Krenuli su u zoru, 4:30, ali već je bilo okupirano!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Krenuli su u zoru, 4:30, ali već je bilo okupirano!
Pa nitko normalan i ne ide na plažu u ta doba, ovo su bosanci...dzango wrote:U pola pet ujutru na plažu zbog mesta? Koje ludilo i maltretiranje. Ja ne bih ni išao na plažu.
T.- Posts : 17557
2014-04-14
Ma ne idu u 5 nego ostave po noći ručnike. Cijeli dan u stvari. Kada ja krenem oko 3,4 taman su na ručku jer su se ispržili od 9. To samo dođeš fino, makneš ručnik dva metra dalje i staviš svoj.dzango wrote:U pola pet ujutru na plažu zbog mesta? Koje ludilo i maltretiranje. Ja ne bih ni išao na plažu.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
ma meni to s plažom malo ide na kiki. Prije par godina kad se rodila mlađa kćer tražili smo nešto gdje ima 'ladovine jer ne moš mjesec dana staro dijete vodit na plažu, a da je plaža do radi starije. Pa našli neku plažu koja je do pred koju godinu bila skoro nepoznata a odlična je, i prilično prazna, plus ima par barova oko nje s bazenićima, pustiš klinku da se brčka s drugom djecom dok piješ pivu u ležaljci pod suncobranom. Inače naplaćuju te ležaljke ko da su od zlata, ali eto neke plaže imaju i kafiće gdje moš provest pol dana u ležaljci uz pivo, a platiš samo pivo.
Jedino naravno što se do te plaže moraš vozit pol sata.
Jedino naravno što se do te plaže moraš vozit pol sata.
Similar topics
» ŠTA BI BILO KAD BI BILO Kako bi izgledala Jugoslavija ako bi se danas OBNOVILA? (VIDEO)
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
» Gdje god žive Srbi, to je Srbija, bilo u Srbiji, bilo u BiH, Vojvodini, Crnoj Gori ili na drugim mjestima
» Kako je bilo to bilo prije točno 28 godina nakon pobjede HDZ-a na prvim izborima!Utisci iz revije START
» Izetbegović: Bilo je što je bilo, Hrvatska je izvršila agresiju na BiH
» Velika pobjeda Sirije u Deir Ez Zoru
Page 2 of 2