Mandatar slučajno već pred 2 mjeseca kupio stan u Zagrebu.
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Mandatar slučajno već pred 2 mjeseca kupio stan u Zagrebu.
Yehudi wrote:marcellus wrote:i krenuše pljuckati po čovjeku koji je vodio financije međunarodne korporacije koja okreće više love od našeg državnog proračuna...vili40 wrote:zamisli katastrofe,mandatar nam ne govori tečno hrvatski,nije plivao u političkim vodama sa domaćim krokodilima,kupio svojim novcima stan i to namjerno hahaha da nekome naudi i što on sad zna kad još nije doživio kako je to kad ti u tom stanu pukne cijev.
A siguran sam da ni sa transportera ne može skočiti na glavu.
On sam vodio financije te korporacije?
Strašno je kako se to jednostavno izgovori bez trepniti.
da, on je bio na čelu financijskog sektora korporacije
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Znaci zna kako se peglaju bilance.
2014-12-30
željeli smo u EU,želimo biti dio zapadnog svijeta,prizivali smo bolju Vladu pa makar u njoj sjedili stranci itd.i sad nam taj "kanađanin" sumnjiv jer je u tom svijetu kud težimo uspješan i radin.Eto,ne govori skroz hrvatski pa je odmah mućak,pa nismo do jučer ni znali za njega i bezbradica pita kad je taj izašao iz zatvora. Dal se glasalo za mandatara ili za stranke koje se naknadno moraju dogovoriti o mandataru?Veli Zoki da to nije legitimno,jebo ga škola i pravo koje je završio.Sve je bilo ok dok se ništa nije ni pokušavalo da izađemo iz sranja u kojem smo,sad panika.Ljudi su za stvarne promjene pa su spremni da se pokuša i na ovaj način pa ako neće ići,bar se probalo.Najbolje da bude sve po starom i da se ništa ne pokuša napraviti.tre911 wrote:Japanac je bio na strani sila osovine i automatski je time nepodoban i diskreditiran i fašista i svašta neštovili40 wrote:hahahah,kako se sad kopa na sve strane,25 sati na dan.Da nam je mandatar i Japanac,ni njega ne bi štedjeli i nešto mu pronašli a ako ne bi pronašli bi podmetnuli ili izmislili.
vili40-
2015-08-02
Ti ne voliti Rvacka ti jesi loša građevina :D
Daj Boze sto prije, pa da ove komunjarske stetocine crknu od muke i nestanu sa politicke scene Hrvatske.Antif_No1 wrote:
Pričekajte samo kako se polako vraćaju ovlasti predsjenika republike,Orešković će biti obični birokrat,štreber koji ima domaću zadaću srediti financije a Kolinda će lagano zadobivati sve veću političku moć.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
2014-04-14
E da je više firmi kao Pliva. Plaće veće od prosjeka , redovne, nikad kasnile.v_vlado wrote:Pliva je čisto hrvatsko preduzeće hrvatskih korijena koje je zločinačka predala američkoj grupaciji i gle čuda njihov menađer židovskog porijekla postaje hrvatski premijer dok predsjednica čisti američki kadar sa boljim poznavanjem jezika.........
Monsato, dobro došao u Hrvatsku.....
I Pliva gradi nove pogone i u Hrvatskoj.
Trinity-
2014-04-17
U gulag sa Oreškovićem, čitam ono govno puhovskoh, petrinu,pusićku...brale taj samo što nije završio na golom svega mi.abraham wrote:Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
Guest- Guest
I sam sam pogledao i covjek mora imati stvarno jak zeludac da svari ovoliki jad i bijeda. Cemu se oni nadaju u slucaju ponovnih izbora. Spaljuju mostove za sobom. Jako glupo i degutantno.tre911 wrote:U gulag sa Oreškovićem, čitam ono govno puhovskoh, petrinu,pusićku...brale taj samo što nije završio na golom svega mi.abraham wrote:Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
abraham-
2014-04-14
ti se sad čude ko ekipa koja je napravila drveni top i ispalila iz njega.Kad se sve razletjelo,veli jedan pogle što je top učinio tu a sad možeš mislit što je napravio tamo kud smo naciljali.tre911 wrote:U gulag sa Oreškovićem, čitam ono govno puhovskoh, petrinu,pusićku...brale taj samo što nije završio na golom svega mi.abraham wrote:Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
vili40-
2015-08-02
Dobar. Nikad cuo do sada, dobar.. Muhahahahhaaaaavili40 wrote:ti se sad čude ko ekipa koja je napravila drveni top i ispalila iz njega.Kad se sve razletjelo,veli jedan pogle što je top učinio tu a sad možeš mislit što je napravio tamo kud smo naciljali.tre911 wrote:U gulag sa Oreškovićem, čitam ono govno puhovskoh, petrinu,pusićku...brale taj samo što nije završio na golom svega mi.abraham wrote:Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
abraham-
2014-04-14
Možda ovomeabraham wrote:I sam sam pogledao i covjek mora imati stvarno jak zeludac da svari ovoliki jad i bijeda. Cemu se oni nadaju u slucaju ponovnih izbora. Spaljuju mostove za sobom. Jako glupo i degutantno.tre911 wrote:U gulag sa Oreškovićem, čitam ono govno puhovskoh, petrinu,pusićku...brale taj samo što nije završio na golom svega mi.abraham wrote:Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
ZVONIMIR HODAK: Evo zašto Milanović i Pusićka odjednom žele nove izbore! | Dnevno.hr
“Milanović ima tri bitna razloga zbog kojih bi mu odgovaralo ponavljanje izbora. To je prije svega tvrtka APIS IT koja kontrolira sve izbore, i rezultate istih tehnološki. Nadalje, tu je Hrvatska radio televizija koja se pretvorila u javni servis, ali javni servis hrvatske ljevice. Ujedno, treba spomenuti i Državno izborno povjerenstvo čijeg je čelnika imenovao SDP”, nabraja Hodak te dodaje pozivajući se na čuvenu Staljinovu da je u izbornoj utrci veoma važno tko broji glasove.................
Guest- Guest
Dobra, nisam je dugo čuo i prilično dobro pristaje uz ekipu oko milančeta. No zanimljivo je da umjesto da se počnu pregupirati i počnu tražiti odgovore unutar stranke zašto su popušili unatoč medijskoj kontroli oni i dalje ne priznavaju rezultate izbora i pokušavaju ih opstruirati na sve moguće i nemoguće načine. Ko zna možda u očaju i posegnu za državnim udarom a to bi im bilo zadnje za vijeke vijekova. Pitanje je samo koliko toga imaju za izgubiti kad krenu istrage pa shodno tome mogu ići ovako drastično ako zaključe da nemaju što izgubiti.vili40 wrote:ti se sad čude ko ekipa koja je napravila drveni top i ispalila iz njega.Kad se sve razletjelo,veli jedan pogle što je top učinio tu a sad možeš mislit što je napravio tamo kud smo naciljali.tre911 wrote:U gulag sa Oreškovićem, čitam ono govno puhovskoh, petrinu,pusićku...brale taj samo što nije završio na golom svega mi.abraham wrote:Sve ce ti rvat oprostiti osim uspjeha.
Guest- Guest
marcellus wrote:jednostavno. Prvi stan je zaradio tata. Ušao s puškom u židovski stan i rekao to je sad moje. Preostala četiri su on i žena kupili od plaće na vakultetu. A onda je svizac...
sin socijalističkog kulaka u tančine pozna kako to funkcionira!!!
sitting_bull-
2015-09-28
šiting je još tu što znači da SDP smišlja neku podlost pa su mu produžili plaćanje za još neko određeno vrijeme
Guest- Guest
tre911 wrote:Dobra, nisam je dugo čuo i prilično dobro pristaje uz ekipu oko milančeta. No zanimljivo je da umjesto da se počnu pregupirati i počnu tražiti odgovore unutar stranke zašto su popušili unatoč medijskoj kontroli oni i dalje ne priznavaju rezultate izbora i pokušavaju ih opstruirati na sve moguće i nemoguće načine. Ko zna možda u očaju i posegnu za državnim udarom a to bi im bilo zadnje za vijeke vijekova. Pitanje je samo koliko toga imaju za izgubiti kad krenu istrage pa shodno tome mogu ići ovako drastično ako zaključe da nemaju što izgubiti.
vama u hdz-u je normalno kako je sanader postao predsjednik hdz-a.
normalno vam je kako je karamarko postao predsjednik hdz-a.
normalno vam je kako je orešković postao mandatar.
normalnim ljudima nije normalno...
sitting_bull-
2015-09-28
tre911 wrote:šiting je još tu što znači da SDP smišlja neku podlost pa su mu produžili plaćanje za još neko određeno vrijeme
šiting ti se druži sa ženskom familijom dok si ti na forumu...
sitting_bull-
2015-09-28
Ma naravno, trebamo se ugledati na tita i partiju kao vi ili na milabnovića kojemu se niko nije ni usudio suprotstaviti na izborima za predsjednika akoji je došao na vlast po navodnoj preporuci druga mRačana, idi bre begaj i liječi se ako ima imalo nade za tebe.sitting_bull wrote:tre911 wrote:Dobra, nisam je dugo čuo i prilično dobro pristaje uz ekipu oko milančeta. No zanimljivo je da umjesto da se počnu pregupirati i počnu tražiti odgovore unutar stranke zašto su popušili unatoč medijskoj kontroli oni i dalje ne priznavaju rezultate izbora i pokušavaju ih opstruirati na sve moguće i nemoguće načine. Ko zna možda u očaju i posegnu za državnim udarom a to bi im bilo zadnje za vijeke vijekova. Pitanje je samo koliko toga imaju za izgubiti kad krenu istrage pa shodno tome mogu ići ovako drastično ako zaključe da nemaju što izgubiti.
vama u hdz-u je normalno kako je sanader postao predsjednik hdz-a.
normalno vam je kako je karamarko postao predsjednik hdz-a.
normalno vam je kako je orešković postao mandatar.
normalnim ljudima nije normalno...
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma naravno, trebamo se ugledati na tita i partiju kao vi ili na milabnovića kojemu se niko nije ni usudio suprotstaviti na izborima za predsjednika akoji je došao na vlast po navodnoj preporuci druga mRačana, idi bre begaj i liječi se ako ima imalo nade za tebe.
kaj još čekaš na red kod doktora petrova?
sad ste puni sebe, jer ste uspjeli sa još jednom prijevarom, ali ne zaboravi: nema savršenog zločina!
sitting_bull-
2015-09-28
to je sve normalno... nije normalno da postoji sdp u hrvatskoj, ko što nije normalno da pravo na javno političko i opće društveno djelovanje imaju oni koji se nikad nisu odrekli komunističkog nasljeđa i raskrstili sa komunjarskim mentalnim sklopom....
2015-08-08
I ti se družiš i pišeš a ja sam valjda u pm sa kompom i ne družim se :DDD koji retard ali naviklo se od tebe da moraš izisti svoja govna pa tako i sad.sitting_bull wrote:tre911 wrote:šiting je još tu što znači da SDP smišlja neku podlost pa su mu produžili plaćanje za još neko određeno vrijeme
šiting ti se druži sa ženskom familijom dok si ti na forumu...
Dobar tek budalo
Guest- Guest
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» I2b Nosicka "slučajno" kupila stan kraj jebača Vase
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» ''HDZ-ov direktor APN-a kupio povlašteni stan od APN-a: "Sram me koliko nemam"''
» Opit ću se ko majka danas : Tri ubijena nožem u Njemačkoj tri mjeseca pred izbore
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» ''HDZ-ov direktor APN-a kupio povlašteni stan od APN-a: "Sram me koliko nemam"''
» Opit ću se ko majka danas : Tri ubijena nožem u Njemačkoj tri mjeseca pred izbore
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
Page 3 of 5