Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
S obzirom da Njemačka svake godine gubi 400 tisuća etničkih Nijemaca a sad kad dođu ove generacije kojih je manje to samo može skočiti na pola miljona godišnje a istovremeno broj stanovnika ne pada dakle dolazi do zamjene stanovništva....
... baš me zanima kako ćete preći Alpe bez podrške Hrvatske.
... baš me zanima kako ćete preći Alpe bez podrške Hrvatske.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Njemački Bundestag tri dana nakon šta je potpisao vojni ugovor s Hrvatskom o lakšem prolazu vojnog osoblja i tehnike kroz RH zaprijetio RS ako se samo pokuša odcijepiti
RayMabus wrote:Ne gube vrijeme ovi baš.
Prije nekih tri dana smo taj sporazum zaključili.
Sramotna povijesna epizoda.
Guest- Guest
to te ja pitam
i još dodu izvući na čistinu i brisani prostor
i još dodu izvući na čistinu i brisani prostor
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Trump potpisao novi vojni proračun za FY19, najbrže donošenje vojnog proračuna u 43godine
» NAJLUĐI RAZVOD U POVIJESTI Arapin ostavio suprugu samo par dana nakon vjenčanja
» samo 6 dana nakon što je izjavio da češka neće primiti niti jednog izbjeglicu...
» Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
» Jokic potpisao Ugovor 264 miliona dolara
» NAJLUĐI RAZVOD U POVIJESTI Arapin ostavio suprugu samo par dana nakon vjenčanja
» samo 6 dana nakon što je izjavio da češka neće primiti niti jednog izbjeglicu...
» Putin zaprijetio Europi ako pokuša pomoći Ukrajini dok je on osvaja
» Jokic potpisao Ugovor 264 miliona dolara
Page 3 of 3