Feminističke lezbijke se žale da ih seksualno napastuju transrodne osobe
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Francuske feminističke lezbijke javno su se požalile da ih seksualno napastuju transrodne osobe uključene u aktivističke organizacije krajnje ljevice, dok i istovremeno druga strana optužuje za „transfobiju“ jer lezbijke ne osjećaju seksualnu privlačnost prema transrodnim osobama, a konkretno se radi o biološkim muškarcima koji se pretvaraju da su žene.
U javnom pismu kojeg potpisuju francuske feministkinje, a kojeg je objavio časopis Marianne, one kaži da „transrodni muškarci koji se predstavljaju kao žene nastoje preuzeti kontrolu nad lezbijskim udruženjima“.
„Na nekim mjestima već su preuzeli ključne funkcije, a nas se tjera da prolazimo kroz radionice u kojima nas se nagovara da nadiđemo averziju prema koitusu i felaciju“, stoji u izjavi.
Autorice pisma tvrde da su žene često mete napada ljevičarskih aktivista koji nose transrodna i antifa obilježja na prosvjedima, te da su mladi sve više radikalizirani od strane rodne ideologije.
One također tvrde da su mlade lezbijke u Francuskoj pod pritiskom da uzimaju injekcije testosterona, a da sve više psiholozi potiču mlade ljude na tranziciju.
Francuske feminističke lezbijke javno su se požalile da ih seksualno napastuju transrodne osobe uključene u aktivističke organizacije krajnje ljevice, dok i istovremeno druga strana optužuje za „transfobiju“ jer lezbijke ne osjećaju seksualnu privlačnost prema transrodnim osobama, a konkretno se radi o biološkim muškarcima koji se pretvaraju da su žene.
U javnom pismu kojeg potpisuju francuske feministkinje, a kojeg je objavio časopis Marianne, one kaži da „transrodni muškarci koji se predstavljaju kao žene nastoje preuzeti kontrolu nad lezbijskim udruženjima“.
„Na nekim mjestima već su preuzeli ključne funkcije, a nas se tjera da prolazimo kroz radionice u kojima nas se nagovara da nadiđemo averziju prema koitusu i felaciju“, stoji u izjavi.
Autorice pisma tvrde da su žene često mete napada ljevičarskih aktivista koji nose transrodna i antifa obilježja na prosvjedima, te da su mladi sve više radikalizirani od strane rodne ideologije.
One također tvrde da su mlade lezbijke u Francuskoj pod pritiskom da uzimaju injekcije testosterona, a da sve više psiholozi potiču mlade ljude na tranziciju.
Re: Feminističke lezbijke se žale da ih seksualno napastuju transrodne osobe
nasilje mogu vršiti samo heteroseksualni bijelci
ne širi fejk news, m-b :p
uzbuđena lezba zarobljena u tijelu muškarca dobije erekciju. tako priroda uvjetuje.
kada su lezbe vulgaris u pitanju jedini kamen spoticanja u odnosu s transrodnom osobom ili još bolje motka spoticanja, je muška čuna.
znači ne radi se o ljubavi prema ženama, nego o odbijanju čune uslijed nekih razloga koje ostavljam psiholozima.
kada su lezbe vulgaris u pitanju jedini kamen spoticanja u odnosu s transrodnom osobom ili još bolje motka spoticanja, je muška čuna.
znači ne radi se o ljubavi prema ženama, nego o odbijanju čune uslijed nekih razloga koje ostavljam psiholozima.
Kako se dekadentno društvo vrlog nam zapada raspada po svim šavovima.
Da se glupe komunjare istočne Europe nisu sjebali sa soc-ekonomijom danas bi likovali.
Da se glupe komunjare istočne Europe nisu sjebali sa soc-ekonomijom danas bi likovali.
Guest- Guest
Sovak wrote:Kako se dekadentno društvo vrlog nam zapada raspada po svim šavovima.
ne znam koliko bi dozvolili ovaj raspašoj da je istočni blok opstao. zapad je morao biti ideal. kako ići po farmerke na Ponte Roso a tamo treći svijet, šerijatske zone po glavnim gradovima Zapadne Evrope, o LGBT da ne pričamo.
Rdjavoj pici svaka dlaka smeta
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
treba javit feministicama, bilo onim lezibezi ili obicnim da je wokizam na strani transeksualaca
moreaju malo podijelit tu zrtvilogiju, dosta im je bilo skoro stoljece
moreaju malo podijelit tu zrtvilogiju, dosta im je bilo skoro stoljece
2014-04-19
Moje simpatije su svakako na strani transrodnih jer između naprednih i još naprednijih svakako treba izabrati one još naprednije.
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Ja sam čitao negdje da LGBT zajednica jako diskriminira transrodne lezbe :)
jedite se ljudožderi
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
dijagram-
2015-08-09
Toma se nije moga pomiriti da motor preuzima misto tovara, a ovo nije moga ni zamisliti.epikur37 wrote:jedite se ljudožderi
bogme su napredni, samo treba paziti da se među njih ne ubace elementi muškarca u tijelu muškarca koji se izdaju za žene u tijelu muškarca zbog bludnih želja da obeščaste lezbu i okrenu je na heteroseksualnost.melkior wrote:Moje simpatije su svakako na strani transrodnih jer između naprednih i još naprednijih svakako treba izabrati one još naprednije.
Sav ce taj pizdarluk zavrsiti u krvi do koljena.
omni-
2014-04-12
gle, lezba ce ti dati sama ako imas potvrdu da dvije godine primas estrogenmutava baštarda wrote:bogme su napredni, samo treba paziti da se među njih ne ubace elementi muškarca u tijelu muškarca koji se izdaju za žene u tijelu muškarca zbog bludnih želja da obeščaste lezbu i okrenu je na heteroseksualnost.melkior wrote:Moje simpatije su svakako na strani transrodnih jer između naprednih i još naprednijih svakako treba izabrati one još naprednije.
ako je samo desetak mjeseci to je vec silovanje
dijagram-
2015-08-09
mutavi, na tvom mjestu ja bi bio zabrinutiji jer s tobom bi uzgajal bonsai.
još gore dolaziš mi u snove.
i murja me klepi.
i murja me klepi.
2014-12-30
ja sam ti agroseksualac.veber wrote:mutavi, na tvom mjestu ja bi bio zabrinutiji jer s tobom bi uzgajal bonsai.
i murja me klepi.
na svaki oblik devijantnog ponašanja zgrabim, motiku/sikiru.
kod epija i ere moš uzet potvrdu još iz doba Turaka.dijagram wrote:gle, lezba ce ti dati sama ako imas potvrdu da dvije godine primas estrogenmutava baštarda wrote:bogme su napredni, samo treba paziti da se među njih ne ubace elementi muškarca u tijelu muškarca koji se izdaju za žene u tijelu muškarca zbog bludnih želja da obeščaste lezbu i okrenu je na heteroseksualnost.melkior wrote:Moje simpatije su svakako na strani transrodnih jer između naprednih i još naprednijih svakako treba izabrati one još naprednije.
ako je samo desetak mjeseci to je vec silovanje
imam ja i lopatu u autu.mutava baštarda wrote:ja sam ti agroseksualac.veber wrote:mutavi, na tvom mjestu ja bi bio zabrinutiji jer s tobom bi uzgajal bonsai.
i murja me klepi.
otkrivam mračne strane sebeja.
nešto ko onaj iz lektire koji je pogubil vrijeme.
2014-12-30
to ako nekoga pregaziš, a u blizini nema jame ni fojbe.veber wrote:imam ja i lopatu u autu.mutava baštarda wrote:ja sam ti agroseksualac.veber wrote:mutavi, na tvom mjestu ja bi bio zabrinutiji jer s tobom bi uzgajal bonsai.
i murja me klepi.
otkrivam mračne strane sebeja.
nešto ko onaj iz lektire koji je pogubil vrijeme.
mala alu. lopata u autu uglavnom zimi za iskopati snijeg ispod auta da kola dohvate tvrdo tlo kad idem po planini
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Češki predsjednik rekao da su mu transrodne osobe odvratne
» Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
» Marina Skrabalo pogled feministicke fanatkinje
» Španjolske feminističke udruge najavile masovne prosvjede
» Eliminacija spolova je glavni cilj transrodne agende
» Ceski predsjednik:'Transrodne osobe su odvratne,feministkinje me nerviraju i Pride'
» Marina Skrabalo pogled feministicke fanatkinje
» Španjolske feminističke udruge najavile masovne prosvjede
» Eliminacija spolova je glavni cilj transrodne agende
Page 1 of 2