hapsi se, pao i ravnatelj HRT-a
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: hapsi se, pao i ravnatelj HRT-a
Pa ne budi sad tako zlobna A kako je jadna mogla znati da će Mile tako brzo zakovrnut papcima?Noor wrote:jadna bakica opala u nesvijest
a dok je drpala lovu, ništ joj nije bilo
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
zamisli ti pohlepe.. 80ak godina, umjesto da uživa u mirovini i gušta, ona krade kao da će joj trebati pare za podmićivanje sotone u paklu na drugom svijetu..Noor wrote:jadna bakica opala u nesvijest
a ovaj as Bandić da ga nije strefilo srce od kombinacije plavuše, jebačine, viagre i kokaina(pekao fileke i cijeli dan pio vodu hahaha), vjerojatno bi nakon izbora bio u bjegu za Poganu Vlaku..
usput čitam po internetu da se bandić na nekoj pijanci požalio da ima 200 milijuna kuna koje je "stekao", a da ih nema gdje potrošiti jer ga se prati :D :D
a glavno da su nas ludi vuk i ero, uvjeravali da se on budi rano ujutro i da "ide delati", kada sam ja rekao da se budi rano ujutro da može više ukrasti , onda je bilo "neuspješan si, mrziš sve hrvatsko itd"..
:D
AssadNaPodmornici- Posts : 22267
2018-06-14
Ono u jugi su krali da razjebu državu iznutra a sad kradu jer su oni to zaslužili rastakanjem bivše države iznutra!Noor wrote:e, al nisu prije bili takvi, to samo sadŠandor Winnetou wrote:Grob te hebo, sve bivše komunjare i njihova deca
Mislim da se radi o podmetanjima, svi ce biti pusteni uz odstetu.
U RH nema mita niti korupcije.
dijagram-
2015-08-09
Uvijek mi je bilo sumnjivo to ogovaranje da se kurva s tom plavušom, kupuje joj skupe krpice, torbe i sve tako nešto.AssadNaPodmornici wrote:zamisli ti pohlepe.. 80ak godina, umjesto da uživa u mirovini i gušta, ona krade kao da će joj trebati pare za podmićivanje sotone u paklu na drugom svijetu..Noor wrote:jadna bakica opala u nesvijest
a ovaj as Bandić da ga nije strefilo srce od kombinacije plavuše, jebačine, viagre i kokaina(pekao fileke i cijeli dan pio vodu hahaha), vjerojatno bi nakon izbora bio u bjegu za Poganu Vlaku..
usput čitam po internetu da se bandić na nekoj pijanci požalio da ima 200 milijuna kuna koje je "stekao", a da ih nema gdje potrošiti jer ga se prati :D :D
a glavno da su nas ludi vuk i ero, uvjeravali da se on budi rano ujutro i da "ide delati", kada sam ja rekao da se budi rano ujutro da može više ukrasti , onda je bilo "neuspješan si, mrziš sve hrvatsko itd"..
Ne bi on nikad. On je bio pobožan domaćinski tip, ali je morao nekako trošiti te milijune dok ga stoka prati... da se ne pokvare.
Ra- Posts : 2324
2020-06-01
svatko je ponekad baja, ili ima svoga bajuRa wrote:Uvijek mi je bilo sumnjivo to ogovaranje da se kurva s tom plavušom, kupuje joj skupe krpice, torbe i sve tako nešto.AssadNaPodmornici wrote:zamisli ti pohlepe.. 80ak godina, umjesto da uživa u mirovini i gušta, ona krade kao da će joj trebati pare za podmićivanje sotone u paklu na drugom svijetu..Noor wrote:jadna bakica opala u nesvijest
Ne bi on nikad. On je bio pobožan domaćinski tip, ali je morao nekako trošiti te milijune dok ga stoka prati... da se ne pokvare.
sitting_bull-
2015-09-28
Nitko mu ne bi zamjerio to 'ponekad'. Problem je što je bilo stalno i trajalo je desetljeća.sitting_bull wrote:svatko je ponekad baja, ili ima svoga bajuRa wrote:Uvijek mi je bilo sumnjivo to ogovaranje da se kurva s tom plavušom, kupuje joj skupe krpice, torbe i sve tako nešto.AssadNaPodmornici wrote:zamisli ti pohlepe.. 80ak godina, umjesto da uživa u mirovini i gušta, ona krade kao da će joj trebati pare za podmićivanje sotone u paklu na drugom svijetu..Noor wrote:jadna bakica opala u nesvijest
Bome, to vrijeme trajanja lopovluka, to je fenomen kojem se ne mogu načuditi. Kakvo društvo smo mi, za ne povjerovati
2020-06-01
drug je mile mnogo krao ali je i nama dao, ovi danas mnogo kradu al nama ne dadu!Ra wrote:Nitko mu ne bi zamjerio to 'ponekad'. Problem je što je bilo stalno i trajalo je desetljeća.sitting_bull wrote:svatko je ponekad baja, ili ima svoga bajuRa wrote:Uvijek mi je bilo sumnjivo to ogovaranje da se kurva s tom plavušom, kupuje joj skupe krpice, torbe i sve tako nešto.AssadNaPodmornici wrote:zamisli ti pohlepe.. 80ak godina, umjesto da uživa u mirovini i gušta, ona krade kao da će joj trebati pare za podmićivanje sotone u paklu na drugom svijetu..Noor wrote:jadna bakica opala u nesvijest
Bome, to vrijeme trajanja lopovluka, to je fenomen kojem se ne mogu načuditi. Kakvo društvo smo mi, za ne povjerovati
dijagram wrote:Mislim da se radi o podmetanjima, svi ce biti pusteni uz odstetu.
Ja uopće ne dvojim da će biti tako.
darth_vader-
2014-04-17
Petek: Ako se ne krene na veće igrače, ovo će ispasti tek slaba pokazna vježba
Renato Petek, zastupnik u Gradskoj skupštini Grada Zagreba, smatra da je ovo tek pokazna vježba, tema od dan-dva. Dodaje i da su za sve ovo znali HDZ i ostali dok je Bandić bio živ, a sada kad ga nema, nad pijunima i nebitnim Bandićevim suradnicima dokazuje se borba protiv korupcije.Očekuje da ovo neće stati samo na njima te ističe da će početi vjerovati u hrvatsko pravosuđe tek kada se krene na veće igrače.
"Zanimljiv je fenomen da je dio javnosti branio Bandića tijekom godina iako su znali što radi, ali mislim da to nije nešto posebno mistično. Očito su ga branili oni koji su od njega imali koristi, a takvih je bilo puno jer je on upravljao ogromnim sustavom te je imao resurse kojima je 'zahvaljivao' ljudima na pružanju javne podrške - dodjelom stana, donacijama, zapošljavanjem, direktnim i indirektnim pomaganjem. Stvorio je ogroman broj ljudi koji su smatrali da su nešto dobili od njega iako je Bandić isključivo raspolagao novcem svih nas.
Tek kad je Bandić umro, pošto njega više nema, očito se sada ide prema njegovim suradnicima. Po meni, to je još uvijek nedovoljno za neki aplauz pravnoj državi jer se radi o pijunima, njegovim suradnicima koji su sudjelovali, ako to bude dokazano, u nečasnim radnjama, ali i u nekim malim, nebitnim aferama. Nitko još nije dotaknuo pitanje nekih ključnih igrača koji su Bandića držali u šaci. Te poduzetnike, suradnike i takve prijatelje još nitko ne dira i to su tek glavne, velike afere za koje ja očekujem da budu aktualizirane uhićenjem, a potom i pravosudnim procesima u nekakvom kraku 16, 26 ili 66.
U suprotnom, ovo je slabašna pokazna vježba koja je nastupila prekasno. Mi smo na Advent ukazivali prije više od dvije i pol godine, o tome se raspravljalo na Skupštini, tada to Bandićeva stranka i HDZ nisu htjeli podržati. Dakle, da se osudi način na koji se organizirao Advent kao neprihvatljiv te da se podnese financijski izvještaj i pravna podloga temeljem koje se radilo kako se radilo. Mi smo već tada raspolagali istim informacijama kojima se raspolaže i danas, osim što je USKOK to morao i dokazati.
Tada su to znali i zastupnici HDZ-a i Jelena Pavičić Vukičević i Ana Stojić-Deban i Ana Stavljenić Rukavina. Nikada nitko u ovoj zemlji nije bio uhićen dok je trebao HDZ-u i dok je HDZ bio na vlasti. Sada kada Bandićeva stranka više ne može nikako koristiti HDZ-u ni u čemu, sada se mali pijuni, manje važni ljudi, uhićuju i nad njima se dokazuje borba protiv korupcije. Gdje su oni, ne kojima je Bandić upravljao, nego koji su upravljali njime? To su ključni igrači, a takvih ima jako puno i koji su odrađivali ogromne poslove. Mi tu pričamo o nekim sitnim poslovima, Adventu i sl., ali gdje su žičara ili pročistač voda, gdje se radi o stotinama milijuna kuna? Tek tada ću osobno vjerovati, ali vjerujem i građani, u pravnu državu. Naravno, tek kad pravosuđe odradi svoj dio posla, jer ovo je pijesak u oči, tema od dan-dva... Tek kada se ovakve akcije počnu provoditi nad aktualnim obnašateljima vlasti, a ne kad oni odu s vlasti", zaključuje Petek.
vili40-
2015-08-02
pojednostavljeno onim krupnim ribama vjerojatno neće staviti sol na rep.Tu se radi sa nekim sitnišem a izvučene su milijarde.
vili40-
2015-08-02
Sad je i zadnjoj budali jasno: Zagrebom je 20 godina vladao teški kriminalac
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-je-i-zadnjoj-budali-jasno-bandic-je-lopov-nad-lopovima/2287664.aspx
https://www.index.hr/vijesti/clanak/sad-je-i-zadnjoj-budali-jasno-bandic-je-lopov-nad-lopovima/2287664.aspx
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:Sad je i zadnjoj budali jasno: Zagrebom je 20 godina vladao teški kriminalac
a zašto? Pa jer je bio komunist. Bio je SDP, i protiv HDZ-a, ljudi su ga birali da ne dođe lopovski HDZ na vlast. Isto kao što su u istri 30 godina birali IDS da ne dođe lopovski HDZ na vlast i sve ne pokrade. Pa im je IDS sve pokrao.
Nije kriv Bandić zato šta je lopov, krivo je pravosuđe zato što pušta lopove.marcellus wrote:vili40 wrote:Sad je i zadnjoj budali jasno: Zagrebom je 20 godina vladao teški kriminalac
a zašto? Pa jer je bio komunist. Bio je SDP, i protiv HDZ-a, ljudi su ga birali da ne dođe lopovski HDZ na vlast. Isto kao što su u istri 30 godina birali IDS da ne dođe lopovski HDZ na vlast i sve ne pokrade. Pa im je IDS sve pokrao.
bio je prije svega namazan svim mastima i surađivao u dobroj vjeri sa svima sebi bliskima pa tako i sa HDZ-om.Jebeš partije i ideologiju kad je u pitanju moć i novac.marcellus wrote:vili40 wrote:Sad je i zadnjoj budali jasno: Zagrebom je 20 godina vladao teški kriminalac
vili40-
2015-08-02
pa i pravosuđe je uglavnom umreženo s likovima koji su zanat izučili u jugi.mutava baštarda wrote:Nije kriv Bandić zato šta je lopov, krivo je pravosuđe zato što pušta lopove.marcellus wrote:vili40 wrote:Sad je i zadnjoj budali jasno: Zagrebom je 20 godina vladao teški kriminalac
u dobru i u zlu.RayMabus wrote:
što novac i moć spoje, samo smrt može rastaviti.
sitting_bull-
2015-09-28
marcellus wrote:vili40 wrote:Sad je i zadnjoj budali jasno: Zagrebom je 20 godina vladao teški kriminalac
Mogel bi se film snimiti.
"Once upon a time in Peshchenitza".
Guest- Guest
Kome nama? Meni je samo uzimao. Novac i živce. Ti si mu sigurno kumek ili rodijak :p :DŠandor Winnetou wrote:drug je mile mnogo krao ali je i nama dao, ovi danas mnogo kradu al nama ne dadu!Ra wrote:
Nitko mu ne bi zamjerio to 'ponekad'. Problem je što je bilo stalno i trajalo je desetljeća.
2020-06-01
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Hapsi se Trumpa
» Spaljeni ravnatelj
» Hitlery hapsi političke protivnike po americi
» 'Antife'u akciji uhićeni nakon kupanja u fontani na britancu u ZG
» Ravnatelj SOA-e: Bio sam uvjeren da OSA-om dobro surađujemo
» Spaljeni ravnatelj
» Hitlery hapsi političke protivnike po americi
» 'Antife'u akciji uhićeni nakon kupanja u fontani na britancu u ZG