ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom

Go down

Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom Empty Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom

Post by epikur37 24/1/2020, 16:54

Vladimir Šeks je, pak, izjavio kako je bio iznenađen i razočaran izjavom Karla Resslera da nitko nema njegovu bianco podršku za predsjednika HDZ-a.
'Za njegovu sam izjavu doznao nekoliko dana nakon što ju je dao. Bio sam pod visokom temperaturom i kada sam ju doznao nisam bio sretan zbog toga. Rekao sam mu da je tom izjavom kojom on daje blanko mijenicu nikome, pa ni Plenkoviću, da je to nesretna i nespretna izjava, i da će se dignuti na vrlo visoku potenciju, što se i dogodilo. No, Karlo Ressler nije izdao ni Andreja Plenkovića ni sebe. On je mlad čovjek, u HDZ-u vlada demokracija i on je u skladu s demokratskom praksom HDZ-a izrazio svoje mišljenje'.
https://www.tportal.hr/vijesti/clanak/brkic-o-unutarstranackim-izborima-kandidirat-cu-se-ali-jos-nisam-odlucio-za-koju-poziciju-20200124
..................

Rekoh  ja da se zaletio :D
epikur37
epikur37

2015-08-06

Back to top Go down

Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom Empty Re: Šeks: Nisam bio sretan Resslerovom izjavom

Post by T. 24/1/2020, 17:03

Neiskustvo to je...
Samo da kod sove odsluša sat predavanja iz 'bezrezervna podrška velikom vođi' i 'kako što dulje raditi i djelovati bez zraka u anusu nadređenih funkcionera partije' i ova tobožnja kriza u stožernoj stranci u hrvata bit će stvar prošlosti... :tu

2014-04-14

Back to top Go down

Back to top

- Similar topics