Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Euro 2021
kic wrote:
volio bih Messija vidjeti protiv: Mađarske, Njemačke, Francuske i Belgije
Osvojio bi bod protiv mađara uz ubedljive poraze od francuske i belgije…
Guest- Guest
i ja bi ga volio vidjeti u ekipi s bernardo silvom, jotom, diasom, fernandesom, nevesom, moutinhom, felixom, ekipom koja zapravo ima obranu i vezukic wrote:
osvojo bi SP bez frke
End- Posts : 21177
2015-08-25
End wrote:i ja bi ga volio vidjeti u ekipi s bernardo silvom, jotom, diasom, fernandesom, nevesom, moutinhom, felixom, ekipom koja zapravo ima obranu i vezukic wrote:
osvojo bi SP bez frke
Guest- Guest
End wrote:i ja bi ga volio vidjeti u ekipi s bernardo silvom, jotom, diasom, fernandesom, nevesom, moutinhom, felixom, ekipom koja zapravo ima obranu i vezukic wrote:
osvojo bi SP bez frke
Osvojio bi kurac glupaku, jer bi carinio loptu tako da bi nabrojani igrači postali samo dodavači rodarijskoj prevari. GSKK, ciganšturo…
Guest- Guest
Prestani vise spominjat tu prevaru koju mogu obožavat samo retardirani klinci i kompleksasi…End wrote:btw.
3 penala i 2 tap ina zar o tome mi diskutiramo
ROFL
;)
Guest- Guest
Tko god usporedjuje argentinskog genija sa gay simbolom sa madeire ali iskreno ima teski psihicki poremecaj.
Ronaldo jeste top 50 all time
Ali usporedjivat njega sa argentinskim kriminalcem i utajivacem poreza je teska blasfemija
Ali usporedjivat njega sa argentinskim kriminalcem i utajivacem poreza je teska blasfemija
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
FRANK wrote:Tko god usporedjuje argentinskog genija sa gay simbolom sa madeire ali iskreno ima teski psihicki poremecaj.
Guest- Guest
fridrih-niche wrote:FRANK wrote:Tko god usporedjuje argentinskog genija sa gay simbolom sa madeire ali iskreno ima teski psihicki poremecaj.
2015-08-25
FRANK wrote:Tko god usporedjuje argentinskog genija sa gay simbolom sa madeire ali iskreno ima teski psihicki poremecaj.
Ante, oprem dobro...
Guest- Guest
"Engleski navijači su se odvratno ponijeli prema maloj djevojčici u njemačkom dresu, zviždali su himnama protivnika, danskom golmanu Kasperu Schmeichelu su smetali laserom tijekom penala koji ih je odveo u polufinale. A onda su i rasistički napadali svoje igrače nakon finala", krenuo je objašnjavati i onda je poentirao.
"Dragi Englezi, to je bilo nesportsko ponašanje koje nismo očekivali od vas i ne želimo ga više vidjeti. Žao mi je zbog igrača, ali vi ste zaslužili izgubiti u drami penala", zaključio je Matthaus
"Dragi Englezi, to je bilo nesportsko ponašanje koje nismo očekivali od vas i ne želimo ga više vidjeti. Žao mi je zbog igrača, ali vi ste zaslužili izgubiti u drami penala", zaključio je Matthaus
2015-08-25
Kako se ubermensch ispisa po stoki iz engleza.
Sta se triba cuditi. Englezi Srbi Francuzi ista stoka incestuozna
Sta se triba cuditi. Englezi Srbi Francuzi ista stoka incestuozna
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Boze sveti od ukradenog finala 1966
Njemci su osvojili 3 puta svjetsko i 3 puta europsko prvenstvo.
Englezi nista.
Engleski sportski uspjesi se mogu jedino mjeriti sa srpskim ratnim pobjedama.
Nula zero nada
Njemci su osvojili 3 puta svjetsko i 3 puta europsko prvenstvo.
Englezi nista.
Engleski sportski uspjesi se mogu jedino mjeriti sa srpskim ratnim pobjedama.
Nula zero nada
2015-09-13
Prije nego se zakljuca ova tema.
Svaki kreten koji usporedjuje gaya sa madeire sa stakorom iz rosarija je mentalno zaostala osoba.
Peder je igracina i pol tu price nema ali svaka usporedba sa stakorom iz rosarija je besmislena.
Osobe koje crv7 smatraju najvecim treba izuzeti iz drustva i poubijati
Svaki kreten koji usporedjuje gaya sa madeire sa stakorom iz rosarija je mentalno zaostala osoba.
Peder je igracina i pol tu price nema ali svaka usporedba sa stakorom iz rosarija je besmislena.
Osobe koje crv7 smatraju najvecim treba izuzeti iz drustva i poubijati
2015-09-13
Page 5 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 5 of 7