Aco Srbin iz Gline mlati žene po Splitu
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Aco Srbin iz Gline mlati žene po Splitu
FRANK wrote:Ja i Nevenka smo rodjeni rodjaci.Šandor Winnetou wrote:onda će sigurno završiti u dobrim rukamadijagram wrote:ne mozeŠandor Winnetou wrote:mamicu mu hebem sadističku, eh da mi takav naleti na volej pišao bi krv tjedan dana
ovaj ide rodijaku FRANKU ;)
Da mi cetnik dodje u ruke oplakala bi mu.majka kurva koja ga ja rodila
Pa držim da bi nas dosta po tom pitanju odradila četnika bez truna grižnje savjesti.
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
Ja ne bi.Šandor Winnetou wrote:FRANK wrote:Ja i Nevenka smo rodjeni rodjaci.Šandor Winnetou wrote:onda će sigurno završiti u dobrim rukamadijagram wrote:ne mozeŠandor Winnetou wrote:mamicu mu hebem sadističku, eh da mi takav naleti na volej pišao bi krv tjedan dana
ovaj ide rodijaku FRANKU ;)
Da mi cetnik dodje u ruke oplakala bi mu.majka kurva koja ga ja rodila
Pa držim da bi nas dosta po tom pitanju odradila četnika bez truna grižnje savjesti.
Pustio bi trideset žena sa štapovima nek same izvrše kakvu god kaznu oće na njemu. Javno. Kao upozorenje ostalima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Stari koja si ti komedijajastreb wrote:Sad cu bas pitat jednog prijatelja Brazilca.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
.ima jedan japanac konkretno japan..stanojko znaSovak wrote:jastreb wrote:Sad cu bas pitat jednog prijatelja Brazilca.
Jovu Brazilca iz dinarske divizije?
2015-09-08
https://direktno.hr/domovina/uznemirujuca-snimka-svada-u-splitu-eksalirala-krampom-udario-zensku-osobu-po-glavi-a-onda-238924/
2015-09-08
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Aco Srbin iz Gline koji je mlatio žene po Splitu će izgleda na doživotnu
» Obersnel mlati pare u podzemlju
» Pukla emanicipacija u Splitu ; Sve se više traže slobodni stanovi , zlostavljane žene završavaju na ulici
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Dogradonačelnica Gline : Glina je srpski grad
» Obersnel mlati pare u podzemlju
» Pukla emanicipacija u Splitu ; Sve se više traže slobodni stanovi , zlostavljane žene završavaju na ulici
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Dogradonačelnica Gline : Glina je srpski grad
Page 4 of 4