SERIE A 21/22
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 15
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
Re: SERIE A 21/22
Papa Franjo primio Ibrahimovića. Zlatan ga nasmijao jednom rečenicom
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ danas je u Vatikanu bio gost papi Franji. Milanov nogometaš papi je donio dres kluba, ali i svoju novu knjigu Adrenalin, koja je objavljena početkom mjeseca.
Njih su dvojica ugodno razgovarala, a Ibrahimović ga je u jednom trenutku nasmijao.
"Donio sam vam nešto i htio sam vam to dati osobno", rekao je Ibra pri poklanjanju knjige papi. Potom mu je poklonio dres Milana s brojem 11 i rekao:
"Sviđa li vam se Milan? Ja u ovom dresu izvodim čarolije na terenu", rekao je Ibrahimović i nasmijao papu.
https://www.index.hr/sport/clanak/papa-franjo-primio-ibrahimovica-zlatan-ga-nasmijao-jednom-recenicom/2325746.aspx
ZLATAN IBRAHIMOVIĆ danas je u Vatikanu bio gost papi Franji. Milanov nogometaš papi je donio dres kluba, ali i svoju novu knjigu Adrenalin, koja je objavljena početkom mjeseca.
Njih su dvojica ugodno razgovarala, a Ibrahimović ga je u jednom trenutku nasmijao.
"Donio sam vam nešto i htio sam vam to dati osobno", rekao je Ibra pri poklanjanju knjige papi. Potom mu je poklonio dres Milana s brojem 11 i rekao:
"Sviđa li vam se Milan? Ja u ovom dresu izvodim čarolije na terenu", rekao je Ibrahimović i nasmijao papu.
https://www.index.hr/sport/clanak/papa-franjo-primio-ibrahimovica-zlatan-ga-nasmijao-jednom-recenicom/2325746.aspx
EstebanEnrique-
2014-04-16
EstebanEnrique-
2014-04-16
dobar dan, sta ima...markan potpiso za milan...
EstebanEnrique-
2014-04-16
igrac crvene zvezde...
EstebanEnrique-
2014-04-16
Bravo za lopovsko-cigansku upravu Partizana koja je ovo čudo od igrača prodala violi za 2 miliona € bez stavljanja ikakvih bonusa od naredne prodaje.
Jebem vam milu majku u sitnu pičku svima od reda.
Jebem vam milu majku u sitnu pičku svima od reda.
Guest- Guest
lako je bit najbolji kad otvoriš katalog i izabereš artikal
100kn- Posts : 510
2022-01-29
Page 14 of 15 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 14 of 15