YouTube
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
Re: YouTube
ebenica wrote:ništa kai bi mu moglo pokvariti reputaciju, reputacija je najbitnija, znači zabranjeno je sve na kai bi mu glava mogla kimati u ritmu ili noga lupkati u ritmu, ništa kai mu se sviđa ne smije slušati javno,violator wrote:A sto musko u javnosti slusa?
ili osjećajno, te stvari su zabranjene...pinky da je lako biti muško pa svatko bi to bio, ali nije lako biti muško :P
Stvarno? Vidiš kako se stvari postave... Iz tvojih se upisa izlijeva emotivna lava, dovoljno je samo naceti odredjene političke i gospodarske, drustvene teme, ali vec kat iznad valja pazit' na reputaciju, odrzavat' privid hladnokrvnosti, emotivnog zatisja.
A brizni...
Guest- Guest
ebenica wrote:yuri boyka ima samo jedan izraz lica za sve situacije :P
Ima i Clint, a cuj ga ..!
Guest- Guest
Upravo sam doznala da nas je napustio i Don Everly
(19. 01. 1939. - 21. 08. 2021)...
Nema vise poznate brace.
(19. 01. 1939. - 21. 08. 2021)...
Nema vise poznate brace.
Guest- Guest
kai se nemoš ti koji put napravit malo blesava i reć': kako mudro zboriš ebeni :Pviolator wrote:
Stvarno? Vidiš kako se stvari postave... Iz tvojih se upisa izlijeva emotivna lava, dovoljno je samo naceti odredjene političke i gospodarske, drustvene teme, ali vec kat iznad valja pazit' na reputaciju, odrzavat' privid hladnokrvnosti, emotivnog zatisja.
Guest- Guest
violator wrote:ebenica wrote:yuri boyka ima samo jedan izraz lica za sve situacije :P
nema apsolutno nikakve poveznice ali prva asocijacija mi je bila ovo :
Guest- Guest
ebenica wrote:kai se nemoš ti koji put napravit malo blesava i reć': kako mudro zboriš ebeni :Pviolator wrote:
Mudro zboris, druze Eb! Ja se doista ne mogu pravit' malo bedasta. Ili je puno ili nikako. :D
Guest- Guest
ebenica wrote:violator wrote:ebenica wrote:yuri boyka ima samo jedan izraz lica za sve situacije :P
nema apsolutno nikakve poveznice ali prva asocijacija mi je bila ovo :
A lijepo.. :) ♡
Sad te totalno mogu zamisliti kako si pustas slagere.
Mene je pjesma asocirala na Josipu i njenu vjecnu ljubav prema Karlu.
Laku noc .. :) Imaj lijep tjedan.
Pozdrav i onima koji dolaze nakon ove ure.
Guest- Guest
ebenica wrote:kai se nemoš ti koji put napravit malo blesava i reć': kako mudro zboriš ebeni :Pviolator wrote:
Kad bi ti tepala i gladila te percem onda bi tebi bilo dosadno.. ..ovako tebe tvoja pinky održava u formi da se ne ubuđaviš.
Guest- Guest
Venus wrote:
Dobro jutro, @Venus! :)
High Hopes ima jedan od najdivnijih spotova uooce.
Jesi li znala da je The Endless River (naslov albuma iz 2014.) zapravo referenca na posljednjih nekoliko stihova iz HH-a (1994.), a oni su, pak, referenca na See Emily Play (iz 1967.)
:)
The endless river
Forever and ever
(High Hopes)
Float on a river
Forever and ever
(See Emily Play)
Sve se odrazava!
Guest- Guest
Venus wrote:
Zgodna oldie stvarcica. :)
Podsjetila me je na jos jednu, gotovo zaboravljenu...
Guest- Guest
Paracetamoli nestaju kao bomboni, ne znam što pametnog još uopće reći...:/
Hvala na podršci...:)
darth_vader-
2014-04-17
A bas mi je zao da temperatura ne posustaje, @jasambrend. :( Cuj, imam potrebu ovo napisati, iako vjerujem da sve to znas, ali... obavezno uzimaj D vitamin (za C ne moram ni spominjati). Ako se mozes ustati iz kreveta, dobro je povremeno se prosetati stanom, a u krevetu se namjestiti u neki polulezeci polozaj da bi se na taj nacin izbjegla upala pluca...
Naravno, probudi prkos i isamaraj tu neman! :)
Naravno, probudi prkos i isamaraj tu neman! :)
Guest- Guest
Page 25 of 50 • 1 ... 14 ... 24, 25, 26 ... 37 ... 50
ex-iskon-pleme :: Društvo :: Psihologija
Page 25 of 50