Već napadaju Oreškovića a priori i bez veze, a on osim CV-a ima i još nešto
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Već napadaju Oreškovića a priori i bez veze, a on osim CV-a ima i još nešto
Nisu tebi svi na brojuSora wrote:A ne znam .Ero wrote:Ustvari, najskloniji su Maležanima i Kinezima.jastreb wrote:Slovenci su inače uvijek bili i danas su ,skloniji Srbima,nego Hrvatima.
PS: I viste, mna primjer, skloniji Srbima nego Hercegovcima. Stvar izbora, jelte...
To sto čine Hercegovci Hrvatima je Milijune puta gore i zlokobnije od onog sto su činili Srbi . A nisu nista .
Imam viziju da ce se Hrvatska radi tih hercegovačkih posezanja za RH zaoravo raspasti.,dezintegrirali ...
Uostalom . Ne prvi put . 1941. Je bilo tako ..
Jedino ce sada malo drukčije pucati po regijama ...:stare:
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora misli ako recimo u hrvatskoj neki ne vole hercegovce da onda vole muslimane...buahahaha...oni ih jos vise mrze nego hercegovce
2015-09-08
Nisu .vuksadinare wrote:Nisu tebi svi na brojuSora wrote:A ne znam .Ero wrote:Ustvari, najskloniji su Maležanima i Kinezima.jastreb wrote:Slovenci su inače uvijek bili i danas su ,skloniji Srbima,nego Hrvatima.
PS: I viste, mna primjer, skloniji Srbima nego Hercegovcima. Stvar izbora, jelte...
To sto čine Hercegovci Hrvatima je Milijune puta gore i zlokobnije od onog sto su činili Srbi . A nisu nista .
Imam viziju da ce se Hrvatska radi tih hercegovačkih posezanja za RH zaoravo raspasti.,dezintegrirali ...
Najbolje da ti covjek nacrta ,
Podijeli pa vladaj. Jesi čuo seljacino za tu izreku ?
Nego hebe se vama kojima nije do rvacke nego do penzije iz rvacke Kužim :kidd:
koja lovacka pricavuksadinare wrote:Drazen lalic proucavao navijacke grupe napose torcidu osamdesetih kao sociolog a u biti bio milicijski drueker sto se kasnije doznalo...i to ga prva ekipa torcide uhvatila u drukanju ondasnjoj miliciji...jedan od vodja prodao mu laznu dojavu samo njemu...da torcida za derbi sa zvezdom spremna zapalit 200 baklji i da su ih skrili u vranjicu na jednoj barci...nije proslo ni sat vremena milicija pretrazivala barke u vranjicu...od tad lalic nije smio medzu vodje torcide..mislim da je to bila 1990 godina
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ovaj put je Poljak njihov izbor...jastreb wrote:Slovenci su inače uvijek bili i danas su ,skloniji Srbima,nego Hrvatima.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
Mislis?debotoijusto wrote:koja lovacka pricavuksadinare wrote:Drazen lalic proucavao navijacke grupe napose torcidu osamdesetih kao sociolog a u biti bio milicijski drueker sto se kasnije doznalo...i to ga prva ekipa torcide uhvatila u drukanju ondasnjoj miliciji...jedan od vodja prodao mu laznu dojavu samo njemu...da torcida za derbi sa zvezdom spremna zapalit 200 baklji i da su ih skrili u vranjicu na jednoj barci...nije proslo ni sat vremena milicija pretrazivala barke u vranjicu...od tad lalic nije smio medzu vodje torcide..mislim da je to bila 1990 godina
2015-09-08
Ej mutavko ja sam ti bosanac po zeniSora wrote:Nisu .vuksadinare wrote:Nisu tebi svi na brojuSora wrote:A ne znam .Ero wrote:Ustvari, najskloniji su Maležanima i Kinezima.jastreb wrote:Slovenci su inače uvijek bili i danas su ,skloniji Srbima,nego Hrvatima.
Najbolje da ti covjek nacrta ,
Podijeli pa vladaj. Jesi čuo seljacino za tu izreku ?
Nego hebe se vama kojima nije do rvacke nego do penzije iz rvacke Kužim :kidd:
2015-09-08
Budimo realni.
Orešković ne poznaje ni hrvatsko društvo,ni mentalitet,ni ekonomiju,ni politiku.
Politiku ne samo hrvatsku,nego uopće.
Orešković ne poznaje ni hrvatsko društvo,ni mentalitet,ni ekonomiju,ni politiku.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znas sto je rekao danas branko borkovic...'pustitr covjeka na miru,pa sto ako je neiskusan,i mi o neiskusni krenuli u rat pa dobili....a navodno iskusni politicari doveli hrvatsku u lose stanje...'...dnevno.hrjastreb wrote:Budimo realni.
2015-09-08
Vrijeme je dati iskusnima šansu opet, evo Zoka je završio pučkuškolski mandat, više nije gušter u tom poslu
2014-04-15
Pa i Srbi su neiskusni krenuli u rat.vuksadinare wrote:Znas sto je rekao danas branko borkovic...'pustitr covjeka na miru,pa sto ako je neiskusan,i mi o neiskusni krenuli u rat pa dobili....a navodno iskusni politicari doveli hrvatsku u lose stanje...'...dnevno.hrjastreb wrote:Budimo realni.
Gdje su oni imali borbenog iskustva?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Da, taman se uhodao i krenulo ga i???? Pojacan Cacicem i Pusickom, Marasom i Kotromanovicem ili nesudjenim iliti propalim poljoprivrednim apotekarom i zenom mu, inteligencije kisne gliste. Uh jbo te......Bauk HAjdas-Doncic i Dinamitas... HAhahahaaaaaaaa da je vic bilo bi da puknes od smijeha. ali nije.n_razbojnik wrote:Vrijeme je dati iskusnima šansu opet, evo Zoka je završio pučkuškolski mandat, više nije gušter u tom poslu
abraham-
2014-04-14
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ubosni se pojavila priča da je nešto troglavo bilo u posjeti Sloveniji. Znate li vi nešto o tome?
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Evo što birači misle o izboru Tihomira Oreškovića
» ''RASPUDIĆ PRIZNAO DA JE POGRIJEŠIO U ANALIZI IZBORA I OTKRIO NEŠTO ŠTO NAM JE PROMAKLO: ‘Dogodilo se nešto epohalno…’''
» skupilo se nešto ljudi, nešto prosvjeduju...
» U Kitzbühelu su bankari ucijenjivali Oreškovića
» Evo što birači misle o izboru Tihomira Oreškovića
Page 2 of 2