Teorije urote
Page 3 of 50
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Re: Teorije urote
zato USA države gdje je desnica/konzervativci/republikanci na vlasti ukidaju covid-potvrde, zabranjuju da poslodavac ili federalna država može nekoga ucjenjivati cijepljenjem itd..
tamo gdje su demokrati(ljevica) na vlasti situacija je obrnuta, covid-fašizam je na djelu, naravno razlog je "viši interes i zaštita kolektiva, prava pojedinca se isključuju" i tu je klasična ideološka borba..
tamo gdje su demokrati(ljevica) na vlasti situacija je obrnuta, covid-fašizam je na djelu, naravno razlog je "viši interes i zaštita kolektiva, prava pojedinca se isključuju" i tu je klasična ideološka borba..
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Full interview with Professor Bhakdi, Professor emeritus of Medical Microbiology and Immunology
Extraordinary interview covering vaccination and adverse events including clotting and disease enhancement and the risks to children. A must watch.
Guest- Guest
Cijepljenje je danas jedini mogući način ( boljeg nemamo) u borbi protiv aktualnog virusa.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
epi kao i safet i kao marc ne kuže što su klasične vrijednosti jednog konzervativca.AssadNaPodmornici wrote:nisam ja nikada zamjenio uloge, ja sam klasični konzervativac, ideologija prvi put utemeljena u USA ustavu tamo prije 240godina, i danas je to temelj svih desnih ideologija.epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:evo još jednog ljevičara borca za pravdu, red_wolfa, koji je na strani korporacija, top 0.1% elite, mass medija, i zlih političara ,a kontra naroda i radničke klase
eto ste zamijenili uloge, yoda, viva la revolution :p
konzervativci ljude nužno ne djele kroz klase, rase, žrtve opresije, opresore itd, za konzervativce svaki individualni život je dar božji svetinja, i individualna prava su iznad prava bilo kakve vlasti ..to se još zovu i republikanske vrijednosti, i RH je republika a to znači da većina čak i kada preglasa, ne može recimo pojedincima oduzimati ljudska prava čak ako većina to i hoće... to je temelj svih Republika.. recimo Nazi Njemačka,USSR, YUga to nisu bile republike..tako i kod nas desne stranke tipa most, domovinski pokret(koji pokušavaju biti desnica) ostavljaju pojedincu pravo na izbor što se tiče cijepiva i korone, dok ljeva ekipa nameće državnu prisilu..
ljevica ljude djeli kroz klase, rase, manjine, većine itd...
red_wolf je klasični ljevičar, ero je isto tu, ti ... ideš vamo tamo :D
svi oni su produkt socijalizma, sada pokušavaju biti veći od pape.
veber-
2014-12-30
ja sam hadezeovac po ideologiji a vi ste svi desno ili lijevo od mene
dobro, veber je ispod
dobro, veber je ispod
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
veber wrote:epi kao i safet i kao marc ne kuže što su klasične vrijednosti jednog konzervativca.
Epi nije ta generacija.
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:veber wrote:epi kao i safet i kao marc ne kuže što su klasične vrijednosti jednog konzervativca.
Epi nije ta generacija.
ali veber jeste ;)
2015-08-06
AssadNaPodmornici wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:, ti ... ideš vamo tamo :D
Epi se u biti kao i ja uglavnom drži socijalnog nauka crkve
2018-04-10
Hektorović wrote:socijalnog nauka crkve
Jednostavno najbolji recept za kohezivno društvo.
2018-04-10
zdravo, organsko društvoHektorović wrote:Hektorović wrote:socijalnog nauka crkve
Jednostavno najbolji recept za kohezivno društvo.
2015-08-06
zar as epi nije ateist barem se tako izjasnio više puta na forumu :D ali dobro svašta.. ateist koji je katolik, konzerivac koji ima 80% ljevičarskih pogleda na svijet a20% konzervativnih :D
AssadNaPodmornici wrote:zar as epi nije ateist barem se tako izjasnio više puta na forumu :D ali dobro svašta.. ateist koji je katolik, konzerivac koji ima 80% ljevičarskih pogleda na svijet a20% konzervativnih :D
tebi je ionako sve pomiješano a patiš od prevaziđenih libertarijansko, neoconskih obrazaca...tako mlad a vrijeme te već preteklo
2015-08-06
2018-06-14
Ja ću uvijek biti na strani razuma.AssadNaPodmornici wrote:evo još jednog ljevičara borca za pravdu, red_wolfa, koji je na strani korporacija, top 0.1% elite, mass medija, i zlih političara ,a kontra naroda i radničke klase
red wolf-
2016-02-10
2018-06-14
Ja nisam ljevičarAssadNaPodmornici wrote:
red_wolf je klasični ljevičar, ero je isto tu, ti ... ideš vamo tamo :D
red wolf-
2016-02-10
organsko društvo, koje benoist a i naš jure vujić zagovaraju, e to
2015-08-06
@assad, ti voliš poimati sve kroz SAD-e. Ja bih tamo, po svjetonazoru, bio demokrat. Ali ti, kao i one budale koje su provalile u Kongres, vjerujete u gluposti tipa da su demokrati socijalisti. Pa majku ti milenu jebem, pa za to moraš biti lišenh ikakvog razuma.
red wolf-
2016-02-10
"veći" katolik sam ja.Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:epikur37 wrote:AssadNaPodmornici wrote:, ti ... ideš vamo tamo :D
Epi se u biti kao i ja uglavnom drži socijalnog nauka crkve
od svih vas novokomponiranih.
kod mene se uvijek slavio uskrs i poštivao božić.
moja stara u mračnoj jugi nikad nije radila za božić ili za uskrsni ponedjeljak.
to što ste vi odjednom postali kršćani, vaš je problem.
ti i epi dolazite kasnije pa su vam roditelji iskočili iz komunističkih cipela u katoličke.
marc i safet su stare konjine koje su odjednom otkrile vjeru, kršćanske vrijednosti.
a, sva četiri navedena nemate pojma o krščanstvu.
zato ne bulaznite.
(jednom mi je mala bila na vjeronauku jer nije bilo zamjene koja bi ju čuvala. onda je vjeroučitelj rekao da bi joj dao 25, a ne 5. ja odgajam djecu u okruženju u kojem živim, a prvenstveno sam porjeklom krščanin pa onda djecu odgajam tako. moja djeca znadu zašto je uskrs najbitniji blagdan, za razliku od vas. isto tako znadu što je ramazan-odjebite novokomonirani)
veber-
2014-12-30
:D :Dred wolf wrote:@assad, ti voliš poimati sve kroz SAD-e. Ja bih tamo, po svjetonazoru, bio demokrat. Ali ti, kao i one budale koje su provalile u Kongres, vjerujete u gluposti tipa da su demokrati socijalisti. Pa majku ti milenu jebem, pa za to moraš biti lišenh ikakvog razuma.
kako je rekao De Saints ili Marc Rubio na skupu u Floridi uoči predsjedničkih izbora kada su davali podršku Trumpu
nije svaki demokrat socijalist, ali svaki socijalist glasuje za demokrate
Iskreno @Assad, ako bih morao reći kome sam najbliskiji po svjetonazoru, onda sam to svjetonazoru bivšeg američkog predsjednika Obame.
red wolf-
2016-02-10
Page 3 of 50 • 1, 2, 3, 4 ... 26 ... 50
Similar topics
» Teorije urote
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
» Nevidljiva ruka napreduje: Francuska zabranjuje teorije urote i suprotne verzije službenih izvješća hahahah
» Teorija urote o teorijama urote
» Od viteza Templara i Breivika do urote...Slobodna mijenja retoriku
» Šire se teorije zavjere o potresu u Turskoj
Page 3 of 50