Manifest za drugačiju Hrvatsku...
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Manifest za drugačiju Hrvatsku...
O,a zašto nećeš tired wolf wrote:Neću.jastreb wrote:Možeš li biti malo precizniji u pogledu ove druge rečenice?red wolf wrote:Drži se svoje vukojebine zaostale u 20 stoljeću...I ima još vukojebina koje se neće snaći uskoro...jastreb wrote:
Daleko bilo.
Ti bi lance dakako pokidao,ali tek poslije.
Malo više precizan bitiii?
Ooo,o daj ma reci mi.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa financiraju je Primorje i otoci, Istra, Međimurje i Zagreb...bogomdani wrote:Slavonija???
Last edited by red wolf on 24/12/2015, 19:28; edited 1 time in total
Guest- Guest
ne znam što si mislio no znam što si napisao.red wolf wrote:Nisam mislio regionalno...tre911 wrote:Ne 25 nego 70 godina je SDP na vlasti u Rijeci odakle je jastreb. Ezeku se ovo sigurno neće svidjeti.kolerik wrote:red wolf wrote:Drži se svoje vukojebine zaostale u 20 stoljeću...I ima još vukojebina koje se neće snaći uskoro...jastreb wrote:
Daleko bilo.
Dobro, a tko je za to kriv? Tko je na celu te vukojebine zadnjih 25 godina?
Guest- Guest
pa razmišljaj još malo...tre911 wrote:ne znam što si mislio no znam što si napisao.red wolf wrote:Nisam mislio regionalno...tre911 wrote:Ne 25 nego 70 godina je SDP na vlasti u Rijeci odakle je jastreb. Ezeku se ovo sigurno neće svidjeti.kolerik wrote:red wolf wrote:Drži se svoje vukojebine zaostale u 20 stoljeću...I ima još vukojebina koje se neće snaći uskoro...jastreb wrote:
Daleko bilo.
Guest- Guest
Zanimljivo je da je slavonija puna dalmatinaca i hercegovaca i bosanaca, ima i zagoraca...svi su oni nekada došli u slavoniju da ih prehranired wolf wrote:Pa financiraju je Primorje i otoci, Istra i Zagreb...bogomdani wrote:Slavonija???
Guest- Guest
Pa zašto je onda sada financiraju Primorje i otoci, Istra, Međimurje i Zagreb?tre911 wrote:Zanimljivo je da je slavonija puna dalmatinaca i hercegovaca i bosanaca, ima i zagoraca...svi su oni nekada došli u slavoniju da ih prehranired wolf wrote:Pa financiraju je Primorje i otoci, Istra i Zagreb...bogomdani wrote:Slavonija???
Guest- Guest
Nema se tu što razmišljati, rekao si da je Rijeka zaostala vukojebina a ja sam ti napisao da su tamo tvoji na vlasti od 45 g. i to je to. Hebiga ezek niko ti nije kriv što ne upališ mozak prije stavljanja jezika u pogon :)red wolf wrote:pa razmišljaj još malo...tre911 wrote:ne znam što si mislio no znam što si napisao.red wolf wrote:Nisam mislio regionalno...tre911 wrote:Ne 25 nego 70 godina je SDP na vlasti u Rijeci odakle je jastreb. Ezeku se ovo sigurno neće svidjeti.kolerik wrote:red wolf wrote:Drži se svoje vukojebine zaostale u 20 stoljeću...I ima još vukojebina koje se neće snaći uskoro...jastreb wrote:
Daleko bilo.
Guest- Guest
Mislio sam na njegov mozak prvenstveno...Onda i na zemlju u kojoj živi...A i onda na mnoge još zemlje koje ne znaju što će biti uskoro i kako će svijet izgledati...Ja uvijek gledam šire...tre911 wrote:Nema se tu što razmišljati, rekao si da je Rijeka zaostala vukojebina a ja sam ti napisao da su tamo tvoji na vlasti od 45 g. i to je to. Hebiga ezek niko ti nije kriv što ne upališ mozak prije stavljanja jezika u pogon :)red wolf wrote:pa razmišljaj još malo...tre911 wrote:ne znam što si mislio no znam što si napisao.red wolf wrote:Nisam mislio regionalno...tre911 wrote:Ne 25 nego 70 godina je SDP na vlasti u Rijeci odakle je jastreb. Ezeku se ovo sigurno neće svidjeti.kolerik wrote:red wolf wrote:Drži se svoje vukojebine zaostale u 20 stoljeću...I ima još vukojebina koje se neće snaći uskoro...jastreb wrote:
Daleko bilo.
Guest- Guest
I veliš niko ništa ne radi u slavoniji jel? Evo ti hint, zahvaljujući tvojima iz slavonbije se zadnje 4 godine iselilo barem 60 000 mladih a ti onda razmisli o tom hranjenju o kojemu pišeš.red wolf wrote:Pa zašto je onda sada financiraju Primorje i otoci, Istra, Međimurje i Zagreb?tre911 wrote:Zanimljivo je da je slavonija puna dalmatinaca i hercegovaca i bosanaca, ima i zagoraca...svi su oni nekada došli u slavoniju da ih prehranired wolf wrote:Pa financiraju je Primorje i otoci, Istra i Zagreb...bogomdani wrote:Slavonija???
Guest- Guest
Misliš da su za to krivi ljudi iz Primorja i otoka, Istre, Međimurja i Zagreba?...Zašto bi vas uopće više financirali?tre911 wrote:I veliš niko ništa ne radi u slavoniji jel? Evo ti hint, zahvaljujući tvojima iz slavonbije se zadnje 4 godine iselilo barem 60 000 mladih a ti onda razmisli o tom hranjenju o kojemu pišeš.red wolf wrote:Pa zašto je onda sada financiraju Primorje i otoci, Istra, Međimurje i Zagreb?tre911 wrote:Zanimljivo je da je slavonija puna dalmatinaca i hercegovaca i bosanaca, ima i zagoraca...svi su oni nekada došli u slavoniju da ih prehranired wolf wrote:Pa financiraju je Primorje i otoci, Istra i Zagreb...bogomdani wrote:Slavonija???
Guest- Guest
Jao, da Slavoniju netko hrani...a najveca je katastrofa sto je to i istina.
Rijeka je rupetina (bez uvrede jastreb, tebi i ljudima koji tamo zive) koja se sunovratila nakon 1990, bez da je posten metak ispaljen prema Rijeci. Evo, sad su imali SDP u Gradu, PGZ i RH (Josipovic, Milanovic, Leko). Imali su ministre (Komadina, Linic, Jovanovic) imali su obecanja (autocesta Rijeka-Zuta Lokva, kasnije katarski LNG na Omislju).
Dobili su katarsku dzamiju i stadion na Rujevici, Kantridu mogu zaboraviti, tamo ide hotel.
Rijeka je rupetina (bez uvrede jastreb, tebi i ljudima koji tamo zive) koja se sunovratila nakon 1990, bez da je posten metak ispaljen prema Rijeci. Evo, sad su imali SDP u Gradu, PGZ i RH (Josipovic, Milanovic, Leko). Imali su ministre (Komadina, Linic, Jovanovic) imali su obecanja (autocesta Rijeka-Zuta Lokva, kasnije katarski LNG na Omislju).
Dobili su katarsku dzamiju i stadion na Rujevici, Kantridu mogu zaboraviti, tamo ide hotel.
Guest- Guest
odakle Zagreb financira Slavoniju?red wolf wrote:Misliš da su za to krivi ljudi iz Primorja i otoka, Istre, Međimurja i Zagreba?...Zašto bi vas uopće više financirali?tre911 wrote:I veliš niko ništa ne radi u slavoniji jel? Evo ti hint, zahvaljujući tvojima iz slavonbije se zadnje 4 godine iselilo barem 60 000 mladih a ti onda razmisli o tom hranjenju o kojemu pišeš.red wolf wrote:Pa zašto je onda sada financiraju Primorje i otoci, Istra, Međimurje i Zagreb?tre911 wrote:Zanimljivo je da je slavonija puna dalmatinaca i hercegovaca i bosanaca, ima i zagoraca...svi su oni nekada došli u slavoniju da ih prehranired wolf wrote:Pa financiraju je Primorje i otoci, Istra i Zagreb...bogomdani wrote:Slavonija???
Zagreb parazitira nad ostatkom RH. Slavoniju u stvarnosti nitko i ne hrani, jer gledam bilancu uvoza/izvoza, uglavnom su na pozitivnoj nuli. Stvore nešto sitno dodatne vrijednosti, i plate sitno poreza, i vrati im se sitno poreza iz proračuna.
ZG i okolica sa druge strane generiraju 50milijardi kuna minusa na platnoj bilanci.
Jadranska obala je ta koja pokriva taj minust što se stvori u ZGu (preko turizma) inače bi i Jadran i Dalmacija bili kao Slavonija ,ali i Zagreb.
Najbolji krajevi su Međimurje i Istra.
Guest- Guest
Realno puno više se hrani Zagreb, nego Slavonija ali ok...kolerik wrote:Jao, da Slavoniju netko hrani...a najveca je katastrofa sto je to i istina.
Guest- Guest
Ostavite vi nama 70 ili 80 posto kod nas, a ostalo si raspodijelite sa Zagrebom...Može tako?Neoliberalni portugalac wrote:
odakle Zagreb financira Slavoniju?
Zagreb parazitira nad ostatkom RH. Slavoniju u stvarnosti nitko i ne hrani, jer gledam bilancu uvoza/izvoza, uglavnom su na pozitivnoj nuli. Stvore nešto sitno dodatne vrijednosti, i plate sitno poreza, i vrati im se sitno poreza iz proračuna.
ZG i okolica sa druge strane generiraju 50milijardi kuna minusa na platnoj bilanci.
Jadranska obala je ta koja pokriva taj minust što se stvori u ZGu (preko turizma) inače bi i Jadran i Dalmacija bili kao Slavonija ,ali i Zagreb.
Najbolji krajevi su Međimurje i Istra.
Guest- Guest
Ovo je zaista jedna vizija Hrvatske za 21. stoljeće...Gdje hrvatski narod neće biti vezan prošlošću...Vrijeme je da prošlost ostavimo iza sebe...
Guest- Guest
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Neonacistički manifest
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Manifest Marine Le Pen u 144 točke: dio je posudila od oca, dio od Trumpa
» Varufakisov MANIFEST: Europa se mora radikalno demokratizirati
» Sumadinac Zika branio je Hrvatsku:'Dolazim iz cetnickog kraja ali branim hrvatsku demokratiju.'
» Zašto Plenkovićeva ministrica šuti i ne brani hrvatsku kulturu i Hrvatsku od laži o Miri Furlan?
» Manifest Marine Le Pen u 144 točke: dio je posudila od oca, dio od Trumpa
» Varufakisov MANIFEST: Europa se mora radikalno demokratizirati
Page 2 of 2