: UŽIČKO KOLO U SRCU ZAGREBA
» Užičko kolo na policijskoj akademiji-MUP najavio istragu
» Korona Party uz Uzicko Kolo
» Hrvati slavili uz Uzicko kolo