hapsi se, pao i ravnatelj HRT-a
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: hapsi se, pao i ravnatelj HRT-a
Kome nama? Meni je samo uzimao. Novac i živce. Ti si mu sigurno kumek ili rodijak :p :DŠandor Winnetou wrote:drug je mile mnogo krao ali je i nama dao, ovi danas mnogo kradu al nama ne dadu!Ra wrote:
Nitko mu ne bi zamjerio to 'ponekad'. Problem je što je bilo stalno i trajalo je desetljeća.
Bome, to vrijeme trajanja lopovluka, to je fenomen kojem se ne mogu načuditi. Kakvo društvo smo mi, za ne povjerovati
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
Ma to ti je stara narodna o poštenom titu, ja sam samo druga Milu ubacio umjesto titeka :)Ra wrote:Kome nama? Meni je samo uzimao. Novac i živce. Ti si mu sigurno kumek ili rodijak :p :DŠandor Winnetou wrote:drug je mile mnogo krao ali je i nama dao, ovi danas mnogo kradu al nama ne dadu!Ra wrote:
Nitko mu ne bi zamjerio to 'ponekad'. Problem je što je bilo stalno i trajalo je desetljeća.
Bome, to vrijeme trajanja lopovluka, to je fenomen kojem se ne mogu načuditi. Kakvo društvo smo mi, za ne povjerovati
Vidim. Kradeš Titi i daješ Milanu. Nemere to tako :)Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je stara narodna o poštenom titu, ja sam samo druga Milu ubacio umjesto titeka :)Ra wrote:Kome nama? Meni je samo uzimao. Novac i živce. Ti si mu sigurno kumek ili rodijak :p :DŠandor Winnetou wrote:drug je mile mnogo krao ali je i nama dao, ovi danas mnogo kradu al nama ne dadu!Ra wrote:
2020-06-01
Tanko bi oni kakili da im ja dajem a da sami ne uzimaju koliko im i treba i ne trebaRa wrote:Vidim. Kradeš Titi i daješ Milanu. Nemere to tako :)Šandor Winnetou wrote:Ma to ti je stara narodna o poštenom titu, ja sam samo druga Milu ubacio umjesto titeka :)Ra wrote:Kome nama? Meni je samo uzimao. Novac i živce. Ti si mu sigurno kumek ili rodijak :p :DŠandor Winnetou wrote:drug je mile mnogo krao ali je i nama dao, ovi danas mnogo kradu al nama ne dadu!Ra wrote:
Hahaha ovo je jednom rekla moja sestra kad je komentirala svog muža: Znaš, on stvarno nije škrt. Da je obrnuta situacija, bome tanko bi on srao.Šandor Winnetou wrote:
Tanko bi oni kakili da im ja dajem a da sami ne uzimaju koliko im i treba i ne treba
2020-06-01
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hapsi se Trumpa
» Spaljeni ravnatelj
» Hitlery hapsi političke protivnike po americi
» 'Antife'u akciji uhićeni nakon kupanja u fontani na britancu u ZG
» Ravnatelj SOA-e: Bio sam uvjeren da OSA-om dobro surađujemo
» Spaljeni ravnatelj
» Hitlery hapsi političke protivnike po americi
» 'Antife'u akciji uhićeni nakon kupanja u fontani na britancu u ZG