Aco Srbin iz Gline mlati žene po Splitu
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Aco Srbin iz Gline mlati žene po Splitu
Maggie19 wrote:Nacija nebitna, lik je bolestan.
Jadne zrtve.
Osim ak je Hrvat ... e onda je hrvatska primitivčina iliti tipičan Rvat.
Guest- Guest
Ima na fejsu videi gdje pise Aca Cigo kao Džej. I tu ovaj skace ko majmun uz neku Dzejevu pjesmu,a Brazilci plješću i cijuču. Lik je pod brazilskom kulturom,ili neki mjesanac sa Brazilom.Sovak wrote:debotoijusto wrote:jel ono katolicki kalendar na zidu ?jastreb wrote:
Bil je kod frenda Cigića katolika kad se je slikal.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Sad cu bas pitat jednog prijatelja Brazilca.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
To je onda opet problem onih koji to tako gledaju.Sovak wrote:Maggie19 wrote:Nacija nebitna, lik je bolestan.
Jadne zrtve.
A, ima ih.
Maggie19 wrote:To je onda opet problem onih koji to tako gledaju.Sovak wrote:Maggie19 wrote:Nacija nebitna, lik je bolestan.
Jadne zrtve.
A, ima ih.
E da.
Guest- Guest
jastreb wrote:Sad cu bas pitat jednog prijatelja Brazilca.
Jovu Brazilca iz dinarske divizije?
Guest- Guest
To Aco Srbine sibaj stoku pozlatiula ti se ruka. Zasto??? Mali slovenac Pogacar je osvojio Tour po drugi put. Mediji u DNRH sute ili cute. Da je neka srbenda osvojio bilo bi na sva zvona. Te tko mu je mati te ovo te ono. O eksploiji slovenskog biciklizma nishta, Roglich, Pogachar,Mohorchich .... Jebo vas region da vas jebooooo. no bilo kako bilo, od srca sve najbolje momchino....
2014-04-14
..i kockoglavi, niska čela..jelSovak wrote:Maggie19 wrote:Nacija nebitna, lik je bolestan.
Jadne zrtve.
BUJANEC-
MONSTRUOZNI NAPAD NA DVIJE ŽENE U SPLITU:
Iskreno se nadam da Aleksandar Nišević, zvani ‘Aca Srbin’, neće biti “aboliran” za ovaj strašan zločin!
Kukavički i odvratan napad na dvije nezaštićene žene u Splitu, izveo je monstruozni divljak iz Gline - Aleksandar Nišević, poznat po nadimku ‘Aca Srbin’… Iskreno, kada netko ovako jadno premlati ženu, a u ovom slučaju - dvije potpuno nezaštićene žrtve, posve mi je svejedno koje je nacionalnosti i smatram da zaslužuje najgoru moguću kaznu, sukladno zakonu.
No, ipak, moram izraziti oprez i nadam se - neopravdanu bojazan, kako se netko slučajno ne bi sjetio da je Aca možda “ugrožen” na Bilicama i da ga treba skloniti u bolnicu ili negdje drugdje… Također se nadam da jednoga dana neće krenuti priča kako su mu u pritvoru ili na izdržavanju kazne bila “narušena ljudska prava” pa da mu Hrvatska država na kraju mora isplatiti golemu odštetu?! Vjerujem da će oni, koji su toliko inzistirali na ratifikaciji Istanbulske konvencije, upravo na ovom slučaju istrenirati svu moguću strogoću, kako se nešto ovako užasno više nikada ne bi ponovilo
MONSTRUOZNI NAPAD NA DVIJE ŽENE U SPLITU:
Iskreno se nadam da Aleksandar Nišević, zvani ‘Aca Srbin’, neće biti “aboliran” za ovaj strašan zločin!
Kukavički i odvratan napad na dvije nezaštićene žene u Splitu, izveo je monstruozni divljak iz Gline - Aleksandar Nišević, poznat po nadimku ‘Aca Srbin’… Iskreno, kada netko ovako jadno premlati ženu, a u ovom slučaju - dvije potpuno nezaštićene žrtve, posve mi je svejedno koje je nacionalnosti i smatram da zaslužuje najgoru moguću kaznu, sukladno zakonu.
No, ipak, moram izraziti oprez i nadam se - neopravdanu bojazan, kako se netko slučajno ne bi sjetio da je Aca možda “ugrožen” na Bilicama i da ga treba skloniti u bolnicu ili negdje drugdje… Također se nadam da jednoga dana neće krenuti priča kako su mu u pritvoru ili na izdržavanju kazne bila “narušena ljudska prava” pa da mu Hrvatska država na kraju mora isplatiti golemu odštetu?! Vjerujem da će oni, koji su toliko inzistirali na ratifikaciji Istanbulske konvencije, upravo na ovom slučaju istrenirati svu moguću strogoću, kako se nešto ovako užasno više nikada ne bi ponovilo
2014-04-16
Ako je nebitna , zašto ona imamo pripadnike nacionalnih manjina u Saboru ?Maggie19 wrote:Nacija nebitna, lik je bolestan.
Jadne zrtve.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Noor likes this post
Jel vam nebitno i šta vam je premijer države korupcija a najveća stranka u državi utemeljena na korupciji a vlast mu drži osam zastupnika manjina ?
To vam je isto nebitno.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno-692430
Šta vam je još nebitno u ovoj državi ?
To vam je isto nebitno.
https://vijesti.hrt.hr/hrvatska/kanacki-hrvatska-ima-8-zastupnika-nacionalnih-manjina-koliko-sve-drzave-eu-a-zajedno-692430
Šta vam je još nebitno u ovoj državi ?
2014-04-11
Jel ti i ovo nebitno ?
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pupovcev-kandidat-za-nacelnika-gracaca-vratit-cemo-orkan-za-oluju-hej-dusmani-prokleto-vam-bilo-1745635/
Jel misliš da je Plenkoviceva policija reagirala po zakonu ?
Kako da ne.
Nebitno e.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/pupovcev-kandidat-za-nacelnika-gracaca-vratit-cemo-orkan-za-oluju-hej-dusmani-prokleto-vam-bilo-1745635/
Jel misliš da je Plenkoviceva policija reagirala po zakonu ?
Kako da ne.
Nebitno e.
2014-04-11
Mislim da ti ni jedan psihijatar na ovoj planeti ne bi potpisao taj papir di je u ovom slučaju njegova nacionalnost nebitna.
Ja ne bih a znam i zašto.
Ja ne bih a znam i zašto.
2014-04-11
Okidači kod ovakvih slučajeva obično nisu nacionalne prirode al mu može i vjerojatno jest kočnica manje šta tuče pripadnike naroda kojeg mrzi.
Malo je pretjerao. Izgleda da će mu se sudit za dva pokušaja ubojstva.
2014-04-11
Za sve manje od tog bi trebalo organizirati masovni prosvjedRayMabus wrote:Okidači kod ovakvih slučajeva obično nisu nacionalne prirode al mu može i vjerojatno jest kočnica manje šta tuče pripadnike naroda kojeg mrzi.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Meni izgleda malo nategnuto optužba za pokušaj ubojstva.michaellcmacha wrote:Za sve manje od tog bi trebalo organizirati masovni prosvjedRayMabus wrote:Okidači kod ovakvih slučajeva obično nisu nacionalne prirode al mu može i vjerojatno jest kočnica manje šta tuče pripadnike naroda kojeg mrzi.
Napad i nanošenje tjelesnih ozljeda, po meni.
Da je recimo onesvijestio žrtvu i onda nastavio mlatiti po glavi, neupitno bi pokazalo namjeru ubojstva.
Ali ovako, ne vidim kako je namjeru moguće dokazati osim ako ovaj sam nešto ne kaže na ispitivanju.
Ne znam koliko nijansirane klasifikacije ima kazneni zakon i kako sudovi tretiraju ovakve stvari, ja to samo onako zdravorazumski komentiram.
Slovoslagar-
2021-04-25
Zato sto bolest ne bira, a luđaka i nasilnika ima među svim nacijama.RayMabus wrote:Ako je nebitna , zašto ona imamo pripadnike nacionalnih manjina u Saboru ?Maggie19 wrote:Nacija nebitna, lik je bolestan.
Jadne zrtve.
Majku.mu.jebem.cetnicku Nevenka mi.je rodjena rodica moj pradid Ante i njezina prababa Ana brat i sestra.
Damir Margeta nema desne noge
Damir Margeta nema desne noge
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Ja i Nevenka smo rodjeni rodjaci.Šandor Winnetou wrote:onda će sigurno završiti u dobrim rukamadijagram wrote:ne mozeŠandor Winnetou wrote:mamicu mu hebem sadističku, eh da mi takav naleti na volej pišao bi krv tjedan dana
ovaj ide rodijaku FRANKU ;)
Da mi cetnik dodje u ruke oplakala bi mu.majka kurva koja ga ja rodila
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Epi i Hektor ce biti na strani Ace cetnikadijagram wrote:Ekumena pressŠandor Winnetou wrote:onda će sigurno završiti u dobrim rukamadijagram wrote:ne mozeŠandor Winnetou wrote:mamicu mu hebem sadističku, eh da mi takav naleti na volej pišao bi krv tjedan dana
2015-09-13
FRANK wrote:Ja i Nevenka smo rodjeni rodjaci.Šandor Winnetou wrote:onda će sigurno završiti u dobrim rukamadijagram wrote:ne mozeŠandor Winnetou wrote:mamicu mu hebem sadističku, eh da mi takav naleti na volej pišao bi krv tjedan dana
Da mi cetnik dodje u ruke oplakala bi mu.majka kurva koja ga ja rodila
Pa držim da bi nas dosta po tom pitanju odradila četnika bez truna grižnje savjesti.
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Aco Srbin iz Gline koji je mlatio žene po Splitu će izgleda na doživotnu
» Obersnel mlati pare u podzemlju
» Pukla emanicipacija u Splitu ; Sve se više traže slobodni stanovi , zlostavljane žene završavaju na ulici
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Dogradonačelnica Gline : Glina je srpski grad
» Obersnel mlati pare u podzemlju
» Pukla emanicipacija u Splitu ; Sve se više traže slobodni stanovi , zlostavljane žene završavaju na ulici
» Veliko istraživanje - Zašto su žene ljubomorne na druge žene?
» Dogradonačelnica Gline : Glina je srpski grad
Page 3 of 4