Mandatar slučajno već pred 2 mjeseca kupio stan u Zagrebu.
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Mandatar slučajno već pred 2 mjeseca kupio stan u Zagrebu.
NOVI DOM MANDATARA OREŠKOVIĆA
Uređuje mu se stan od 300 kvadrata u samom centru Zagreba, uskoro slijedi useljenjeTihomir Orešković bi se uskoro s obitelji trebao preseliti u 300 kvadrata veliki stan u Teslinoj ulici, koji se zadnja dva mjeseca renovira.
http://www.jutarnji.hr/foto--novi-dom-mandatara-oreskovica-ureduje-mu-se-stan-od-300-kvadrata-u-samom-centru-zagreba--uskoro-slijedi-useljenje/1485423/
Guest- Guest
Re: Mandatar slučajno već pred 2 mjeseca kupio stan u Zagrebu.
Perfektan tajming, ma do u dan... :) Jel ima tko slike Karamarka iz Norvala ljetos, mozda naletimo na Oreskovica?
Guest- Guest
Nista nije slucajno. Karamarko tj adz tvrdi da su kontaktirali prije dva mjeseac i da mu je ponudjeno mjesto ministra financija. Prije dva mjeseca je izgledalo da je adz apsolutni pobjednik izbora. Prije dva mjeseca je Oreskovic imao lovu da kupi stan. Nista cudno ili nenormalno. Oreskovic je na kraju krajeva rodjeni zagrepcanin. Mene brine samo kredit. Oli je digao u francima, eurima ili kunama. Hahahahahahaha Jutarnji bi mogao , onako , ravnotese radi , poslikati stanove bivseg predsjednika koji dana nije bio vani i nikada radio nesto korisno tj nesto izvan drzavne sise.
2014-04-14
abraham wrote:Nista nije slucajno. Karamarko tj adz tvrdi da su kontaktirali prije dva mjeseac i da mu je ponudjeno mjesto ministra financija. Prije dva mjeseca je izgledalo da je adz apsolutni pobjednik izbora. Prije dva mjeseca je Oreskovic imao lovu da kupi stan. Nista cudno ili nenormalno. Oreskovic je na kraju krajeva rodjeni zagrepcanin. Mene brine samo kredit. Oli je digao u francima, eurima ili kunama. Hahahahahahaha Jutarnji bi mogao , onako , ravnotese radi , poslikati stanove bivseg predsjednika koji dana nije bio vani i nikada radio nesto korisno tj nesto izvan drzavne sise.
kakav kredit, on je bio na položaju na kojem plaća zacijelo nije manja od tridesetak tisuća eura, mjesečno. Mislim da sam malo i rekao.
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
ali me zanima odakle HNS-u lova za stan ispod njegovog
Salim se.marcellus wrote:abraham wrote:Nista nije slucajno. Karamarko tj adz tvrdi da su kontaktirali prije dva mjeseac i da mu je ponudjeno mjesto ministra financija. Prije dva mjeseca je izgledalo da je adz apsolutni pobjednik izbora. Prije dva mjeseca je Oreskovic imao lovu da kupi stan. Nista cudno ili nenormalno. Oreskovic je na kraju krajeva rodjeni zagrepcanin. Mene brine samo kredit. Oli je digao u francima, eurima ili kunama. Hahahahahahaha Jutarnji bi mogao , onako , ravnotese radi , poslikati stanove bivseg predsjednika koji dana nije bio vani i nikada radio nesto korisno tj nesto izvan drzavne sise.
kakav kredit, on je bio na položaju na kojem plaća zacijelo nije manja od tridesetak tisuća eura, mjesečno. Mislim da sam malo i rekao.
abraham-
2014-04-14
Nogometni savez ili stranka?marcellus wrote:ali me zanima odakle HNS-u lova za stan ispod njegovog
abraham-
2014-04-14
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Mene jos uvijak zanima kako je Josipovic dosao do svojih nekratnina. Cijeli zivot na drzavnoj sisi, komunist, ljubitelj zivotinja i bla, bla, bla....... To se uvijek nekako zamracilo.
2014-04-14
jednostavno. Prvi stan je zaradio tata. Ušao s puškom u židovski stan i rekao to je sad moje. Preostala četiri su on i žena kupili od plaće na vakultetu. A onda je svizac...
hahahah,kako se sad kopa na sve strane,25 sati na dan.Da nam je mandatar i Japanac,ni njega ne bi štedjeli i nešto mu pronašli a ako ne bi pronašli bi podmetnuli ili izmislili.
vili40-
2015-08-02
Znam. Koliko se sjecam i sami ste pisali o svemu. Problem je nedostatk reakcije. Ljudi su totalno ispranog mozga. Ono kila i dvije marke i nije daleko od istine. Bolesno ili u njamanju ruku perverzno je da jos uvijek pali da je dovoljno reci da je drug dobar komunist, socijalist i dobar drug i svi su grijesi oprani kao da te Ivan svojerucno okupao u svetoj rijeci. Sve to naravno dok si koristan i bezopasan.
2014-04-14
zamisli katastrofe,mandatar nam ne govori tečno hrvatski,nije plivao u političkim vodama sa domaćim krokodilima,kupio svojim novcima stan i to namjerno hahaha da nekome naudi i što on sad zna kad još nije doživio kako je to kad ti u tom stanu pukne cijev.
A siguran sam da ni sa transportera ne može skočiti na glavu.
vili40-
2015-08-02
Moze ali bi se vjerojatno ozlijedio. Takovi su dijasporci, neki krhki, glupi, nesposobni i sl. Jos hoce i da glasaju a ne placaju porez. Koje jebano zlo. Bilo kako bilo da su valjali ostali bi doma i uclanili se u neku od mafija. Muhahahahhaha Kila mozga..vili40 wrote:zamisli katastrofe,mandatar nam ne govori tečno hrvatski,nije plivao u političkim vodama sa domaćim krokodilima,kupio svojim novcima stan i to namjerno hahaha da nekome naudi i što on sad zna kad još nije doživio kako je to kad ti u tom stanu pukne cijev.
abraham-
2014-04-14
Koji kiki je i ovaj isao u Kanadu ili roditelji mu.Mogli su svi na vilozofski gjde ja na vlasti jos uvijek kadar iz DDR-a. Pametnom dosta. Najgore ja da se neki cude kako ne ide naprijed. Stvarno cudno.
2014-04-14
E koja ste vi gamad upm .
Ili bolje reci HDZ DOMOLJUBI .
O cemu vi pričate .... To nebu ni pas s maslom polizao. I da vama ne dosadi , to me čudi, ko pokvareni Gramofon...brjmbrum brum...
Ili bolje reci HDZ DOMOLJUBI .
O cemu vi pričate .... To nebu ni pas s maslom polizao. I da vama ne dosadi , to me čudi, ko pokvareni Gramofon...brjmbrum brum...
Abrahamu i mRcelu za bozic ..kupit novu iglu ... Za Gramofon valjda
2014-04-14
Čuj droga Portorož . Moze ?
vili40 wrote:zamisli katastrofe,mandatar nam ne govori tečno hrvatski,nije plivao u političkim vodama sa domaćim krokodilima,kupio svojim novcima stan i to namjerno hahaha da nekome naudi i što on sad zna kad još nije doživio kako je to kad ti u tom stanu pukne cijev.
e to ovo zadnje! Mislim da ću ti to s transporterom ukrast za tekst, sviđa mi se, sori za copyright.
jebemti vještine potrebne za bit premijer u debilani. I tako, skupiše se mali jalni hrvati koji nisu u stanju voditi ni financije kućnog savjeta a da pola ne pokradu, i krenuše pljuckati po čovjeku koji je vodio financije međunarodne korporacije koja okreće više love od našeg državnog proračuna...
Similar topics
» I2b Nosicka "slučajno" kupila stan kraj jebača Vase
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» ''HDZ-ov direktor APN-a kupio povlašteni stan od APN-a: "Sram me koliko nemam"''
» Opit ću se ko majka danas : Tri ubijena nožem u Njemačkoj tri mjeseca pred izbore
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
» Prvi izbeglica koji je kupio stan u Hrvatskoj
» ''HDZ-ov direktor APN-a kupio povlašteni stan od APN-a: "Sram me koliko nemam"''
» Opit ću se ko majka danas : Tri ubijena nožem u Njemačkoj tri mjeseca pred izbore
» (NE)MOZEMO kapitulirao pred smecem u Zagrebu
Page 1 of 5