"Crkve u Kanadi gore, pronađeno je tisuću dječjih grobova. To je možda tek početak"
Page 4 of 6
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Re: "Crkve u Kanadi gore, pronađeno je tisuću dječjih grobova. To je možda tek početak"
valjda su crkve tad imale uvjete za tako nesto, ili to niko drugi nije htio preuzet na sebeGnječ wrote:prckov wrote:inace i ovdje su smjestali domorodce u razne bijelacke obitelji da ih asimiliraju
tzv "izgubljena generacija" a to je bilo po odluci vlasti a ne crkve ili pojedinaca
iako namjera nije bila zla na kraju je ispalo lose
mislim da je to isto slucaj i u kanadi
i u Kanadi je vlast odlučila i dala odriješene ruke katoličkoj crkvi da taj posao odradi.
i sad se svi čude ko pura dreku da su crkve užgane nakon što su otkrili masovne grobnice.
a i crkvi je to islo u prilog sirenju religije naravno
a crkve se pale i u americi i bez ikakvih potrebnih alibija iz proslosti
wokisti i antife pale
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Re: "Crkve u Kanadi gore, pronađeno je tisuću dječjih grobova. To je možda tek početak"
zganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
početak velike ideološke bitke našeg doba
zdrav zapadni demokršćanski svijet - pošemereni liberalni zombiji
Jednog dana,ljudi će osjećat susramlje zbog toga što su njihovi preci bili pripadnici neke religije,jer na to će se gledat kao što se danas gleda na one koji su bili suradnici nekog totalitarnog režima.
ti ne bi znao sta je totalitarni rezim ni da te kurcem udari u celo
kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu ime
drugi je vilozof a i njemu sam zaboravio ime, i neka sam
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Zašto se tebe ne bi moglo zajebavati? Ti si za zajebavanje kao stvoren takav gnjevan, prištićav i seksualno frustriran.Gnječ wrote:a jel? a ono vi skrenuste u kojem smjeru? đamije kurac palac vvjera katolička popi su pičkice islam je kurac na biciklu.zganci_i_jetrica wrote:Tema su dječji grobovi u režiji katoličke crkve.Gnječ wrote:kaj si sad štel reći? verovatno ništa. irska je za neku drugu temu.zganci_i_jetrica wrote:Umirala su/ubijana su i djeca u Irskoj. Nativna i od nativnog klera.Gnječ wrote:kaya wrote:Prije sto godina? Pa onda je u svakoj familiji bilo bar dvoje, troje umrlih od njih 12. A nije ih nitko ubio..
a jelda? kako to da su umirala samo djeca nativnih indijanaca? jel ti to suptilno banalno pitanjce možda okrznulo tvoju plavu kosu???
nemoj mene zajebavati. ovdje se priča o ubojstvima djece nativnih amerikanaca indijanaca naroda koji su živjeli tamo prije dolaska europskih bledolikih psihopata sa raspelom i puškom.
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Alkohol, amnezija, zatucanost, arogancija bez pokrića, ordinarna glupost..., nije ni čudno da ne znaš o kome se radi. Ali i dalje ne bježiš iz totalitarnog režima. Mora da ti je tamo ipak dobro.prckov wrote:kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu imezganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
Jednog dana,ljudi će osjećat susramlje zbog toga što su njihovi preci bili pripadnici neke religije,jer na to će se gledat kao što se danas gleda na one koji su bili suradnici nekog totalitarnog režima.
2021-06-05
zganci_i_jetrica wrote:Zašto se tebe ne bi moglo zajebavati? Ti si za zajebavanje kao stvoren takav gnjevan, prištićav i seksualno frustriran.Gnječ wrote:a jel? a ono vi skrenuste u kojem smjeru? đamije kurac palac vvjera katolička popi su pičkice islam je kurac na biciklu.zganci_i_jetrica wrote:Tema su dječji grobovi u režiji katoličke crkve.Gnječ wrote:kaj si sad štel reći? verovatno ništa. irska je za neku drugu temu.zganci_i_jetrica wrote:Umirala su/ubijana su i djeca u Irskoj. Nativna i od nativnog klera.Gnječ wrote:kaya wrote:Prije sto godina? Pa onda je u svakoj familiji bilo bar dvoje, troje umrlih od njih 12. A nije ih nitko ubio..
a jelda? kako to da su umirala samo djeca nativnih indijanaca? jel ti to suptilno banalno pitanjce možda okrznulo tvoju plavu kosu???
nemoj mene zajebavati. ovdje se priča o ubojstvima djece nativnih amerikanaca indijanaca naroda koji su živjeli tamo prije dolaska europskih bledolikih psihopata sa raspelom i puškom.
možeš mene zajebavati ali jedino ćeš osramotiti samog sebe.
Guest- Guest
nemoj se odma koprcat cakanizganci_i_jetrica wrote:Alkohol, amnezija, zatucanost, arogancija bez pokrića, ordinarna glupost..., nije ni čudno da ne znaš o kome se radi. Ali i dalje ne bježiš iz totalitarnog režima. Mora da ti je tamo ipak dobro.prckov wrote:kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu imezganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
nece ti nista pomoc to sto se kitis nekakvim facama i njihovim imenima (iako mi je matematicar ok za razliku od tog vilozofa)
misli svojim supkom nisi vise dite nego matori konj
2014-04-19
Te guste alkoholne pare u sred noći ti neće pomoći u tvom vrištećem očaju. Zrigaj se pa u krevet. Sutra je novi dan i treba zaradit za alimentaciju.prckov wrote:nemoj se odma koprcat cakanizganci_i_jetrica wrote:Alkohol, amnezija, zatucanost, arogancija bez pokrića, ordinarna glupost..., nije ni čudno da ne znaš o kome se radi. Ali i dalje ne bježiš iz totalitarnog režima. Mora da ti je tamo ipak dobro.prckov wrote:kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu imezganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
nece ti nista pomoc to sto se kitis nekakvim facama i njihovim imenima (iako mi je matematicar ok za razliku od tog vilozofa)
2021-06-05
Ne mogu te ni ja toliko osramotiti koliko si se već do sada sam osramotio. Odi se prešlatavati s onim klokanom, vi si pašete jedan s drugim ko grašak i mrkvica.Gnječ wrote:možeš mene zajebavati ali jedino ćeš osramotiti samog sebe.zganci_i_jetrica wrote:Zašto se tebe ne bi moglo zajebavati? Ti si za zajebavanje kao stvoren takav gnjevan, prištićav i seksualno frustriran.Gnječ wrote:a jel? a ono vi skrenuste u kojem smjeru? đamije kurac palac vvjera katolička popi su pičkice islam je kurac na biciklu.zganci_i_jetrica wrote:Tema su dječji grobovi u režiji katoličke crkve.Gnječ wrote:kaj si sad štel reći? verovatno ništa. irska je za neku drugu temu.zganci_i_jetrica wrote:Umirala su/ubijana su i djeca u Irskoj. Nativna i od nativnog klera.Gnječ wrote:a jelda? kako to da su umirala samo djeca nativnih indijanaca? jel ti to suptilno banalno pitanjce možda okrznulo tvoju plavu kosu???kaya wrote:Prije sto godina? Pa onda je u svakoj familiji bilo bar dvoje, troje umrlih od njih 12. A nije ih nitko ubio..
2021-06-05
rekozganci_i_jetrica wrote:Te guste alkoholne pare u sred noći ti neće pomoći u tvom vrištećem očaju. Zrigaj se pa u krevet. Sutra je novi dan i treba zaradit za alimentaciju.prckov wrote:nemoj se odma koprcat cakanizganci_i_jetrica wrote:Alkohol, amnezija, zatucanost, arogancija bez pokrića, ordinarna glupost..., nije ni čudno da ne znaš o kome se radi. Ali i dalje ne bježiš iz totalitarnog režima. Mora da ti je tamo ipak dobro.prckov wrote:kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu imezganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
nemoj se puhat sa drugim ljudima
bolje ti je skupljat slike zivotinjskog carstva od toga
manje je infantilno
to sam samo ceo rec
a taj vilozof ti je sega
sluso sam ga jednom
bacio vrijeme
2014-04-19
Očito je da si se ti u životu uzalud u vjetar porazbaco svu silu vremena kad u sred noći nemaš pametnijeg posla, nego uzaludno pokušavati liječiti teške životne frustracije na opskurnom forumu.prckov wrote:rekozganci_i_jetrica wrote:Te guste alkoholne pare u sred noći ti neće pomoći u tvom vrištećem očaju. Zrigaj se pa u krevet. Sutra je novi dan i treba zaradit za alimentaciju.prckov wrote:nemoj se odma koprcat cakanizganci_i_jetrica wrote:Alkohol, amnezija, zatucanost, arogancija bez pokrića, ordinarna glupost..., nije ni čudno da ne znaš o kome se radi. Ali i dalje ne bježiš iz totalitarnog režima. Mora da ti je tamo ipak dobro.prckov wrote:kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu imezganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
manje je infantilno
to sam samo ceo rec
a taj vilozof ti je sega
sluso sam ga jednom
bacio vrijeme
2021-06-05
Hektorović wrote:AssadNaPodmornici wrote:a crkva je ko pičkice, umjesto da oni zapalu njima, da crkva povede križarski rat, ovi šute i trpe dok soyboy novinari pozivaju na paljenje crkava.. a neka im pale
zato nitko nesmije dirnuti u đamiju
Pa crkva nema snagu jer je postala folklor za neke ženice, i to je to. To uopće to sve skupa doživljava ozbiljno.
Islam ima ljude koji zbilja vjeruju i koji su spremni za sve.
S obzirom da su ženice slijedile Isusa na Golgotu dok su se muškarčine od straha razbježale nije ni čudo da su i danas ženice u temeljima Crkve. A gdje su današnje muškarčine? Bave se politikom, nogometom i lakim komadima. Što čekate, ginite za kršćanstvo kao muslimani za islam, nitko vam ne brani.
Reče im Isus: »Djeca se ovog svijeta žene i udaju. No oni koji se nađoše dostojni onog svijeta i uskrsnuća od mrtvih niti se žene niti udaju. Zaista, ni umrijeti više ne mogu: anđelima su jednaki i sinovi su Božji jer su sinovi uskrsnuća.«
metilda- Posts : 5119
2021-02-20
zganci_i_jetrica wrote:Očito je da si se ti u životu uzalud u vjetar porazbaco svu silu vremena kad u sred noći nemaš pametnijeg posla, nego uzaludno pokušavati liječiti teške životne frustracije na opskurnom forumu.prckov wrote:rekozganci_i_jetrica wrote:Te guste alkoholne pare u sred noći ti neće pomoći u tvom vrištećem očaju. Zrigaj se pa u krevet. Sutra je novi dan i treba zaradit za alimentaciju.prckov wrote:nemoj se odma koprcat cakanizganci_i_jetrica wrote:Alkohol, amnezija, zatucanost, arogancija bez pokrića, ordinarna glupost..., nije ni čudno da ne znaš o kome se radi. Ali i dalje ne bježiš iz totalitarnog režima. Mora da ti je tamo ipak dobro.prckov wrote:kolko prepoznajem tu facu on je matematicar, zaboravio sam mu imezganci_i_jetrica wrote:Zašto je šupak i zašto ti ne znaš da ovaj drugi nije matematičar?prckov wrote:cakani sta ce ti taj supak ispred matematicara na avataruzganci_i_jetrica wrote:Tebi je u totalitarnom režimu očito sasvim dobro, inače bi pobiga natrag kući kolko te noge nose.prckov wrote:cuj cvarka sto sereIL Risorto wrote:Ovo mi nekako zvuči kao oksimoron.epikur37 wrote:kic wrote:početak čega, daljnjeg paljenja crkvi ili otkrivanja masovnih grobnica-
čini se - oboje..
manje je infantilno
to sam samo ceo rec
a taj vilozof ti je sega
sluso sam ga jednom
bacio vrijeme
ma gledo neki glupav film i onda ugledo tebe na forumu pa reko ajd da dan zavrsim u istom stilu
odo sad, nemoj sta zamjerovat
2014-04-19
AssadNaPodmornici wrote:obrazovanje je danas ispiranje mozga , plus nepotrebno.kic wrote:kaya wrote:Prije sto godina? Pa onda je u svakoj familiji bilo bar dvoje, troje umrlih od njih 12. A nije ih nitko ubio..
okolnosti smrti ne zna nitko u ovoj priči-
ali gotovo sigurno nisu povoljne za Crkvu, jer su zataškavali sve..
isto treba se pokrenuti pitanje ukidanja obveznog školovanja, jer je to ideja kliconoša koja je dovela do ovog zla, ideja univerzalnog obrazovanja. standardizacije i skrbi države koja je rukovođenje ovdje prepustila Crkvi, ali ideja je ta koja je zla-
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Gnječ wrote:Sovak wrote:kaya wrote:Prije sto godina? Pa onda je u svakoj familiji bilo bar dvoje, troje umrlih od njih 12. A nije ih nitko ubio..
Točno.
Mortalitet djece je bil ogroman.
Jednostavno su životni uvjeti i razina zdravstva bili takvi i prirodna selekcija je delala svoje.
Danas trpati Crkvi te pizdarije ... znamo iz kojih ''središta'' to puše.
evo dva rvacka primata plošne inteligencije koja podriguju jedan drugome.
baš i nije bila prirodna selekcija nego umjetna selekcija koju zovemo genocid, kulturocid jel tako druže ustašo?
prije neg podrigneš ne bi ti bilo zgorega malo se informirati o temi. to vrijedi i za sve ostale primate iz rvacke i BiH koji bauljaju i komentiraju po ovoj temi.
Explained: Canada’s 'cultural genocide' of Indigenous people
Most recently, the Indigenous community discovered 751 unmarked graves belonging to mostly children in Saskatchewan, unearthing another terrible evidence of Canadian persecution.
For centuries, Indigenous people have lived across North America from today’s Canada to the US and Mexico, dominating the continent with their simple, nature-friendly lifestyles.
But with colonialist European nations’ coming to the region in the late 16th century, things changed radically across North America as the British, Spanish and French empires began occupying large swathes of the continent, forcing Indigenous populations to abide by their laws and accept their culture.
In the process of brutal European colonisation, many Indigenous people have incrementally disappeared due to illnesses and epidemics, most of which were brought to the Americas by colonialists, as well as forced migrations and armed attacks imposed by colonial powers.
Two recent discoveries of hundreds of unmarked graves in Canada’s Catholic Church-run boarding schools have brought new attention to the country’s past assimilation policies for Indigenous people and its brutal consequences.
Canada’s boarding schools, where thousands of Indigenous children forcibly separated from their families were kept under inhumane conditions, had been long used as means of assimilation, turning Indigenous-origin people into a Canadian-European way of life.
Thousands of Indigenous children, who ended up in those boarding schools, went missing while many survivors lost their national identity. Recently discovered unmarked graves in those former school fields are horrific testimonies of Canada’s past assimilation policies.
Residential school system
The Indian Act was also instrumental to create a school system, which still hovers on the country’s history, keeping its discriminatory legacy alive. In an open manifestation of colonial mentality, the school system aimed to educate the so-called "savage" communities and immerse them in "higher civilization" of Canada.
For this purpose, thousands of Indigenous children were separated from their families, ending up in church-run residential schools, where they were subjected to religious missionary, particularly by Catholic Church priests and nuns. They were also banned from speaking their own native language in a clear attempt to make them lose their cultural roots. Their names were also changed into European ones.
Recent discoveries of unmarked graves is the result of ongoing efforts of Indigenous community organisations and leaders to demonstrate the native people’s spiritual loyalty to their past and their losses despite having gone through intergenerational trauma and survived Canada’s past racist policies.
But those Catholic priests, who orchestrated abuse and other inhuman assimilation practices against Indigenous children in residential schools were not so spiritual, impregnating many girls during the process. According to the Catholic doctrine, priests could not have any sexual interaction with women or men. A considerable number of newly discovered unmarked graves were believed to be belonging to infants, whose Indigenous mothers were impregnated by Catholic priests.
ČITAJTE PIZDA VAM MATERINA!
https://www.trtworld.com/magazine/explained-canada-s-cultural-genocide-of-indigenous-people-47835
Indigenous djeca, ali i odrasli Indigenous su u kontaktu s bijelcima umirali više jer jednostavno nisu imali imunitet na neke bolešćine na koje su bijelci razvili imunitet davno prije dolaska u Novi svijet.
To je opće poznata priča s Indijanerima.
Drugo, ovo je još jedna woke pizdarija kontra RKC i prije svega protiv bijelaca.
Ali primitivni krezubi debeli impotentni iredentistički talijanski debilni kretenoidi poput tebe koji su zasluženo 1945. dislocirani iz "Italije" neke stvari jednostavno ne kuže.
Kakvo vrijeme u Vodnjanu?
Guest- Guest
Ajme nezgodno je paliti crkve na plus 40
Ali recimo zima je puno bolja za to.
I tak malo pomalo dolaze i svetosti u pitanje.
Svugdi osim u rvackoj.
Đsvaki dan neki sveci
Neki blagdan crkveni
Jbt. Otkud toliko lopova i laži s onda ako ne iz crkve pošto je 99 % hrvata katolika,.
Zapaliti sofonu i gonoru u Rh Ove zime
Bar početi
Nek se narod grije
Svugdi osim u rvackoj.
Đsvaki dan neki sveci
Neki blagdan crkveni
Jbt. Otkud toliko lopova i laži s onda ako ne iz crkve pošto je 99 % hrvata katolika,.
Bar početi
Nek se narod grije
Sora- Posts : 23832
2014-04-29
Sora wrote:Ajme nezgodno je paliti crkve na plus 40
Svugdi osim u rvackoj.
Đsvaki dan neki sveci
Neki blagdan crkveni
Bar početi
Nek se narod grije
Džamije puno ljepše gore.
Guest- Guest
Prošla kroz Rijeku
Na, jednom balkonu na rivi okrenutom ponosno vijori crvena zastava s petokrakom
Nećete jebeni talibani začepio usta riječanima
Na, jednom balkonu na rivi okrenutom ponosno vijori crvena zastava s petokrakom
Nećete jebeni talibani začepio usta riječanima
Inače moram priznati vam
Duhoviti ste
Na smijali ste me
Iako sam u predmortslnom stanju
Duhoviti ste
Na smijali ste me
Iako sam u predmortslnom stanju
E, fakat si žešći pacijent kad u beznađu alkoholnih para, u pola tri u noći ne znaš što bi sam sa sobom, nego da utjehu za promašeni život ideš tražiti na ex-iskonu.prckov wrote:ma gledo neki glupav film i onda ugledo tebe na forumu pa reko ajd da dan zavrsim u istom stiluzganci_i_jetrica wrote:Očito je da si se ti u životu uzalud u vjetar porazbaco svu silu vremena kad u sred noći nemaš pametnijeg posla, nego uzaludno pokušavati liječiti teške životne frustracije na opskurnom forumu.prckov wrote:rekozganci_i_jetrica wrote:
Te guste alkoholne pare u sred noći ti neće pomoći u tvom vrištećem očaju. Zrigaj se pa u krevet. Sutra je novi dan i treba zaradit za alimentaciju.
manje je infantilno
to sam samo ceo rec
a taj vilozof ti je sega
sluso sam ga jednom
bacio vrijeme
odo sad, nemoj sta zamjerovat
2021-06-05
Karma is the bitch...hahahahahahahahahahahahahaha
red wolf-
2016-02-10
red wolf wrote:Karma is the bitch...hahahahahahahahahahahahahaha
what if karma is ...an alien?!
2014-04-16
Page 4 of 6 • 1, 2, 3, 4, 5, 6
Similar topics
» U Kanadi gore crkve nakon otkrića stotina grobova kod katoličkih internata za djecu
» Gore crkve po Filipinima
» Crkve gore, džamije niču
» Lepe crkve lepo gore
» Gore katoličke crkve al gori i Kanada
» Gore crkve po Filipinima
» Crkve gore, džamije niču
» Lepe crkve lepo gore
» Gore katoličke crkve al gori i Kanada
Page 4 of 6