Teorije urote
Page 23 of 50
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Re: Teorije urote
Šandor Winnetou wrote:Mojih dosta razmišlja da pokupi prnje i doseli se u RH, koliko god mi gunđali na naše stožeraše tamo je barem 10x gore, strava i užas što su napravili od onako lijepe zemlje :(mutava baštarda wrote:
Australci spremaju logore... Approved by ss
Prvo je bila topnička priprema godinama, rodne ideologije, kurikularne reforme, politička korektnost itd i nakon nekog vremena dobiješ uškopljenu naciju kojoj možeš uvaliti koncentracioni logor za njihovo dobro.
Strašno
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
mutava baštarda wrote:
Di je Ero sad?
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5122
2021-02-20
Priprema bodljikavu žicumetilda wrote:mutava baštarda wrote:
Di je Ero sad?
Završili su kako su i počeli...mutava baštarda wrote:Šandor Winnetou wrote:Mojih dosta razmišlja da pokupi prnje i doseli se u RH, koliko god mi gunđali na naše stožeraše tamo je barem 10x gore, strava i užas što su napravili od onako lijepe zemlje :(mutava baštarda wrote:
Prvo je bila topnička priprema godinama, rodne ideologije, kurikularne reforme, politička korektnost itd i nakon nekog vremena dobiješ uškopljenu naciju kojoj možeš uvaliti koncentracioni logor za njihovo dobro.
Strašno
Kao zatvorenička kolonija...
T.- Posts : 17558
2014-04-14
AssadNaPodmornici likes this post
Evo čitam u Melbourneu ih pustili iz kuća, ljudi se vesele, spontano izlaze kao za Oluju. A epidemiolozi grade logore za izolaciju. Grade se u Kanadi. U Americi su napravljeni davno.T. wrote:Završili su kako su i počeli...mutava baštarda wrote:Šandor Winnetou wrote:Mojih dosta razmišlja da pokupi prnje i doseli se u RH, koliko god mi gunđali na naše stožeraše tamo je barem 10x gore, strava i užas što su napravili od onako lijepe zemlje :(mutava baštarda wrote:
Strašno
Kao zatvorenička kolonija...
Ovo je tek počelo, malo su ih pustili da uhvate zraka, a onda će opet klekni lezi na putu u korporacijski komunizam.
Još jedna teorija urote da ljudi kad se cijepe ne štite druge.
2015-09-14
2015-09-14
2015-09-14
2015-09-14
2015-09-14
2015-09-14
2015-09-14
Ovaj sport je opasan i treba ozbiljno razmisliti o zabrani.
objasnit ce ljubo i epimutava baštarda wrote:Ovaj sport je opasan i treba ozbiljno razmisliti o zabrani.
To je izguglano s pretraživanjem zadnja 24 sataNoor wrote:objasnit ce ljubo i epimutava baštarda wrote:Ovaj sport je opasan i treba ozbiljno razmisliti o zabrani.
ima neka sòizbena stramica i usa, na njoj su upisani umrli od moderne i fajzera, preko 200 000mutava baštarda wrote:To je izguglano s pretraživanjem zadnja 24 sataNoor wrote:objasnit ce ljubo i epimutava baštarda wrote:Ovaj sport je opasan i treba ozbiljno razmisliti o zabrani.
nije stranica teoreticara nego od vlade,
medjutim nigdje neces cuti i majnstream medijima o toj statistici
jednostavno omerta
u italiji se digla frka oko astrazeneke jer je strazeneku tj britse trebalo razguzit i favorizirat fajzer i modernu koji su na kraju daleko opasniji od astrazeneke
jebacki su podmazali po europi medije i politicare
ja osobno sam poznavao covjeka koji je umro 4 sata nakon primanja druge doze fajzera
a ja mu govorio ne stavljaj to govno, prebolio si
medjutim, jebajga, coek se uplasio za posao
a od onog ruskog "govneta" sputnjika jos niko nije umro a nema sta da im ne pripisuju, cak i da aids mos dobit
i sto je najgore od svega, cjepljenim se rade t celije sto znaci trajni imunitet
ajmo ovako, ti stvarno misliš da bi Izrael sebi dozvolio da ga desetkuje jebeno cijepivo a znamo kako su brutalni kad im ijedan židov pogine od neke terorističke organizacije?Leviathan2 wrote:ima neka sòizbena stramica i usa, na njoj su upisani umrli od moderne i fajzera, preko 200 000mutava baštarda wrote:To je izguglano s pretraživanjem zadnja 24 sataNoor wrote:objasnit ce ljubo i epimutava baštarda wrote:Ovaj sport je opasan i treba ozbiljno razmisliti o zabrani.
jednostavno omerta
u italiji se digla frka oko astrazeneke jer je strazeneku tj britse trebalo razguzit i favorizirat fajzer i modernu koji su na kraju daleko opasniji od astrazeneke
ja osobno sam poznavao covjeka koji je umro 4 sata nakon primanja druge doze fajzera
a od onog ruskog "govneta" sputnjika jos niko nije umro a nema sta da im ne pripisuju, cak i da aids mos dobit
i sto je najgore od svega, cjepljenim se rade t celije sto znaci trajni imunitet
Misliš li da bi si židovi dozvolili takvu pizdariju?
Dajte ljudi malo profiltrirajte informacije, ništa nije ni crno ni bijelo i ima od svih boja pomalo u spektru.
zasto si nebi dozvolili, i nije desetkovanjeŠandor Winnetou wrote:ajmo ovako, ti stvarno misliš da bi Izrael sebi dozvolio da ga desetkuje jebeno cijepivo a znamo kako su brutalni kad im ijedan židov pogine od neke terorističke organizacije?Leviathan2 wrote:ima neka sòizbena stramica i usa, na njoj su upisani umrli od moderne i fajzera, preko 200 000mutava baštarda wrote:To je izguglano s pretraživanjem zadnja 24 sataNoor wrote:objasnit ce ljubo i epimutava baštarda wrote:Ovaj sport je opasan i treba ozbiljno razmisliti o zabrani.
jednostavno omerta
Misliš li da bi si židovi dozvolili takvu pizdariju?
Dajte ljudi malo profiltrirajte informacije, ništa nije ni crno ni bijelo i ima od svih boja pomalo u spektru.
u usa na 100 milijuna , 200 000 je nista,
a informaciju sam pokupio sa govt stranice, ne od teoreticara, mada ako i njih filtriras, dosta istine izadje
izmedju ostalog, kao sto sam naveo, poznavao sam lika koji je prije mjesec i nest sitno primio drugu dozu i nakon 4 sata skoncao, srcani udar
a u 6 mjesecu smo raspravljali o cjepljenju, on je bio pod presom radi posla i cjepio se, ja nisam, dao otkaz i uskoro se vracam u svicarsku a onda nazad u selo, oce men kurac cjepit
Rosa Koire - Agenda 21 & Agenda 2030 - Sustainable Development
Preporuka poslusati
Rosa Koire - Agenda 21 & Agenda 2030 - Sustainable Development
Guest- Guest
Page 23 of 50 • 1 ... 13 ... 22, 23, 24 ... 36 ... 50
Similar topics
» Teorije urote
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
Page 23 of 50