Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem
Page 1 of 1
Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem
Piotr Sadowy iz Varšave, funkcioner Poljskog mačevalačkog saveza na ljetovanju u okolini Splita odlučio je sa suprugom Katharynom i sinovima Wojtekom te Krzystofom nedjeljno prijepodne provesti u obilasku znamenitosti našrg grada.
Kao strastveni ljubitelj nogometa i poštovatelj Hajduka obišao je i Poljud, a htio se fotografirati u Hajdukovu tematskom parku.
- Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem - kazao je jednom našem sugrađaninu pokazujući korov u parku, srušene ograde oko spomenika i trake nalijepljene preko imena donatora.
https://slobodnadalmacija.hr/split/poljak-koji-je-dosao-u-posjet-splitu-ostao-zgrozen-stanjem-zapustenog-tematskog-parka-hajduka-na-poljudu-da-sam-ponio-svoj-mac-rijesio-bih-ovaj-problem-1110261
Kao strastveni ljubitelj nogometa i poštovatelj Hajduka obišao je i Poljud, a htio se fotografirati u Hajdukovu tematskom parku.
- Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem - kazao je jednom našem sugrađaninu pokazujući korov u parku, srušene ograde oko spomenika i trake nalijepljene preko imena donatora.
https://slobodnadalmacija.hr/split/poljak-koji-je-dosao-u-posjet-splitu-ostao-zgrozen-stanjem-zapustenog-tematskog-parka-hajduka-na-poljudu-da-sam-ponio-svoj-mac-rijesio-bih-ovaj-problem-1110261
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem
kad umrem umotajte me u bilo
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem
.poljak nije upucen da doli covjek najradije voli otvorit a poslije sistem sta bog da..mozda i pokosi korov
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Similar topics
» Sućuraj na Hvaru riješio problem - došla liječnica iz Makedonije
» Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
» Ministar sigurnosti bejha riješio problem terorizma - traži da skrate bradu na 1 centimetar
» Ovaj nije svoj
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
» Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
» Ministar sigurnosti bejha riješio problem terorizma - traži da skrate bradu na 1 centimetar
» Ovaj nije svoj
» Amerika ne želi izbjeglice: ‘Europa je sposobna sama riješiti ovaj problem’
Page 1 of 1