Teorije urote
Page 22 of 50
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Re: Teorije urote
To su znanstvenici...mutava baštarda wrote:
Znači, jednu godinu se čekala cijepiva, a kad netko nema lijek i govno bi pojeo da se izliječi, a ekipa znanstvenika nakon što je Trump rekao da treba svima osigurati HCQ izbacila lažnu studiju u Lancetu koja je poslije povučena, a ovaj zločinac sa slike neće moći pobić električnoj stolici na obnovljive izvore.
Zar te nije sramota sumnjati u njihov trud i rad?
T.- Posts : 17560
2014-04-14
A je malo...T. wrote:To su znanstvenici...mutava baštarda wrote:
Znači, jednu godinu se čekala cijepiva, a kad netko nema lijek i govno bi pojeo da se izliječi, a ekipa znanstvenika nakon što je Trump rekao da treba svima osigurati HCQ izbacila lažnu studiju u Lancetu koja je poslije povučena, a ovaj zločinac sa slike neće moći pobić električnoj stolici na obnovljive izvore.
Zar te nije sramota sumnjati u njihov trud i rad?
Idem popit još dva deca za kaznu.
ne spominji mi obnovljive izvore energijemutava baštarda wrote:
odmah dobijem proljev.
mutti je ostavila u naslijeđu 5€ litra goriva.
(mada zeleni sve više zagovaraju H2)
veber-
2014-12-30
Ja dobijem proljev i od zelenih bez da spomenu obnovljive izvore.veber wrote:ne spominji mi obnovljive izvore energijemutava baštarda wrote:
odmah dobijem proljev.
Ekipa bi pomrla da ih ostaviš u šumi dva dana.
Sace Ero objadnit simpsonovim sindromom, samo dok vidi...mutava baštarda wrote:
kaj dva dana. jedna noć bi bila dovoljna.mutava baštarda wrote:Ja dobijem proljev i od zelenih bez da spomenu obnovljive izvore.veber wrote:ne spominji mi obnovljive izvore energijemutava baštarda wrote:
odmah dobijem proljev.
znaš onaj klip bosanac u kanadi?
veber-
2014-12-30
Legendaran :)veber wrote:kaj dva dana. jedna noć bi bila dovoljna.mutava baštarda wrote:Ja dobijem proljev i od zelenih bez da spomenu obnovljive izvore.veber wrote:ne spominji mi obnovljive izvore energijemutava baštarda wrote:
odmah dobijem proljev.
znaš onaj klip bosanac u kanadi?
samo sam malo umoran od lopatanja
malo me leđa bole, grtalica opet prošla
malo me leđa bole, grtalica opet prošla
2014-12-30
liječnici mogu davati ivermektin i hidroksiklorokin, odlučio Državni odvjetnik Nebraske, SAD;
Link PDF
Link PDF
Jebote treba im glavni državni odvjetnik kazati da smiju liječiti ljude...mutava baštarda wrote:liječnici mogu davati ivermektin i hidroksiklorokin, odlučio Državni odvjetnik Nebraske, SAD;
Link PDF
Šta ti je znanost i struka...
Sram ga bilo tko im ne vjeruje...
T.- Posts : 17560
2014-04-14
u americi ti je to tako.T. wrote:Jebote treba im glavni državni odvjetnik kazati da smiju liječiti ljude...mutava baštarda wrote:liječnici mogu davati ivermektin i hidroksiklorokin, odlučio Državni odvjetnik Nebraske, SAD;
Link PDF
a, ako nemaš dodatno osiguranje, jebao si ježa. kaj god marc pisao.
veber-
2014-12-30
T. wrote:Jebote treba im glavni državni odvjetnik kazati da smiju liječiti ljude...mutava baštarda wrote:liječnici mogu davati ivermektin i hidroksiklorokin, odlučio Državni odvjetnik Nebraske, SAD;
Link PDF
U Australiji ne smiju ni prniti bez potvrde komunalnog redara i bez filtera na šupku koji skuplja viruse, a emitira miris po izboru.
Nezapamćen napad na Gordana Lauca: On ne govori istinu o koroni
"Bla bla"
navodi se u pismu kojemu su u potpisu prof. dr. sc. Andreja Ambriović Ristov, akademik Nenad Ban, dr. sc. Petra Klepac, prof. prim. dr. sc. Branko Kolarić i akademik Igor Rudan.
Prof. Igor Rudan
I gle čuda, i tom je sveučilištu Zaklada Melinde i Billa Gatesa donirala značajan novac. Prije točno tri godine, zaklada osnivača Microsofta i njegove supruge Sveučilištu u Edinburgu donirala je nevjerojatnih 40 milijuna dolara (28 milijuna britanskih funti) za istraživanje genetski modificiranih usjeva, o čemu su pisali tamošnji mediji,
Dr. Petra Klepac
Upravo je njezinom fakultetu Zaklada Melinde i Billa Gatesa uplatila 40 milijuna dolara za borbu protiv malarije. O tome piše na web stranicama Zaklade
Prof. Nenad Ban
Zanimljivo je da se istog znanstvenika i njegove savjete ne može naći u švicarskim medijima.
No, zato se može pronaći da su institutu gdje Ban radi Melinda i Bill Gates donirali nešto manje od milijun dolara.
"Bla bla"
navodi se u pismu kojemu su u potpisu prof. dr. sc. Andreja Ambriović Ristov, akademik Nenad Ban, dr. sc. Petra Klepac, prof. prim. dr. sc. Branko Kolarić i akademik Igor Rudan.
Prof. Igor Rudan
I gle čuda, i tom je sveučilištu Zaklada Melinde i Billa Gatesa donirala značajan novac. Prije točno tri godine, zaklada osnivača Microsofta i njegove supruge Sveučilištu u Edinburgu donirala je nevjerojatnih 40 milijuna dolara (28 milijuna britanskih funti) za istraživanje genetski modificiranih usjeva, o čemu su pisali tamošnji mediji,
Dr. Petra Klepac
Upravo je njezinom fakultetu Zaklada Melinde i Billa Gatesa uplatila 40 milijuna dolara za borbu protiv malarije. O tome piše na web stranicama Zaklade
Prof. Nenad Ban
Zanimljivo je da se istog znanstvenika i njegove savjete ne može naći u švicarskim medijima.
No, zato se može pronaći da su institutu gdje Ban radi Melinda i Bill Gates donirali nešto manje od milijun dolara.
Neka, bolje da se 'outaju'...
Treba samo pamtit imena...
Doće maca na vratanca...
Treba samo pamtit imena...
Doće maca na vratanca...
Australci spremaju logore... Approved by ss
Mojih dosta razmišlja da pokupi prnje i doseli se u RH, koliko god mi gunđali na naše stožeraše tamo je barem 10x gore, strava i užas što su napravili od onako lijepe zemlje :(mutava baštarda wrote:
Šandor Winnetou wrote:Mojih dosta razmišlja da pokupi prnje i doseli se u RH, koliko god mi gunđali na naše stožeraše tamo je barem 10x gore, strava i užas što su napravili od onako lijepe zemlje :(mutava baštarda wrote:
Prvo je bila topnička priprema godinama, rodne ideologije, kurikularne reforme, politička korektnost itd i nakon nekog vremena dobiješ uškopljenu naciju kojoj možeš uvaliti koncentracioni logor za njihovo dobro.
Strašno
Page 22 of 50 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 36 ... 50
Similar topics
» Teorije urote
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
Page 22 of 50