GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: GRENEL ČESTITAO PRAZNIK SRBIMA.Albanci:Sta to pricas?
dobro no njemu je ćale crnogorac dočim je šeki 1/1 hrvatina!zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
nad protestantima i pravoslavcima.
ko vas bre yebE !
neka zivi srpski narodi srbija !
Šandor Winnetou- Posts : 19783
2017-12-31
zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
ko vas bre yebE !
Najpoznatiji Hrvat je Nikola Tesla.
crvenkasti-
2014-04-17
Ne znam zašto ne iskoristimo to što se Gavrilo Princip izjašnjavao kao Srbo-Hrvat.crvenkasti wrote:zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
ko vas bre yebE !
Najpoznatiji Hrvat je Nikola Tesla.
Mislim da je Gavro čak poznatiji Srbo-Hrvat od Tesle.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Znaš kako se veli u Imockom: - Mama's baby, papa's maybe! Tak da ono..., nikad ne znašŠandor Winnetou wrote:dobro no njemu je ćale crnogorac dočim je šeki 1/1 hrvatina!zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
ko vas bre yebE !
zganci_i_jetrica- Posts : 1406
2021-06-05
Nikolet'na je najpoznatiji hrvatski Srbin svih vremena, ali radilo se o ovom trenutku sada ;)crvenkasti wrote:Najpoznatiji Hrvat je Nikola Tesla.zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
ko vas bre yebE !
2021-06-05
Daleko od istinejastreb wrote:Ne znam zašto ne iskoristimo to što se Gavrilo Princip izjašnjavao kao Srbo-Hrvat. Mislim da je Gavro čak poznatiji Srbo-Hrvat od Tesle.crvenkasti wrote:Najpoznatiji Hrvat je Nikola Tesla.zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
ko vas bre yebE !
2021-06-05
Što?zganci_i_jetrica wrote:
Daleko od istine
da je Gavro poznatiji od Tesle,ili da se izjašnjavao kao Srbo-Hrvat?
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
zganci_i_jetrica wrote:Znaš kako se veli u Imockom: - Mama's baby, papa's maybe! Tak da ono..., nikad ne znašŠandor Winnetou wrote:dobro no njemu je ćale crnogorac dočim je šeki 1/1 hrvatina!zganci_i_jetrica wrote:Šešelj je sitna riba pljuckavica, a svjetski najpoznatiji srpski Hrvat je ipak NoleŠandor Winnetou wrote:predlažem šešelja, on je najpoznatiji Hrvat koji živi u srbiji.mutava baštarda wrote:Beograd je na međunarodnom planu bio najmoćniji dok su imali predsjednika Hrvata. Ako Bog da opet će Hrvat biti tamo i imati će opet procvat.zganci_i_jetrica wrote:Nađiderde mi nekog Srbina kojem je Churchill dozvoljavao da ga ovako vodi i pridržava kao ovaj Hrvat saveznik s kojim je ratovao protiv Dade Hiće.pizzon wrote:hrvati trabanti,
ratovali vs saveznika,
rusa, srba itd.
cuveni ste po zlocinima
ko vas bre yebE !
dajastreb wrote:Što?zganci_i_jetrica wrote:
Daleko od istine
da je Gavro poznatiji od Tesle
2021-06-05
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» r.grenel o usa planu za srbiju
» usa vladina delegacija, grenel & dfc u beogradu
» Kurti: Grenel bi do Septembra sve da resi Sporazumom
» Ričard Grenel posetio srpsku zajednicu u Pitsburgu
» Grenel Nemcima: Platite svoje NATO obaveze