Kolakušić, cijepiva učinkovita 0.5%
Page 1 of 1
Kolakušić, cijepiva učinkovita 0.5%
Genijalno...
Kod onih koji su primili placebo učinak je 94,5 do 97,5 ,a kod cijepljenih učinak je 95do 98%
Veli Kolakušić... A na tragu je novih podataka iz Izraela
"Informacije iz Izraela su zabrinjavajuće, skok novooboljelih bez obzira što je 60% populacije cijepljeno s obje doze. Interesantno je što se tiče delta-soja, da je preko 50% novooboljele populacije cijepljeno Pfizerovim cjepivom. Ti podaci brinu u smislu da nas možda Pfizerovo cjepivo ne štiti u onoj razini u kojoj smo mislili – 90 posto”, istaknuo je imunolog Zlatko Trobonjača, a prenosi net.hr
Ajmo sada ovako. Ako imate, zaokružimo, 50% populacije koja se cijepila i samim time 50% populacije koja nije primila cjepivo, a kod ukupnog broja novooboljelih 50% onih koji su cijepljeni, to znači da je učinkovitost cjepiva 0%, odnosno da ne štite od virusa.
Pojednostavimo još više.
Ako grupu koju čini 100 cijepljenih i 100 necijepljenih izložite virusu, i u toj grupi se razboli 25 cijepljenih i 25 necijepljenih, onda cjepiva očito ne pružaju nikakvu zaštitu."
Kod onih koji su primili placebo učinak je 94,5 do 97,5 ,a kod cijepljenih učinak je 95do 98%
Veli Kolakušić... A na tragu je novih podataka iz Izraela
"Informacije iz Izraela su zabrinjavajuće, skok novooboljelih bez obzira što je 60% populacije cijepljeno s obje doze. Interesantno je što se tiče delta-soja, da je preko 50% novooboljele populacije cijepljeno Pfizerovim cjepivom. Ti podaci brinu u smislu da nas možda Pfizerovo cjepivo ne štiti u onoj razini u kojoj smo mislili – 90 posto”, istaknuo je imunolog Zlatko Trobonjača, a prenosi net.hr
Ajmo sada ovako. Ako imate, zaokružimo, 50% populacije koja se cijepila i samim time 50% populacije koja nije primila cjepivo, a kod ukupnog broja novooboljelih 50% onih koji su cijepljeni, to znači da je učinkovitost cjepiva 0%, odnosno da ne štite od virusa.
Pojednostavimo još više.
Ako grupu koju čini 100 cijepljenih i 100 necijepljenih izložite virusu, i u toj grupi se razboli 25 cijepljenih i 25 necijepljenih, onda cjepiva očito ne pružaju nikakvu zaštitu."
Re: Kolakušić, cijepiva učinkovita 0.5%
Znaci prevara zvana cjepivo je totalni promasaj. Samo glupe hdz kurvetine su nasjele. Mater im jebem komunisticku.
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Šta kaže baba Mara, oćel kiša?
mutava baštarda wrote:Pitanje je koliko ih je nasjelo a koliko ih drobi za potrebe stranke i velikog vođe.FRANK wrote:Samo glupe hdz kurvetine su nasjele.
Nisam se cjepio niti necu. Ovo je masovna laz na koju nasjedaju budaletine i idioti koji glasaju za Hdz. A samo glasanja za Hdz je slika i prilika iq budaletine koja glasa za to desno krilo udbe
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
2015-09-13
Eroo wrote:Šta kaže baba Mara, oćel kiša?
18 miliona doza do kraja 2023 veli baba Mara.
jel to onaj što je reko da će se kandidirat za precjednika, premijera, ministra pravosuđa i još pet stvari a na kraju se uhljebio u europarlamentu i drka kurac za 8 k eura plaće, vjerodostojan ko zločinačka?
Neka doza, bude i za tebe koja.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Šta kaže baba Mara, oćel kiša?
Samo da ne bude suše.
Eroo- Posts : 78951
2016-07-22
Izrael.dokazao da je cjepivo prevaraEroo wrote:Neka doza, bude i za tebe koja.mutava baštarda wrote:Eroo wrote:Šta kaže baba Mara, oćel kiša?
Samo da ne bude suše.
2015-09-13
kolakušić i bunjac, razjebali su ovu zavjeru kao beba zvečku
pernar je o tome priučao i prije ako se tko sjeća
pernar je o tome priučao i prije ako se tko sjeća
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ali dobro nije samo pravašija antivakserska ima i živi zid :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
marcellus wrote:jel to onaj što je reko da će se kandidirat za precjednika, premijera, ministra pravosuđa i još pet stvari a na kraju se uhljebio u europarlamentu i drka kurac za 8 k eura plaće, vjerodostojan ko zločinačka?
Učinkovitost cijepiva 95%
Učinkovitost pancete i luka 94,5%
Kolskušić trola kovid sektu...
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Similar topics
» NAKON 20 GODINA ISTRAŽIVANJA Muška kontracepcija na injekciju učinkovita je u 96 posto slučajeva
» Justin Bieber najeba - od cijepiva
» Republika Srpska će donirati cijepiva Federaciji BiH
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» I Kolakušić nacist?
» Justin Bieber najeba - od cijepiva
» Republika Srpska će donirati cijepiva Federaciji BiH
» U Hrvatsku konacno stize znatno vise doza cijepiva
» I Kolakušić nacist?
Page 1 of 1