Tomislav Jakić:'Hrvatska je u zabludi da postoje tradicionalni prijatelji i tradicionalni neprijatelji'
Page 1 of 1
Tomislav Jakić:'Hrvatska je u zabludi da postoje tradicionalni prijatelji i tradicionalni neprijatelji'
http://www.tportal.hr/vijesti/clanak/njemacka-je-prijatelj-hrvatske-to-je-naivna-zabluda-20170704
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Tomislav Jakić:'Hrvatska je u zabludi da postoje tradicionalni prijatelji i tradicionalni neprijatelji'
..inace to nije karakteristicno za hrvatsku opceniti se tako ponasaju drzave sa ovih prostora..osim naravno slovenaca koji su ionako oduvijek bili liseni emocija u politici.....to je u stilo onog..'ma nije moguce..ma ne moze biti sitina..zar nego moze samo tako odbaciti povijesne i prijateljske veze samo tako'..i jos kad im ovi to po n-ti put pokazu ekipa jos ne vjeruje
2015-09-08
Re: Tomislav Jakić:'Hrvatska je u zabludi da postoje tradicionalni prijatelji i tradicionalni neprijatelji'
...stalno to robovanje stereotipima da su njemci/rusi nasi prijatelji saveznici...obija nam se debelo u glavu...evo primjerice njemci....kad je bio tu rat mogao si na ruke jedne prste nabrojiti 'prijatelje' njemce koji su dosli..ali zato su dolazili cesi,mađari,poljaci....ali uvijek patnja 'di su ti prijatelji i saveznici njemci'.....oni nama prijatelji onoliko koliko su srbadiji rusi braca...koji ih u svezi migova,plina jebu u zdrav mozak ali ne to su i dalej 'braca'
2015-09-08
interes i samo interes.samo srpcad jos misli da su im rusi prijatelji i braca.pa nismo valjda njihov nivo...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
mislim taj stereotip o njemcima 'tradicionalnim' prijateljima..nije izgrađen na mitu o drugom svjetskom ratu vec ponajvise sto je njemacka primala nase radnike pa su ovi ovdje prodavali bajke...te o njemackim turistima...
2015-09-08
pa primala nas je jer smo ginuli za njih.al opet i to nije bio razlog,nego su nas jednostavno tribali kao radnu snagu sezdesetih, kad je njemacka dozivila ekonomski bum...vuksadinare wrote:mislim taj stereotip o njemcima 'tradicionalnim' prijateljima..nije izgrađen na mitu o drugom svjetskom ratu vec ponajvise sto je njemacka primala nase radnike pa su ovi ovdje prodavali bajke...te o njemackim turistima...
2015-10-28
...jebalo se njima sto smo mi ginuli za njih nego bili jeftina radna snaga te smo radili ono sto nisu njemci htjeli..kao sto je bajka da su njemci tu dolazili na more i dolaze zbog nekih tradicionalnih veza i nasih ljudi..isto bi dosli i u mađarsku da ima more..jer im je najbliza destinacija...pogotzovo za one koji imaju manje ili radnicke place..max123 wrote:pa primala nas je jer smo ginuli za njih.al opet i to nije bio razlog,nego su nas jednostavno tribali kao radnu snagu sezdesetih, kad je njemacka dozivila ekonomski bum...vuksadinare wrote:mislim taj stereotip o njemcima 'tradicionalnim' prijateljima..nije izgrađen na mitu o drugom svjetskom ratu vec ponajvise sto je njemacka primala nase radnike pa su ovi ovdje prodavali bajke...te o njemackim turistima...
2015-09-08
teski rvacki zajeb.ja i dan danas moram bagri objasnjavati termine Hrvatska,yuga,serbija.i to mahom akademicarima.koliko tek obicna svapska rulja zna,bolje i ne spominjat..vuksadinare wrote:
...jebalo se njima sto smo mi ginuli za njih nego bili jeftina radna snaga te smo radili ono sto nisu njemci htjeli..kao sto je bajka da su njemci tu dolazili na more i dolaze zbog nekih tradicionalnih veza i nasih ljudi..isto bi dosli i u mađarsku da ima more..jer im je najbliza destinacija...pogotzovo za one koji imaju manje ili radnicke place..
2015-10-28
E na sto su Hrvati spali
Da im ustase objašnjavaju povijest
Ma gonse
Da im ustase objašnjavaju povijest
Ma gonse
Sora je moj tradicionalni neprijatelj.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
i ti bi istjerivao zlo iz nje a utjerivao joj dobro :DEroo wrote:Sora je moj tradicionalni neprijatelj.
2017-03-21
Srbi su budući saveznici...smo idioti misle da su to tradicionalni neprijatelji kao što misle da su ameri tradicionalni prijatelji i slično
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Najveci neprijatelj Hrvatske je chardak
Guest- Guest
Pinochet wrote:Najveci neprijatelj Hrvatske je chardak
to svakako
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Similar topics
» Ray Mabus: Prijatelji me stalno pitaju postoje li NLO, no mi jednostavno ne znamo o čemu se radi
» TOMISLAV SUNIĆ - Naprijed Hrvatska
» Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
» TOMISLAV SUNIĆ - Naprijed Hrvatska
» Treba li Hrvatska napokon javno reci tko su joj saveznici a tko neprijatelji?
» Premijer Plenkovic : Slovenija i Hrvatska su najbolji susjedi i prijatelji
» RUSKI VELEPOSLANIK IZ RIJEKE PORUČIO: 'Rusija i Europa mogu biti prijatelji, vaša mudra hrvatska Vlada to može postići'
Page 1 of 1