"Bratstvo": Rusi, Belorusi i Srbi zajedno na "najveće zlo"
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Beograd, Moskva -- Zajednička anti-teroristička vojna vežba "Slovensko bratstvo" u kojoj učestvuju jedinice Rusije, Belorusije i Srbije započela je na beloruskom poligonu Brecki.
Vežba će trajati do 14. juna, a u manevrima učestvuje 50 pripadnika srpskih specijalnih jedinica, više od 400 beloruskih vojnika i 300 članova divizije za vazdušne desante ruskog vazduhoplovstva.
"Međunarodni bataljon i zajednički timovi ovog tipa su po prvi put formirani u istoriji zajedničkih vežbi 'Slovenskog bratstva'. Jedinice Rusije, Belorusije i Srbije izvodiće anti-terorističke vežbe kao deo široke mirotvorne operacije", rekao je ruski visoki oficir Aleksej Sgibnjev .
Kako je istakao, tri zemlje pokazuju da su uspostavile usku saradnju i da se spremaju da se zajedno bore protiv "najvećeg zla našeg vremena - međunarodnog terorizma".
Formirana su četiri zajednička međunarodna tima, a na čelu jednog od njih biće srpski oficir, dva će voditi beloruski oficiri, a jedan oficir ruske vojske.
Vežbe će se u narednih osam dana izvoditi uz podršku ruskih vojnih transportera IL-76MD i beloruskih vojnih aviona i helikoptera.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
2014-04-19
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: "Bratstvo": Rusi, Belorusi i Srbi zajedno na "najveće zlo"
Nebitno. To je i onako srpski problem , okruženi NATO članicama a furaju se na Rusiju.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
...kako s eono kaze vezbaj za rat a salji 'miroljubive' poruke da zavaras protivnike..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Baš zato.RayMabus wrote:Nebitno. To je i onako srpski problem , okruženi NATO članicama a furaju se na Rusiju.
2014-04-19
neko krnje slovensko bratstvo, fale hrvati
bora-corba- Posts : 501
2015-08-20
Svi su tacno tamo gde treba da budu...bora-corba wrote:neko krnje slovensko bratstvo, fale hrvati
zasto komplikuju?umisto da onih dvatri milijuncica srpcadi natovare na traktore i sprate ih u maticu rusiju(san svakog srpcica) i zdrao.barem mista ima, ovako ce nejac opet najebat od natoUstasa i kukanju i lelekanju nece biti (opet)kraja...
max123- Posts : 2853
2015-10-28
max123 wrote:zasto komplikuju?umisto da onih dvatri milijuncica srpcadi natovare na traktore i sprate ih u maticu rusiju(san svakog srpcica) i zdrao.barem mista ima, ovako ce nejac opet najebat od natoUstasa i kukanju i lelekanju nece biti (opet)kraja...
lelekanje kada ti srbenda spici samarcinu, klosaru?
Guest- Guest
evo bracale..pa gdje si ti...vec sam mislio da si pao u nekoj ciganskoj sacekusi kako to biva u posljednje vrijeme...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:evo bracale..pa gdje si ti...vec sam mislio da si pao u nekoj ciganskoj sacekusi kako to biva u posljednje vrijeme...
druzim se s klosarima na nogometu...
Guest- Guest
zdrav duh u zdravom telu.i pored toga naucis ispravno sprehat.nogomet,rukomet.umesto engleskog fudbal.kako vi ono kazete rukomet na serbski..?Braća wrote:
2015-10-28
Ja znam da se na "rvackom" grupni sex kaze - Mnogomet...max123 wrote:zdrav duh u zdravom telu.i pored toga naucis ispravno sprehat.nogomet,rukomet.umesto engleskog fudbal.kako vi ono kazete rukomet na serbski..?Braća wrote:
duhovito do jaja.nego,picko,di su vama nogometi i rukometi.di je taj famozni "srpski".ima li ca da ponudi osim 5iljada turcizama,jos toliko madjarizama i anglicizama i,naravno na tisuce kroatizama...Stanojko wrote:
Ja znam da se na "rvackom" grupni sex kaze - Mnogomet...
2015-10-28
max123 wrote:duhovito do jaja.nego,picko,di su vama nogometi i rukometi.di je taj famozni "srpski".ima li ca da ponudi osim 5iljada turcizama,jos toliko madjarizama i anglicizama i,naravno na tisuce kroatizama...Stanojko wrote:
ne znam, ima li hrvatski jezik da ponudi neki novi glupi termin posle ,,zrakomlata, rukobluda, milokliza ili zrcala''?
Guest- Guest
Kako di je? Pa parlas na srpskom sve u sesnaest! Ko da si iz Valjeva jebote!max123 wrote:duhovito do jaja.nego,picko,di su vama nogometi i rukometi.di je taj famozni "srpski".ima li ca da ponudi osim 5iljada turcizama,jos toliko madjarizama i anglicizama i,naravno na tisuce kroatizama...Stanojko wrote:
valjevo!?samo lipe uspomene.bio sam tamo na prekomandi '88.lipe zene i dobri ljudi.ali svejedno ostaje, da ste kao vojnici za kurac,blago receno i da vam KARAdzic nije uveo Hrvatski jezik u bukvare,dan danas bi lingvisticki bili 100%tni turci,tu dileme nema..Stanojko wrote:Ko da si iz Valjeva jebote!max123 wrote:duhovito do jaja.nego,picko,di su vama nogometi i rukometi.di je taj famozni "srpski".ima li ca da ponudi osim 5iljada turcizama,jos toliko madjarizama i anglicizama i,naravno na tisuce kroatizama...Stanojko wrote:
2015-10-28
Seres? U "Spancu"?max123 wrote:valjevo!?samo lipe uspomene.bio sam tamo na prekomandi '88.lipe zene i dobri ljudi.ali svejedno ostaje, da ste kao vojnici za kurac,blago receno i da vam KARAdzic nije uveo Hrvatski jezik u bukvare,dan danas bi lingvisticki bili 100%tni turci,tu dileme nema..Stanojko wrote:Ko da si iz Valjeva jebote!max123 wrote:duhovito do jaja.nego,picko,di su vama nogometi i rukometi.di je taj famozni "srpski".ima li ca da ponudi osim 5iljada turcizama,jos toliko madjarizama i anglicizama i,naravno na tisuce kroatizama...Stanojko wrote:
jasta,kod zike..;)Stanojko wrote:
Seres? U "Spancu"?
2015-10-28
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Isli zajedno u osnovnu skolu, on ju je silovao i tako to - bratstvo i jedinstvo
» Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
» DA LI JE PROPAO PROJEKAT DA SVI SRBI ZIVE ZAJEDNO U JEDNOJ DRZAVI?
» Hrvati i Srbi zajedno pjevali na Jahorini Thompsoneve stvari
» Srbi rekli za Hrvata i Albanca koji su zajedno slavili pobjedu Liverpoola da su OGAVNI
» Stjepan Mesić: Srbi su bili najveće žrtve
» DA LI JE PROPAO PROJEKAT DA SVI SRBI ZIVE ZAJEDNO U JEDNOJ DRZAVI?
» Hrvati i Srbi zajedno pjevali na Jahorini Thompsoneve stvari
» Srbi rekli za Hrvata i Albanca koji su zajedno slavili pobjedu Liverpoola da su OGAVNI
Page 1 of 2