Ivica Puljak za "Avaz": Nisam sretan što neki u Hrvatskoj potpiruju tenzije s BiH
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Ivica Puljak za "Avaz": Nisam sretan što neki u Hrvatskoj potpiruju tenzije s BiH
čuj nije sretan, a jel se pita jel sretan hrvat u bosni koji nema svog predsjednika, televiziju idr
Re: Ivica Puljak za "Avaz": Nisam sretan što neki u Hrvatskoj potpiruju tenzije s BiH
epikur37 wrote:Znali smo da je budala s ambicijama... Eno ga jučer u peder paradi.
Što reć, Split.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
gradonacelnik je becka skola
to ce sibicar komso znat cijenit
to ce sibicar komso znat cijenit
2014-04-19
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ivica Puljak - veliki vrač Scijentističke crkve Hrvatske?
» Ivica Puljak poslao jasnu poruku Kerumu: smijenjeni članovi HDZ-a i HGS-a u Upravnom vijeću Javne ustanove ‘Športski objekti‘! Evo tko će ih zamijeniti
» Sukob na relaciji 'diploma Travnik' i OPG Puljak. Je'l ti to nama ba Puljkačo'? 'Nisam ja majke mi, Komšića mi.'
» Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom
» Šef antifašista ograđuje se od Mesića:Da sam sretan,nisam
» Ivica Puljak poslao jasnu poruku Kerumu: smijenjeni članovi HDZ-a i HGS-a u Upravnom vijeću Javne ustanove ‘Športski objekti‘! Evo tko će ih zamijeniti
» Sukob na relaciji 'diploma Travnik' i OPG Puljak. Je'l ti to nama ba Puljkačo'? 'Nisam ja majke mi, Komšića mi.'
» Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom
» Šef antifašista ograđuje se od Mesića:Da sam sretan,nisam
Page 2 of 2