Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/josipovic-bandic-je-rijesio-problem-star-100-godina-i-zasluzio-pocasni-doktorat-foto-20190319
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
dakle po onom..tko ej zampio zampio je... ..ovaj covjek je pravi primjer ruka ruku mije...
2015-09-08
darth_vader-
2014-04-17
Re: Josipović:Bandić je riješio problem star 100 godina u zaslužio počasni doktorat
pazi malo..'mi smo na suprotnim politickim polovima ali..' je misao lignje..sa naglaskom na 'ali'...dakle prvedene boli me kiki da je i ujko ako mi je omogucio da zampam...dakle ujke su po njemu svi oni koji se ne slazu sa njegovim zampanjem u mutljavinom...nesto slicno ko i anka za-mrakaca paprikasjasambrend wrote:Cirkus država...
2015-09-08
toliko od 'ljevice'....zampamo,zamracujemo ali zelimo biti prvi koji ce prodavati 'moral' i vikati 'hdz lopovi'..'mi antifasisti svi ujke'...ali lovicu moramo skriti
2015-09-08
Jedino još Ero i Epi misle da postoje različite strane političkog spektra...
darth_vader-
2014-04-17
..i mamic bi mu bio ok da ga je podmazao....jest rekao bi..'je malo je nesto muljao ali treba ga nagraditi pocasnim predsjednikom hns-a'
2015-09-08
ucinio ej mnogo za promociju hrvatskog nogometavuksadinare wrote:..i mamic bi mu bio ok da ga je podmazao....jest rekao bi..'je malo je nesto muljao ali treba ga nagraditi pocasnim predsjednikom hns-a'
2015-09-08
Vrana vrani oci ne kopa.
..i jastrebjasambrend wrote:Jedino još Ero i Epi misle da postoje različite strane političkog spektra...
2015-09-08
2015-09-08
Milanu krenula škola samo tako...u tako kratkom razdoblju i vozačka za bagera i doktorat
cjeloživotno obrazovanje
cjeloživotno obrazovanje
2014-04-15
Autorska prava postoje svud u uređenim drzavamavuksadinare wrote:toliko od 'ljevice'....zampamo,zamracujemo ali zelimo biti prvi koji ce prodavati 'moral' i vikati 'hdz lopovi'..'mi antifasisti svi ujke'...ali lovicu moramo skriti
Nema veze s politikom
Nego ima s drzsvom koja stiti svoje ljude a ne samo uhljebe i lezilebovice iz braniteljske populacije
Pljuc
On je doktor za bageren_razbojnik wrote:Milanu krenula škola samo tako...u tako kratkom razdoblju i vozačka za bagera i doktorat
cjeloživotno obrazovanje
I uhljrbljivsnje Hercegovaca u Holdingu
Samo nek se preziva Maric
Stojić
Bulić
Odma dobije bager i kompjutor plus
Kakve veze ima zAMP sa praznim digitalnim medijima koji se uglavnom korite za software,bekap istog ili nesto sa cime Erha nema blage veze?
Guest- Guest
A ne znam
Valjda ovo
Valjda ovo
- 10 od 100 konzumenata glazbe online
u RH do nje dolazi legalno.
A gdje vi pripadate?
Antipiratska borba u RH+
antipiratska borba,a nije zabranjeno u RH duvnluadanje sa npr.Piratbeja hrpe i tone filmova,softwarea..nesh ti borbe ...
Guest- Guest
Neki glazbenici zive od tog
Ma,nemam nish protiv,ali ili se stiti svacije autorsko pravo ili nicije..u RH je pola pola..jebes strane autore,domaci su zasticeni..
U svabiji je primjer zabranjeno i obicno streamanje recimo teveprograma..
U svabiji je primjer zabranjeno i obicno streamanje recimo teveprograma..
Guest- Guest
a jebo te konj parip... pa lovi pirate i one koji rade nelegalne radnje a ne stavljaj namet svima koji sa tim pizdarijama nemaju veze... ti si evidentan slučaj komunjarsko boljševičkog šljama kojeg bezuvjetno treba eliminirati prije svega iz javnog diskursa a onda i iz društva u cjeliniSora wrote:A ne znam
Valjda ovo
- 10 od 100 konzumenata glazbe online
u RH do nje dolazi legalno.
A gdje vi pripadate?
Antipiratska borba u RH+
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Draganu Čoviću u Zagrebu dodijeljen počasni doktorat
» Igoru Mandiću počasni doktorat Sveučilišta na Rijeci
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem
» Igoru Mandiću počasni doktorat Sveučilišta na Rijeci
» Predsjednica primila počasni doktorat te održala predavanje na Sveučilištu Matej Bel
» Puljak pozvao rektora Borasa da oduzme počasni doktorat Draganu Čoviću
» Da sam ponio svoj mač riješio bih ovaj problem
Page 1 of 2