r.grenel o usa planu za srbiju
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
r.grenel o usa planu za srbiju
https://www.alo.rs/vesti/politika/ricard-grenel-Suljo-dfc/342999/vest
pizzon- Posts : 5017
2020-04-21
Re: r.grenel o usa planu za srbiju
ovi ozbiljni ?
:)
2020-04-21
Brat Si preimenovan u Dalji rođak Si
BEOGRAD, PEKING, 07. septembar 2020, (Njuz) – Nedavno urađena DNK analiza pokazala je da kineski predsednik Si Đinping nije toliko blizak rod Srbiji kao što se do sada verovalo. Uvažavajući ove činjenice, srpska vlada i predsednik su doneli odluku o promeni njegovog dosadašnjeg nadimka Brat Si u Dalji rođak Si.
– Mi Srbi smo smo takvi, uvek se obradujemo kad saznamo za nekog rođaka koga ranije nismo upoznali. U takvim situacijama, prebrzo podlegnemo emocijama i tu osobu počnemo da tretiramo kao rod najrođeniji – objašnjava predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi. – Tako je bilo i u slučaju Si Đinpinga. Odmah smo ga prihvatili i prema njemu ophodili kao da nam je pravi brat, ali rezultati DNK analize su jasni i mi tu ne možemo ništa da promenimo. Svi smo svesni da se neka hijerarhija u rodbini ipak mora poštovati. Dalji rođak Si će ostati deo familije, ali će njegov položaj u njoj biti malo promenjen – rekao je priližno razočarani Adem Vuchiqi koji je priznao da mu sve ovo teško pada jer mu je Dalji rođak Si baš prirastao za srce.
Novonastale okolnosti će se verovatno negativno odraziti na buduće kineske investicije u Srbiji, prevashodno na IT giganta Huawei koji neće moći da razvija 5G mrežu u našoj zemlji.
– Srbija uvek raširenih ruku prihvata svoju familiju, ali ispostavilo se da nam Si ipak nije brat već samo daleki rođak, nešto kao od prababine zaove unuk. Pravo da vam kažem, u drugim zemljama se to i ne smatra rođakom – tvrdi premijerka Ana Brnabić. – Nadamo se da nam Dalji rođak Si neće zameriti, ali smo prinuđeni da poštujemo neka pravila kada su investicije u pitanju. Prirodno je da braća imaju prednost, pa tek onda ostatak rodbine – zaključila je premijerka.
Vlada i predsednik poručuju da će Dalji rođak Si i dalje biti dobrodošao u Srbiju, da smo uvek spremni da ga dočekamo kako dolikuje i prihvatimo ga u jedan srdačan rođački poluzagrljaj.
BEOGRAD, PEKING, 07. septembar 2020, (Njuz) – Nedavno urađena DNK analiza pokazala je da kineski predsednik Si Đinping nije toliko blizak rod Srbiji kao što se do sada verovalo. Uvažavajući ove činjenice, srpska vlada i predsednik su doneli odluku o promeni njegovog dosadašnjeg nadimka Brat Si u Dalji rođak Si.
– Mi Srbi smo smo takvi, uvek se obradujemo kad saznamo za nekog rođaka koga ranije nismo upoznali. U takvim situacijama, prebrzo podlegnemo emocijama i tu osobu počnemo da tretiramo kao rod najrođeniji – objašnjava predsednik Aleksandar Adem Vuchiqi. – Tako je bilo i u slučaju Si Đinpinga. Odmah smo ga prihvatili i prema njemu ophodili kao da nam je pravi brat, ali rezultati DNK analize su jasni i mi tu ne možemo ništa da promenimo. Svi smo svesni da se neka hijerarhija u rodbini ipak mora poštovati. Dalji rođak Si će ostati deo familije, ali će njegov položaj u njoj biti malo promenjen – rekao je priližno razočarani Adem Vuchiqi koji je priznao da mu sve ovo teško pada jer mu je Dalji rođak Si baš prirastao za srce.
Novonastale okolnosti će se verovatno negativno odraziti na buduće kineske investicije u Srbiji, prevashodno na IT giganta Huawei koji neće moći da razvija 5G mrežu u našoj zemlji.
– Srbija uvek raširenih ruku prihvata svoju familiju, ali ispostavilo se da nam Si ipak nije brat već samo daleki rođak, nešto kao od prababine zaove unuk. Pravo da vam kažem, u drugim zemljama se to i ne smatra rođakom – tvrdi premijerka Ana Brnabić. – Nadamo se da nam Dalji rođak Si neće zameriti, ali smo prinuđeni da poštujemo neka pravila kada su investicije u pitanju. Prirodno je da braća imaju prednost, pa tek onda ostatak rodbine – zaključila je premijerka.
Vlada i predsednik poručuju da će Dalji rođak Si i dalje biti dobrodošao u Srbiju, da smo uvek spremni da ga dočekamo kako dolikuje i prihvatimo ga u jedan srdačan rođački poluzagrljaj.
http://www.politika.rs/sr/clanak/463019/Zemlja-u-koju-Amerikanci-hoce-da-investiraju-ima-buducnost
slazem se :)
slazem se :)
2020-04-21
Vidim da je i brat Putin nestao sa srpskih portala, a ni oružje im nije baš nešto.
https://www.kurir.rs/vesti/politika/3535711/jelena-milic-za-emisiju-usijanje-na-kurir-tv-sporazum-iz-vasingtona-je-jako-dobar-negde-izgubite-da-biste-dobili-vise
jelena za kurir tv.
jelena za kurir tv.
2020-04-21
pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3535711/jelena-milic-za-emisiju-usijanje-na-kurir-tv-sporazum-iz-vasingtona-je-jako-dobar-negde-izgubite-da-biste-dobili-vise
jelena za kurir tv.
koji si ti kreten to je prestrašno
marcellus wrote:pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3535711/jelena-milic-za-emisiju-usijanje-na-kurir-tv-sporazum-iz-vasingtona-je-jako-dobar-negde-izgubite-da-biste-dobili-vise
jelena za kurir tv.
hvala za info :)
2020-04-21
Šandor Winnetou-
2017-12-31
mislis na penzije ?
2020-04-21
ja mislim da ne postoji skala na kojoj bi se ta razina kretenluka očitala... koliko ja vidjeh, a vidjeh podosta, kod njih ovakvih kretena na lopate... i to one za ugljen...marcellus wrote:pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3535711/jelena-milic-za-emisiju-usijanje-na-kurir-tv-sporazum-iz-vasingtona-je-jako-dobar-negde-izgubite-da-biste-dobili-vise
jelena za kurir tv.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
to kad budete naša pokrajina.... ;), onda možda...pizzon wrote:mislis na penzije ?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
na plaće, vučki vam već deset godina obećava 500 evra a vi nikako da to dočekate.pizzon wrote:mislis na penzije ?
michaellcmacha wrote:ja mislim da ne postoji skala na kojoj bi se ta razina kretenluka očitala... koliko ja vidjeh, a vidjeh podosta, kod njih ovakvih kretena na lopate... i to one za ugljen...marcellus wrote:pizzon wrote:https://www.kurir.rs/vesti/politika/3535711/jelena-milic-za-emisiju-usijanje-na-kurir-tv-sporazum-iz-vasingtona-je-jako-dobar-negde-izgubite-da-biste-dobili-vise
jelena za kurir tv.
da je bilo vise ovakvih budala
ko ja, srbija bi ima more :)
nase jadransko !
ali, cuda su moguca !
evo ameri nam nude
brzi izlaz na al.obalu
ali ja to ne zelim i ne volim
msm da ameri zele da nas
zaduze sa sipcima, da ih vucemo
to je ono najgore
ne zelim tu obalu
2020-04-21
to ima vecina u budzetskim firmamatre wrote:na plaće, vučki vam već deset godina obećava 500 evra a vi nikako da to dočekate.pizzon wrote:mislis na penzije ?
to je prosek u tim firmama
2020-04-21
michaellcmacha wrote:to kad budete naša pokrajina.... ;), onda možda...pizzon wrote:mislis na penzije ?
ok, kad bude
ali je bilo :)
da je hrvatska nasa provincija :)
ali ovo se zezam
to ne mislim
2020-04-21
prica jedan nas
sto je letos bio u albaniji
sve kao ok, prolazi
ali kad ih cujem kako govore
dodje mi da bezim
sto je letos bio u albaniji
sve kao ok, prolazi
ali kad ih cujem kako govore
dodje mi da bezim
2020-04-21
to sa siptarima
to je silovanje
drugovi amerikanci
to je silovanje
drugovi amerikanci
2020-04-21
tre wrote:oćel sad plaća bit 500 evra?
Jebiga tre, dogodine plata 400 eura.
Odgovor kao i svake godine :)
Guest- Guest
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» r.grenel moze biti dobra vest za srbiju
» U svim tim slučajevima radi se o lokacijama koje su u Generalnom urbanističkom planu (GUP) planu označene kao D8 zone, odnosno zone za javne i društvene sadržaje
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» usa vladina delegacija, grenel & dfc u beogradu
» Kurti: Grenel bi do Septembra sve da resi Sporazumom
» U svim tim slučajevima radi se o lokacijama koje su u Generalnom urbanističkom planu (GUP) planu označene kao D8 zone, odnosno zone za javne i društvene sadržaje
» Bijes preplavio Srbiju zbog rudnika litija.Danas ce blokirat cijelu Srbiju.Spominje se i rat
» usa vladina delegacija, grenel & dfc u beogradu
» Kurti: Grenel bi do Septembra sve da resi Sporazumom
Page 1 of 3