Boje se polako otapaju...:)
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Boje se polako otapaju...:)
Veliš ti i Vargu...što ti je partija, ne smiješ dobro reći ni o čovjeku kojeg osobno znaš...red wolf wrote:Izbaciti odmah.asilovski wrote:pa zar nije dosta tih izbacivanja jer imam drugo mišljenje? u Britaniji svaka partija ima deset krila koje se mrze i mrze premijerared wolf wrote:Ne. Samo izbaciti iz SDP-a.asilovski wrote:hahhaa u Gulag, zapaliti Sabor, oktrirati Ustav, tražiti 50.000 likvcidacija lud si Zeko moj :)red wolf wrote:Ja bih ga izbacio iz SDP-a...
Trinity-
2014-04-17
Odmah.Trinity wrote:Veliš ti i Vargu...što ti je partija, ne smiješ dobro reći ni o čovjeku kojeg osobno znaš...red wolf wrote:Izbaciti odmah.asilovski wrote:pa zar nije dosta tih izbacivanja jer imam drugo mišljenje? u Britaniji svaka partija ima deset krila koje se mrze i mrze premijerared wolf wrote:Ne. Samo izbaciti iz SDP-a.asilovski wrote:hahhaa u Gulag, zapaliti Sabor, oktrirati Ustav, tražiti 50.000 likvcidacija lud si Zeko moj :)red wolf wrote:Ja bih ga izbacio iz SDP-a...
Guest- Guest
Treba izbaciti iz SDPa i američkog Amerikanca Brauna...Neka lipo vrati pare poreznih obveznika, koje su uzalud potrošene.
Vi'š ti, Karamarko je uzeja američkog Hrvata i bolje proša.
Čovik zna ( šta nije nevažno) bolje 'rvacki od Brauna, jelda.
Vi'š ti, Karamarko je uzeja američkog Hrvata i bolje proša.
Čovik zna ( šta nije nevažno) bolje 'rvacki od Brauna, jelda.
Ero- Posts : 13866
2014-04-23
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Srbi se polako odricu Kosova..........
» "To je 33. most i polako ulazimo u završnu fazu"
» ISIL polako zabranjuje burke
» 'Novi put svile' polako puca
» Grabar-Kitarović: Svi polako dižu ruke od BiH
» "To je 33. most i polako ulazimo u završnu fazu"
» ISIL polako zabranjuje burke
» 'Novi put svile' polako puca
» Grabar-Kitarović: Svi polako dižu ruke od BiH
Page 2 of 2