Euro 2021
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Euro 2021
Cestitke talijanima u mene je u kuci kaos trese se bela italia... cestitke talijanskom savezu a ponajvise juventusu jer ovo je ponajvise njihova titula
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Al sto su raspucale BUDUCE ZLATME LOPTE. CIM SAN VIDIJA ONO MAJMUNISANJE ZNA SAM DA JE GOTOVO.
CRNCUGE SU MENTALNO ZAOSTALE
CRNCUGE SU MENTALNO ZAOSTALE
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
FRANK wrote:Cestitke talijanima u mene je u kuci kaos trese se bela italia... cestitke talijanskom savezu a ponajvise juventusu jer ovo je ponajvise njihova titula
Guest- Guest
Kakvo predivno jutro.
Evo jedne za Engleze za početak ovog lijepog dana :
U komi su. Sad ih triba ....
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Cigići nisu postali junaci cijele nacije. Baš šteta.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rasisticko-divljanje-na-mrezama-nakon-promasenih-penala-johnson-prozvao-navijace-sram-vas-bilo-15087388
Izmišljati penal da odete u finale to znate ? Eto sad ih slavite.
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/rasisticko-divljanje-na-mrezama-nakon-promasenih-penala-johnson-prozvao-navijace-sram-vas-bilo-15087388
Izmišljati penal da odete u finale to znate ? Eto sad ih slavite.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
RayMabus wrote:Kakvo predivno jutro.
Guest- Guest
Sad triba njima pisat ka šta je engleska stoka pisala ispod slike male uplakane Njemice…Princ od Čaira wrote:
;)
Guest- Guest
Tako ti je to moj bracala. Nemoze npr. Kapetan Azzura biti nitko drugi doli kapetan Juventusa. Jednostavno je to tako urodjeno. Karakter Moral Postenje Pobjeda Autoritet i ponajvise Ljudskost. Sve se to uci u Contiassi.
2015-09-13
Page 2 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 2 of 7