Talibani na pregovorima u Moskvi nakon preuzimanja 85% Afganistana
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Talibani na pregovorima u Moskvi nakon preuzimanja 85% Afganistana
Ako se Hrvatska više ne može braniti u Afganistanu, onda je bolje da se brani u grčkoj nego Hrvatskoj...RayMabus wrote:Ma nek se Grci sami brane. Brige me za njih. Imaš svoju državu i svoju vladu i svoju graničnu policiju i drugu policiju i vojsku pa stavi na granicu. Šta mene triba zamarati ostatak svita ? Pa nismo sijamski blizanci.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Pa šta ja imam s Grčkom ? Šta me brige za njih ?mutava baštarda wrote:Ako se Hrvatska više ne može braniti u Afganistanu, onda je bolje da se brani u grčkoj nego Hrvatskoj...RayMabus wrote:Ma nek se Grci sami brane. Brige me za njih. Imaš svoju državu i svoju vladu i svoju graničnu policiju i drugu policiju i vojsku pa stavi na granicu. Šta mene triba zamarati ostatak svita ? Pa nismo sijamski blizanci.
Jel može taj imigrant uć u Bugarsku pa doć do Hrvatske ? Može. Pa šta ću onda u Grčkoj koji kuac.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
A šta si imaš s Afganistanom? Na stranici prije ti je bilo da se tamo brani Hrvatske. Ako se branimo onda smo u ratu, ako se povlačimo od tamo onda smo izgubili rat ili bitku. Ako nastavimo ratovat u Grčkoj onda nismo izgubili rat, ako kažemo boli me kurac neću više onda smo izgubili.RayMabus wrote:Pa šta ja imam s Grčkom ? Šta me brige za njih ?mutava baštarda wrote:Ako se Hrvatska više ne može braniti u Afganistanu, onda je bolje da se brani u grčkoj nego Hrvatskoj...RayMabus wrote:Ma nek se Grci sami brane. Brige me za njih. Imaš svoju državu i svoju vladu i svoju graničnu policiju i drugu policiju i vojsku pa stavi na granicu. Šta mene triba zamarati ostatak svita ? Pa nismo sijamski blizanci.
Jel može taj imigrant uć u Bugarsku pa doć do Hrvatske ? Može. Pa šta ću onda u Grčkoj koji kuac.
Jesi razumio.
Amerikanci....sad sam nakon duuuugo vremena odgledao ARMAGEDON i kako Bruce Villis spasava svijet.
Boze kako smo svi voljeli Ameriku u devedesetima. I onda svojom suludom politikom dodju dotle da ih svi mrze
Kila mozga.
Boze kako smo svi voljeli Ameriku u devedesetima. I onda svojom suludom politikom dodju dotle da ih svi mrze
Kila mozga.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Dobro je . Sada che jedno milijun inzinjera, doktora i sl prema Eu. Na grani ih chekaju Benchichka, Matula i koksja prsa. muhahahahahaaa
2014-04-14
abraham wrote:Dobro je . Sada che jedno milijun inzinjera, doktora i sl prema Eu. Na grani ih chekaju Benchichka, Matula i koksja prsa. muhahahahahaaa
Briga te, biti će mjesta u Švedskoj s obzirom da su vas epidemiolozi sve pobili.
Kako tebi u zagrobnom životu?
Ne. Mi nismo izgubili nikakvi rat tamo.mutava baštarda wrote:A šta si imaš s Afganistanom? Na stranici prije ti je bilo da se tamo brani Hrvatske. Ako se branimo onda smo u ratu, ako se povlačimo od tamo onda smo izgubili rat ili bitku. Ako nastavimo ratovat u Grčkoj onda nismo izgubili rat, ako kažemo boli me kurac neću više onda smo izgubili.RayMabus wrote:Pa šta ja imam s Grčkom ? Šta me brige za njih ?mutava baštarda wrote:Ako se Hrvatska više ne može braniti u Afganistanu, onda je bolje da se brani u grčkoj nego Hrvatskoj...RayMabus wrote:Ma nek se Grci sami brane. Brige me za njih. Imaš svoju državu i svoju vladu i svoju graničnu policiju i drugu policiju i vojsku pa stavi na granicu. Šta mene triba zamarati ostatak svita ? Pa nismo sijamski blizanci.
Jesi razumio.
2014-04-11
Rat možeš izgubiti jedino ako ga vodiš. Ne možeš ga izgubiti ako ne vodiš operacije nego si samo pomoćne trupe na terenu.
To je rat u kojem smo mi sudjelovali kao pomoćne trupe a nije rat koji smo vodili.
Ne možeš izgubiti rat s kojim ni ne upravljaš.
To je rat u kojem smo mi sudjelovali kao pomoćne trupe a nije rat koji smo vodili.
Ne možeš izgubiti rat s kojim ni ne upravljaš.
2014-04-11
Matrijarhat je nasilno ušao u zonu patrijarhata i pokušao uvesti demokraciju odnosno glasovanje žena.
Nije uspio. Iskreno , ja to ne vidim kao svoj poraz.
Nije uspio. Iskreno , ja to ne vidim kao svoj poraz.
2014-04-11
:
https://www.geopolitika.news/vijesti/talibani-kineski-investitori-su-dobrodosli/
https://www.geopolitika.news/vijesti/talibani-kineski-investitori-su-dobrodosli/
2014-04-11
2 milijuna Afganistanaca na granici Turske..
Last edited by Hektorović on 13/7/2021, 13:17; edited 1 time in total
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
2018-04-10
Hektorović wrote:
Znakovita poruka ostalima koji su im se prije ili kasnije mislili predati.
A i Rusi bi se trebali zamisliti koga primaju u Moskvu.
Guest- Guest
Sovak wrote:
I sa vragom moraš razgovarati. Posebno kad ti je pred vratima. I Ameri su potpisali sa Talibanima sporazum da neće biti napada na vojsku koja se povlači.
U Iran i Tađikistan zadnjih dana bježe desetci tisuća ovih što su surađivali sa Amerima.
2018-04-10
Jednostavno ovi što su vjerovali u Ameriku, koji su se na to kladili, i vjerovali kako ih Ameri neće tek tako napustiti, gadno su izgubili...
2018-04-10
Hektorović wrote:Sovak wrote:
I sa vragom moraš razgovarati.
U Iran i Tađikistan zadnjih dana bježe desetci tisuća ovih što su surađivali sa Amerima.
Je ... Rusima je u interesu da ovi talibani ne počnu mutiti s islamistima na Kavkazu.
Samo ... islamistima je najpreče islamizam i muslimanstvo i zatiranje ostalih.
Došla bu opet Rusija na red prije ili poslije. To je neminovan tijek.
Kaj se tiče bjegunaca ... bit će to puno veće cifre ... kreću nove kolone put Europe.
Živi bili pa vidjeli.
Guest- Guest
Sovak wrote:
Je ... Rusima je u interesu da ovi talibani ne počnu mutiti s islamistima na Kavkazu.
Samo ... islamistima je najpreče islamizam i muslimanstvo i zatiranje ostalih.
Došla bu opet Rusija na red prije ili poslije. To je neminovan tijek.
Kaj se tiče bjegunaca ... bit će to puno veće cifre ... kreću nove kolone put Europe.
Živi bili pa vidjeli.
Dobru opciju za Afganistan nema nitko, Rusija sad sprovodi velike vježbe u Tađikistanu kako bi poslala poruku Talibanima da ne pomišljaju prelaziti granicu.
2018-04-10
daRayMabus wrote::
kinezi podrzavaju talibane
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Pa Hrvati taj rat i jesu i nisu izgubili
Nisu zato sto niti su upravljali tim ratom niti su imali ilakvu bitnu ulogu niti ih je bilo briga
Jesu zato sto kao americke sluge i guzolizi jesu sudjelovali i clan su NATO koji je u svemu sudjelovao
Pa birajte ...jeste ili niste
Nisu zato sto niti su upravljali tim ratom niti su imali ilakvu bitnu ulogu niti ih je bilo briga
Jesu zato sto kao americke sluge i guzolizi jesu sudjelovali i clan su NATO koji je u svemu sudjelovao
Pa birajte ...jeste ili niste
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Libijske zaraćene strane na pregovorima u Moskvi postigle dogovor
» SAD i talibani potpisali sporazum, Amerikanci povlače vojsku iz Afganistana
» Nakon Bakirove opomene:Kako je Potrčko u roku 24 sata promijenio mišljenje o pregovorima sa HDZ-om
» Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
» Nakon Afganistana američki zločinački imperijalizam se mora zaustaviti i u Bosni
» SAD i talibani potpisali sporazum, Amerikanci povlače vojsku iz Afganistana
» Nakon Bakirove opomene:Kako je Potrčko u roku 24 sata promijenio mišljenje o pregovorima sa HDZ-om
» Indija se okreće Iranu nakon gubitka Afganistana
» Nakon Afganistana američki zločinački imperijalizam se mora zaustaviti i u Bosni
Page 2 of 3