Grabar-Kitarović: Svi polako dižu ruke od BiH
Page 1 of 1
Predsjednica Hrvatske Kolinda Grabar-Kitarović u intervju za DW se osvrnula na položaj Hvata u Bosni i Hercegovini. ”Držim da nije sve tako crno kao što u ovom trenutku izgleda. Držim da činjenica da se Hrvatska doista bori za konstitutivnu jednakopravnost Hrvata u BiH jest iznimno bitna. Jer bojim se nažalost da svi pomalo dižu ruke od Bosne i Hercegovine”, rekla je Grabar-Kitarović i dodala: ”BiH je upravo taj poseban slučaj koji treba gledati posebno i koji treba uključiti u proces europskih integracija, pa i bez obzira na stupanj ispunjavanja reformi. I mislim da se moramo više angažirati”.
FacebookTwitterWhatsAppViberGoogle+Emailhttps://poskok.info/grabar-kitarovic-svi-polako-dizu-ruke-od-bih/
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Grabar-Kitarović: Svi polako dižu ruke od BiH
Mislim da i na ovom forumu...Tu-i-tamo ja otvorim koju temu o BiH, a i ja sve manje...
Ljudima koji u Komšiću vide spas ne treba ništa objašnjavati, niti im treba išta pomagati...
Ljudima koji u Komšiću vide spas ne treba ništa objašnjavati, niti im treba išta pomagati...
bh federacija odlicna je zona da se afirmise kao rezervat za migrante u procesu. sabirni eu centar za afriku i aziju.
tako ce barem biti neke koristi od iste. r. srpsku pripojiti srbiji. sve ok !
Guest- Guest
Mislim da bi priključenje RS Srbiji,za Srbiju bio samo kamen oko vrata. I zato Srbija(osim nekih srpskih "cvjećara" tipa Šešelj)uopće o Bosni više i ne razmišlja.pizzon wrote:bh federacija odlicna je zona da se afirmise kao rezervat za migrante u procesu. sabirni eu centar za afriku i aziju.
Srbija je dovoljna sama sebi ovakva kakva je i one bosanske pripizdine poput Romanije,Glasinca,Han Pijeska, ili Manjače,samo bi je unazadile.
Pričao sam i sa nekoliko Srba iz Ist.Hercegovine. Kad bi se njih pitalo najradije bi se prikrpili Crnoj Gori. Trebinjci. Jako ih unaprijeđuje blizina Dubrovnika. Turisti izletnici busevima ondje dolaze u gomilama. I njih je već napustila velikosrpska groznica.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Glavno je da naše ruke budu čvrsto na Bosheru kad dođe do raskusuravanja.
Idiot I majmunRegoč wrote:Glavno je da naše ruke budu čvrsto na Bosheru kad dođe do raskusuravanja.
Čimpanzama trebas zavidjeti na pameti
Otkud Hrvatima čvrste ruke
Similar topics
» Hitno operirana Katarina Kitarović, kći predsjednice Kolinde Grabar-Kitarović
» Zoki i Bauk kontra HNS-a i Mamića a njehovi isto unutar HNS-a dižu ruke uredno za Mamićeve i Šukerove prijedloge!
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
» Zoki i Bauk kontra HNS-a i Mamića a njehovi isto unutar HNS-a dižu ruke uredno za Mamićeve i Šukerove prijedloge!
» Predsjednica Grabar-Kitarović na Mljetu
» Intervju Kolinde Grabar Kitarović
» Kolinda Grabar Kitarović-Antifašistkinja..
Page 1 of 1