ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi

Page 1 of 2 1, 2  Next

Go down

Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi Empty Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi

Post by RayMabus 24/6/2021, 01:13

Zanimljiv stav Rusije.

https://www.novosti.rs/planeta/svet/1010147/ruske-dume-porucuju-crnogorcima-revidiranjem-srebrenice-rizikujete-unutarsrpski-raskol
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi Empty Re: Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi

Post by RayMabus 24/6/2021, 01:19

To što vidimo u Ukrajini je samo kopija onoga što se dešava u Makedoniji, BiH , Crnoj Gori, Hrvatskoj, kada se preuzimaju pokušaji da se razbije JEDAN NAROD, civilizacija, VJERA iz najrazličitijih, često veštački razloga.

...

Zanimljivo.

Sad jel ovaj misli da smo mi Srbi jer ako nije to onda se očito referira na vjeru a mi nismo SPC ....dakle sad ostaje samo da on umeće Hrvatsku da mi tu nešto izvodimo.

A šta mi to izvodimo po pitanju vjere odnosno SPC u Hrvatskoj pa si nas spomenuo ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi Empty Re: Ruska Duma poručila Crnogorcima : Vi ste Srbi a Ukrajinci su Rusi

Post by RayMabus 24/6/2021, 01:26

Hrvatska bi sad morala pozvati ruskog ambasadora u Hrvatskoj da im pojasni ovaj stav koji je ruska Duma iznjenala a spominju Hrvatsku i da točno objasne šta s time misle.

Pas mater četničku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 01:47

Gavrilov : Ulažu se napori da se razbije jedinstvo slavenskog pravoslavnog svijeta.

I onda spomene Hrvatsku a Hrvati katolici a SCP ima sva prava i Srbi visoko zagarantirane pozicije u vladi i na lokalnoj razini.

Samo mi objasni šta si me spomenija i na šta ti točno se referiraš ovdje kad spominješ Hrvatsku ?
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/6/2021, 01:55

Me znam u kojem kontekstu spominje Hrvatsku, najprije ce biti da frajer nema pojma o Hrvatskoj a osim toga ko je taj Gavrilov i po cemu je bitan

Sto se tice Crnogoraca i Ukrajinaca  on nije lagao nista.

Last edited by Ringo10 on 24/6/2021, 01:55; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 01:55

Dakle spominje razbijanje slavenskog pravoslavnog svijeta i onda spomene četiri države ovdje i priča o jednom narodu , JEDNOJ vjeri.

E sad mene zanima šta to tebi sad znači npr u kontekstu recimo Makedonije koju spomiješ ?

Koliko ja vidim ti kažeš da su Makedonci Srbi.

Ne znam šta si mislio s time kad si spominja Hrvatsku jer može samo biti teorija o tome kako su Hrvati pokatoličeni Srbi ili jedino ostaje da se Srbi u Hrvatskoj svađaju s nekim iz tog pravoslavnog svijeta itd pošto nit iko dira Spc nit itko uskraćuje prava Srbima , štaviše imaju ih i previše u odnosu na druge.

Kod BiH isto nejasno šta oćeš reč osim ako ne misliš da se Srbi svađaju sa samim sobom tj konkretno s Beogradom.

Uglavnom ti si jedan obični ruski veliko nacionalista i četnik.

Treba sad pozvati ruskog ambasadora u Hrvatskoj na razgovor.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/6/2021, 02:02

Ti si budala, svasta d
si ovdje nadrobio

Neki nebitni lik nesto kaze i sad se treba baviti s time.

Lik ocigledno nema pojma o bivsoj Jugoslaviji

Last edited by Ringo10 on 24/6/2021, 02:04; edited 1 time in total
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:04

Ringo10 wrote:Me znam u kojem kontekstu spominje Hrvatsku, najprije ce biti da frajer nema pojma o Hrvatskoj a osim toga ko je taj Gavrilov i po cemu je bitan
Predsjednik komiteta ruskog parlamenta za razvoj građanskog društva, vjerskih i društvenih organizacija.

Ovo je ozbiljna optužba.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:06

Ringo10 wrote:

Neki nebitni lik nesto kaze i sad se treba baviti s time.
Uopće nije nebitan. Ovlašten od ruskog parlamenta za pitanja građanskog društva, vjerskih i društvenih organizacija.

Optužuje Hrvatsku da radi na raskolu među slavenima pravoslavcima u Hrvatskoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/6/2021, 02:08

Ma frajer je veliko nista. Mogu i ja sebe kititi zvucnim titulama koje ne znace nista.

U Rusiji je bitno sta kazu Putin i clanovi vlade a ne neki bezveznjakovic iz Dume.

I ti mediji granica nemaju u svojim glupostima
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:09

Ne kiti se on. Te titule mu je dao ruski parlament.

Ovo su ozbiljne optužbe od strane Rusije.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/6/2021, 02:13

A ako vama u Hrvatskoj smeta sto je srpski narativ i lobiranje jako u Rusiji, pa potrudite se da malo pojacate aktivnost prema Rusiji ...da upoznaju i hrvatske stavove i opcenito da upoznaju Hrvatsku.

Ali ne, vi ste usvojili neprijateljski pristup Amerike i Britanije prema Rusiji i kao boli vas kurac za Rusiju...mislim mozete i tako ali onda ne znam koju pizdu materinu se cudite kad Rusi podlijezu srpskoj propagandi i kad nemaju pojma o Hrvatskoj.

MA KAKVA DUMA ... NULA BODOVA
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:16

Ringo10 wrote:A ako vama u Hrvatskoj smeta sto je srpski narativ i lobiranje jako u Rusiji, pa potrudite se da malo pojacate aktivnost prema Rusiji ...da upoznaju i hrvatske stavove i opcenito da upoznaju Hrvatsku.

Ali ne, vi ste usvojili neprijateljski pristup Amerike i Britanije prema Rusiji i kao boli vas kurac za Rusiju...mislim mozete i tako ali onda ne znam koju pizdu materinu se cudite kad Rusi podlijezu srpskoj propagandi i kad nemaju pojma o Hrvatskoj.

MA KAKVA DUMA ... NULA BODOVA
Znači nemaju pojma ni o BiH ni o Makedoniji itd ? 

I to lik kojemu je struka : pitanja vjerski organizacija.

Mislim da si ti malo naivan Ringo. Ja nisam.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/6/2021, 02:23

Srbi su treci u zemljama tradicije po stranim investicijama

A vi se bavite s time sto lupeta nekakav Gavrilov.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:25

Ringo10 wrote:A vi se bavite s time sto lupeta nekakav Gavrilov.
Osjećam vojnu opasnost za Hrvatsku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:34

Za sad smo ustanovili sljedeće :

Lik je teški četnik i ovo je službeni stav ruskog parlamenta jer ovi je predsjednik komiteta ruskog parlamenta za vjerske i društvene organizacije.

Spominje razbijanje slavenskog pravoslavnog jedinstva , jedan narod i jedna vjera dakle sve je SPC i četiri države. Sad taj njegov stav da su Makedonci i Crnogorci Srbi je jasan iz točke gledišta ruskog i srpskog nacionalizma koji se podržava u toj ideji kao i da Ukrajinci ne postoje i da su to sve Rusi. Dakle negiranje nacionalnog identiteta.

Sad još ostaje pitanje zašto spominje BiH i Hrvatsku.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 02:59

Možda bi ipak tribalo pozvati na razgovor ruskog ambasadora u Hrvatskoj da nam ovaj dio objasni tj jel ovo slučajno stavio u isti koš il je spominjanje Hrvatske i BiH dio plana o tome kako su Srbi ( pravoslavci ) tamo ugroženi od nekoga i radi se na nekakvom raskolu ovo ono šta nije pojašnjenje al ide u smjeru kao ugroženi i onda to povod za napad na Hrvatsku.

Ovo je ozbiljna stvar.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 03:22

U biti nema ga smisla zvati na razgovor. Čak i kad bi utvrdili da su lupili glupost oko Hrvatske i BiH ostaje da negiraju ukrajinsku nacionalnu i vjersku zasebnost te ih smatraju Rusima te da negiraju makedonsku nacionalnu i vjersku zasebnost te ih smatraju Srbima ( jedan narod , jedna vjera ).

Nema se šta s takvima vodit razgovor oko posebnih objašnjenjenja zbog čega su ovdje spomenuli Hrvatsku i BiH jer nije važno pored ovog drugog.

Drukčije ćemo s takvima pričat.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2021, 03:52

Evo ih malo danas britanski vojni brod provocirao kod Krima pa nek se ruska Duma bavi sobom a ne plasiranjem laži i negiranjem nacionalnih indetiteta drugih u suradnji sa srpskim nacionalistima i SPC.

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/sto-se-doista-dogodilo-u-crnom-moru-cujem-hice-rusi-nas-nadlijecu-ima-barem-20-aviona-15083117

Ti pametnjakovići ni jednom riječju nisu spomenili da je carigradska patrijaršija vratila Kijevu autofekalnost koju su imali prije stvaranja ruske crkve kao i da je Ohrid prije imao status samostalne župe nego srpska pravoslavna crkva odnosno njen povjesni prehodnik raška epiarhija.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Ringo10 24/6/2021, 05:07

Ukrajinci postoje kao poseban narod ali samo u Zapadnoj Ukrajini.
Ostalo manje ili vise etnicki Rusi.
Ringo10
Ringo10

2015-09-24

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 1 of 2 1, 2  Next

Back to top

- Similar topics